Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, chtěl bych poprosit jestli někdo má foto OII s přední chromovanou maskoou OII fac. chtěl bych si to předělat a chtěl bych vidět jak to vypada a jak to sedí. Motáž by měla být stejná jak původní maska OII. Předem moc dík za rady a fotky.

Vloženo (editace)

Zdravím, chtěl bych poprosit jestli někdo má foto OII s přední chromovanou maskoou OII fac. chtěl bych si to předělat a chtěl bych vidět jak to vypada a jak to sedí. Motáž by měla být stejná jak původní maska OII. Předem moc dík za rady a fotky.

Podívej se na stranky Škodaoctavia.cz do návodů,

a pročti si tady téma " přestavba na facelift " je to hned to první v exterieru.

Jinak se mi to nelíbí,ale to je otázka vkusu.

Editováno: , autor: Škrabi
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

Ten spodek vim, ale viděl jsem to na jedný octávce a sice to bylo vidět, ale nebylo to nějáký úplně šílený. Jenom nevim jestli to je něják upravovaný nebo jde dovřít kapota v pohodě.

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

nevím, no.. Také mám předfacelift a docela mně to štve, mnohokrát jsem přemýšlel, co s tou maskou, neb moc moderně nevypadá, ale právě to slícování s nárazníkem mně odrazuje něco podobného dělat..

foto a poznatky v diskuzi viz. hátétépé://skodaoctavia.cz/sites/default/files/Obrazky/clanky/Navody/predelani_facelift1_jpg_49233.jpg

PS: Nevím, proč, ale odkaz na tyto stránky sem nelze vložit, proto to "hátétépé" :huh:

Editováno: , autor: _Denis_
Vloženo

No, já mám černou OII, takže tam si myslím by to spodní slícování moc vidět nebylo.

Vloženo (editace)

nevím, myslím, že bylo.. je to na tobě, ale jedná se spíše o tuzing, který se většině lidí líbit nebude ;) Jo, rozdíl by byl, upravit nárazník tak, aby to bylo přesně slícované...

Editováno: , autor: _Denis_
Vloženo

Teď během večera jsem studoval fotky, kde byla ta maska z faceliftu na před FL a došel jsem k názoru, že to tam dávat nebudu. Mě se líbí ta maska, jak jsem sem dal ten odkaz, ale ta prostě patří na facelift a hotovo. Prostě mě to jenom tak napadlo, jenom to vyzkoušet, ale to co jsem viděl na fotkách se mi na před FL prostě nelíbí. Nechám to jak to je, akorát nějak zapracuju na jejím vzhledu, aby zmizel ten obyčejnej chrom, to si myslím že bude nejlepší řešení.

Vloženo

správná volba :kol-47:

Také se mi ta maska v porovnání s faceliftem nelíbí, asi jen ta plastová žebra nalakuji na leskle černou, abych ji trošku ozvláštnil a více nenadělám..

Vloženo

ano, toto bych udělal také, kdyby to šlo.. Jak však píše vevca, výplň je jiná. Facelift ji má vyšší, více zaoblenou ve spodní části a tuším, že je zaoblená trošku více celá. Uchycení bude rovněž určitě jiné..

• o 2 měsíce později...
Vloženo

řešilo se to tady už několikrát ;)

první alternativou bylo páčku uříznout - toto řešení je však náročnější a ne vždy příliš praktické

druhou, nejpoužívanější alternativou je ohnutí páčky do pravého úhlu - při potřebě otevřít kapotu musíš páčku nadzvednout pomocí prostrčení ruky otvorem po odskočení kapoty..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...