at.ax Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Zdravím, chtěl bych poprosit jestli někdo má foto OII s přední chromovanou maskoou OII fac. chtěl bych si to předělat a chtěl bych vidět jak to vypada a jak to sedí. Motáž by měla být stejná jak původní maska OII. Předem moc dík za rady a fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor1611 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Nebude ti sedieť z nárazníkom. Bude trčať smerum dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 (editace) Zdravím, chtěl bych poprosit jestli někdo má foto OII s přední chromovanou maskoou OII fac. chtěl bych si to předělat a chtěl bych vidět jak to vypada a jak to sedí. Motáž by měla být stejná jak původní maska OII. Předem moc dík za rady a fotky. Podívej se na stranky Škodaoctavia.cz do návodů, a pročti si tady téma " přestavba na facelift " je to hned to první v exterieru. Jinak se mi to nelíbí,ale to je otázka vkusu. Editováno: 22. leden 2011, autor: Škrabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john-n Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Zdravim pánové, nevíte někdo jestli pasuje maska z OII facelift na OII? Nebo se musí vyměnit celá kapota? Předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 kapota pasuje, s tou neni problem, ale problem je slicovani spodni casti masky s naraznikem, nepasuje to presne, naraznik ma jiny tvar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 pasujé,len ak to chceš mať urobené poriadne,tak budeš musieť navrtať do kapoty asi 3 diery na výstuhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john-n Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Ten spodek vim, ale viděl jsem to na jedný octávce a sice to bylo vidět, ale nebylo to nějáký úplně šílený. Jenom nevim jestli to je něják upravovaný nebo jde dovřít kapota v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Tohle by mi taky zajímalo. Kdybych třeba koupil tohle http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_08_predni_maska_bez_znaku_lw-oct2mask010, jestli stačí vymontovat stávající masku před FL a namontovat tuhle? Nebo se musí koupit ještě nějaký díl nebo kapotu nějak upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Tohle by mi taky zajímalo. Kdybych třeba koupil tohle http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_08_predni_maska_bez_znaku_lw-oct2mask010, jestli stačí vymontovat stávající masku před FL a namontovat tuhle? Nebo se musí koupit ještě nějaký díl nebo kapotu nějak upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 (editace) nevím, no.. Také mám předfacelift a docela mně to štve, mnohokrát jsem přemýšlel, co s tou maskou, neb moc moderně nevypadá, ale právě to slícování s nárazníkem mně odrazuje něco podobného dělat.. foto a poznatky v diskuzi viz. hátétépé://skodaoctavia.cz/sites/default/files/Obrazky/clanky/Navody/predelani_facelift1_jpg_49233.jpg PS: Nevím, proč, ale odkaz na tyto stránky sem nelze vložit, proto to "hátétépé" Editováno: 28. leden 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 No, já mám černou OII, takže tam si myslím by to spodní slícování moc vidět nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 (editace) nevím, myslím, že bylo.. je to na tobě, ale jedná se spíše o tuzing, který se většině lidí líbit nebude Jo, rozdíl by byl, upravit nárazník tak, aby to bylo přesně slícované... Editováno: 28. leden 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Teď během večera jsem studoval fotky, kde byla ta maska z faceliftu na před FL a došel jsem k názoru, že to tam dávat nebudu. Mě se líbí ta maska, jak jsem sem dal ten odkaz, ale ta prostě patří na facelift a hotovo. Prostě mě to jenom tak napadlo, jenom to vyzkoušet, ale to co jsem viděl na fotkách se mi na před FL prostě nelíbí. Nechám to jak to je, akorát nějak zapracuju na jejím vzhledu, aby zmizel ten obyčejnej chrom, to si myslím že bude nejlepší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 správná volba Také se mi ta maska v porovnání s faceliftem nelíbí, asi jen ta plastová žebra nalakuji na leskle černou, abych ji trošku ozvláštnil a více nenadělám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Já nalakoval ten chrom rámeček na černo, u FL se mi nelíbí právě ta maska a světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 k určitým barvám je to OK, mé cappucino naopak černou moc nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 A co vypln masky ? Je stejna velikost predFL / FL ? Chtel bych do FL ramecku dat vypln z predFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 ne, není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 ano, toto bych udělal také, kdyby to šlo.. Jak však píše vevca, výplň je jiná. Facelift ji má vyšší, více zaoblenou ve spodní části a tuším, že je zaoblená trošku více celá. Uchycení bude rovněž určitě jiné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filcik Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 zdravim.mam otazocku.kupil som sport gril-http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-04-08-front-grille-plastic-insert-in-HONEYCOMB-design.poradi niekto ako vyriesit otvaranie kapoty?mam na mysli tu packu,ktora vyskoci z orig.masky cez medzeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 řešilo se to tady už několikrát první alternativou bylo páčku uříznout - toto řešení je však náročnější a ne vždy příliš praktické druhou, nejpoužívanější alternativou je ohnutí páčky do pravého úhlu - při potřebě otevřít kapotu musíš páčku nadzvednout pomocí prostrčení ruky otvorem po odskočení kapoty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 a 3ti varianta je otevirat to rucne pod maskou tak to dělam já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 no, však tak jsem to myslel, otvory jsou tak malé, že jimi stejně prostrčíš sotva prst = při ohnuté páčce ji stejně musí odjistit pod maskou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.