Přejít na obsah

problemy s turbem

smaja

Doporučené příspěvky

Zdravim skodovaky, chci se zeptat, odeslo mi nove turbo po 2tis najetych km, v servisu mi tvrdili, ze uz bylo zalehle, ze s autem malo jezdim, ze MUSIM jezdit 2x mesicne p o dalnici, coz se mi zda jako totalni blbost, co ti taxikari ve mestech tem tam piska meluzina nebo jak? Jde o 81 kw, r. v. 2003 a do prace jezdim 15km, takze zadne zhasinani motoru po 2 km kdyz neni zahraty a dvakrat tydne tomu slapnu do 4 tis. Diky za odpoved :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no bylo zalehle ta regulace lopatek ze uz to bylo zakarbonovane, no ja to slapnu a drzim to treba 5 km ale to je asi tedy malo, co jsem cetl nekolik prispevku v jine sekci se stejnym problemem:(((jezdim hlavne mesto, takze asi okta v nafte nebyl ten spravny vyber:((jeste mi rikali ze se to muze vypodlozkovat, ze to na to pomaha

Odkaz ke komentáři

Jezdit s tim po meste je nejvetsi zlo pro to turbo, hodne lidi s tim jezdi na ctyrku 50 km/h, podtoceny motor atd atd. Turbo poslete normalne na vycisteni, at ho prohlidnou na tech stolicich. Oni ti reknou, jestli staci jen vycistit nebo je treba provest jeste neco. Musite ty auta projizdet normalne a ne jednou za mesic tomu slapnout na chvilku na krk. Ja mam 330.000 km, vsechno original a auto se necha vytacet jak benzin pomalu. Ted se mi chlubil kamarad, jak jeho 3.0 V6 24ventil jede na ctyrku 190... super, moje nafta na ctyrku 170 a kdybych ji tam podrzel, tak by jeste sla.

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...