wén@ Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Všechno na to má vliv jak ET,tak šíře disku.Když já dám disk 8x18 et 35,tak mi o 1cm leze ven z blatníku na 1.9Tdi.Ale znám spoustu lidí co je mají a mají to na zároveň s blatníkem,většinou 2.0Tdi.Tak teď v čem to je ? To by znamenalo,že těhlice jsou jiné,jinak hluboké a disk s tímto Et se tam vleze. Jinak nevím v čem by to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Díky za objasnění, alespon se v tom trochu více vyznám už i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) Nazdar chem sa spytat, vojdu resp. nebudu trcat na O II combi predface (1.9TDI MR 2007) zadné kolesa R18 o sirke 9 palcov a ET40 Editováno: 2. Březen 2016, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Nikto nema skusenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamizna Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 chci si kupovat nova kola a vybral jsem rozmery 8x18 ET45 pneu 225/40 povi mi nekdo jak budou sedet? OII PF 1.9tdi 77kw nemam sportovni podvozek diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Ahoj všem, na kolik nechat nafouknout 18"? v TP je nemam, proto si necham raději poradit, jezdim většinou sám..přemýšlím kolem 2,4?? Díky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 (editace) V 24. 3. 2016 at 13:51, k.o.c.i. napsal: Ahoj všem, na kolik nechat nafouknout 18"? v TP je nemam, proto si necham raději poradit, jezdim většinou sám..přemýšlím kolem 2,4?? Díky za rady.. Ahoj, mě mechanik na jaře přezouval pneu 225/40/R18 a nahustil mi to na 3, jednim slovem "šutr". Záleží po jakých silnicích jezdíš samozřejmě, ale já to ihned upustil na 2,5 předek a 2,4 zadek Editováno: 15. Listopad 2016, autor: Amimous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Zdravím chlapi, máte nekdo zkušenosti u OII RS se šířkou pneu 235, či 245 na (asi bych koupil 8.5Jx18), nebo pokud doporučujete menší/větší ráfek? Aktuálně mám podvozek -30mm vepředu/vzadu. Chci si tam hodit větší papule, ale jde mi o to abych měl kolo zároveň s blatnikem a zároveň to někde nečemu nevadilo. Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Mne v pneuservise nahustili 19" pneu na 2,4 aj to s velkym varovanim, nech sledujem, ci mi neubuda stred dezenu, kedze na seriovych 17" mam mat tlak 2,1... (ALE kedze sa bojim o disky, tak pre istotu hustim dokonca na 2,5 a zo stredu dezenu mi uz chyba viac ako z krajov dezenu!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 (editace) no nevim, me se sjizdi pneu zcela normalne na tomto tlaku. Editováno: 15. Březen 2017, autor: Cjoctavian zbytocna citacia predosleho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hovaďák Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Zdravím chtěl bych na předek kola 18x8 et35 pneu 225 na 40a v zadu 18x8,5 pneu 235 na40 aby se to dorovnalo s blatnikem bude to možné predem děkuji za odpovědi a názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hovaďák Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 V 2. 8. 2006 na 16:44, sathack napsal: Na predek je ET35 hodne a kola vylejzaj z blatniku na zadek OK, a to nepocitam s tim ze ma nekdo snizenej podvozek, na zadkej je ET35 OK. Ja mam ET35 na zadku a ET40 na predku. A to se může? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Pokud to nemáš napsáno v TP, tak samozřejmě nemůže. Jinak je auto nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích a hrozí odebrání technické způsobilosti. V případě dopravní nehody ani nemluvě, to by byl průser i s pojišťovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Ale vzdy je mensie zlo dat dozadu o 5 mm mensie ET, ako tam dat o 0,5" sirsi disk s o 1 cm sirsou pneu a vacsim celkovym obvodom. U predokolky je to z technickeho hladiska nezmysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fonzee Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Mám dotaz, jestli by mi pasoval rozměr kol 5x112 18x8,5j et45 i při snížení - 30 sport. pružinama a origo tlumičema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Mam tohle snizeni, ale sport. pruzinama + tlumicema a kola stejna jen 7,5j, je tam tak 2 cm mista nad blatnikem a to mam normalne 225 sirku pneu. Vleze se ti to tam urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack63 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 čau dotaz...mam škodu octavia 2 110kw a chtěl bych tam kola RONAL R57 7.5x18 5x112 ET45 jsou to R18,ale škodovka uvádí že R18 nejdou,má někdo zkušenosti s tím bez upravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Je to z technickeho hladiska absolutne bezproblemovy rozmer. Len ho treba zapisat do TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack63 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 (editace) a hlavně pujdou videt kola?a pujde vubec vytocit poradne? Editováno: 19. Září 2017, autor: jack63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 zdravim dopisal som do TP rozmer 225/40 r18 ET51 (mal som neptune z rsky) ktore original disky maju rovnake et? len zenith? nechcem mat problem s pz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balaro Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Zdravím. Zkusím to tu oživit svým dotazem, jestli tu ještě někdo je.. ;-) Octa II 1.6 mpi, normal podvozek. Dám na to 8x18 ET 40, pneu 215/40? Bude to trochu kozenka asi, nemáte někdo foto s 18” alu na normal podvozku? Díky za každou reakci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Na normal podvozku to bude vyterať ako koza určite a čim majú disky menšie ET teda viac lezú von,tým to vyterá horšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balaro Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Díky, ale škoda noo :-/ Teď mám 16", tak dám aspoň 17" s nějakým rozumným ET - to by mohlo vypadat ok, hm? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 (editace) Tak si těch 16" kol važ a nic většího tam nedávej. Velikost disků je dobré volit takovou, aby se do nich vešly přední brzdy i s brzdovými třmeny. Já jsem se minulý týden svezl s Méganem IV RS Trophy s těžkými 19" koly Jerez. Jestli jsi někdy měl ve vrtačce kamenný brusný kotouč a při roztočené vrtačce s tím zkusil hýbat, tak víš co jsem zažil. Ten gyroskopický moment vede k tomu, že vezmeš za volant a napřed se nic neděje - vše se odehraje jen v silentblocích. Pak kola poskočí o kus v tom směru, který sis vybral. Takže ucukané nájezdy do zatáček máš garantované. Editováno: 26. Prosinec 2019, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Tak 19" kola na ceske silnice je bláznovství. Jeste to pochopim na nejakym superbu s podvozkem, kterej ty kopance od nizkoprofilovych kol eliminuje, ale na sportovním podvozku 19" se nedá. Druhá věc je, jak kvalitní podvozky renault dělá, nic extra to urcite nebude.. Ja mel na OII RS 2 zimy 16" a spis jsem mel sevrenou prdel v kazdy zatacce a mel pocit, ze me prdel předjede, a to nemluvím o tom, jak to plavalo při otaceni volantem. Ted jezdim leto/zima na 18" a nemenil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.