Publikováno Leden 28, 201114 r U Artigasovo 1,4 se někdo divil, že kapota motoru nemá izolaci proti hluku. Mám 1,4 z 09/2010 a také bez izolace. Napište , kdo izolaci má - motorizace, příp. verzi výbavy a kdy Yeti vyroben. Díky
Leden 28, 201114 r Pamatuji si na dobu, kdy jsem kupoval octavii. Tehdy mě kamarád mechanik řekl, že izolace kapoty se dává jen na TDI. Možná je to tak i nyní.
Leden 28, 201114 r 1,2 tsi 8/2010 Ambition - izolace není. Upraveno Leden 30, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Leden 29, 201114 r Autor Děkuji všem za informace. Vypadá to , že 1,2 a 1,4 vyrobené po celozávodní dovolené 2010 už izolaci nemají. Zbylé motorizace ano. Ze zimního provozu mám zkušenost, že sníh na přední kapotě taje před očima. Neuvažoval někdo o dodatečném pořízení izolace? Originál nebo vlastní výroba z tlumícího materiálu ? Co myslíte ?
Leden 30, 201114 r Mohu někoho, kdo izolací kapoty má, poprosit, aby poskytl fotku. Jdou na mě vylepšovací choutky!
Leden 30, 201114 r 1.2 TSI experience 04/2010 - izolace není! To je zajímavé, hopa26 tam izolaci má...a stejný měsíc výroby
Leden 31, 201114 r Mohu někoho, kdo izolací kapoty má, poprosit, aby poskytl fotku. Jdou na mě vylepšovací choutky!
Leden 31, 201114 r 2.0TDi 11/2009 izolace je Jinak ve skodovce ta izolace stoji kolem 650kč. Radoo: Kde se da sehnat ta plynova vzpera kapoty co je na fotce?
Leden 31, 201114 r 2.0TDi 11/2009 izolace je Jinak ve skodovce ta izolace stoji kolem 650kč. Radoo: Kde se da sehnat ta plynova vzpera kapoty co je na fotce? Felicia zadné dvere.
Leden 31, 201114 r Jen by mě zajímalo, když se tu řeší izolace, jak jste na tom s izolací u kol. Já byl překvapen, když jsem viděl, že mám v podbězích u předních kol plast a u zadních kol textilní izolaci. Yeti 1.2 tsi 04/2010
Leden 31, 201114 r Jen by mě zajímalo, když se tu řeší izolace, jak jste na tom s izolací u kol. Já byl překvapen, když jsem viděl, že mám v podbězích u předních kol plast a u zadních kol textilní izolaci. Yeti 1.2 tsi 04/2010 To máme všetci rovnaké.
Únor 1, 201114 r Já jsem koukal,že mám i baterii v takovém "pelíšku" . Je to jakoby obal,zvláštní filcodektura-nevím jak to popsat...........
Únor 1, 201114 r Ja myslel ze je to nejaka sada i s uchytama primo na Yetiho:-) [/ Upraveno Únor 1, 201114 r od radoo
Únor 8, 201114 r Psal jsem do škodovky,soused který má Yetiho novějšího než já,by tu izolaci chtěl-hrozně mi ji závidí.... V jeho očích je to snad nejklíčovější věc z celého auta. Vážený pane Horčičko, děkujeme za Váš email. K Vašemu dotazu sdělujeme, že Vámi požadovaný díl, lze objednat u našich autorizovaných partnerů pod označením 5L0863831. Pro bližší informace prosím kontaktujte některého z našich smluvních partnerů. S pozdravem a přáním hezkého dne Jiří Antoš info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000 -----Original Message----- From: pan Petr Horčička [mailto:petr.hopa@seznam.cz] Sent: Friday, February 04, 2011 9:14 AM To: Škoda Info-Line Subject: Škoda Yeti-odhlučnění motoru originální izolací.... Přeji hezký den,měl bych zájem o informaci,kde se nechá koupit originální izolace motoru pro Škodu Yeti-je přidělaná na kapotě nad motorem.Nabízí se sice varianta neorginálního bastlení,nicméně preferuji originální díl. Bude se určitě jednat o víc kusů,pohybuji se na foru,kde to poptává více lidí......... Díky za info. Horčička O ceně nikde zmínka,tak pokud někdo víte,kde hledat,dejte vědět-určitě to bude zajímat víc lidí........
Únor 8, 201114 r Psal jsem do škodovky,soused který má Yetiho novějšího než já,by tu izolaci chtěl-hrozně mi ji závidí.... V jeho očích je to snad nejklíčovější věc z celého auta. Vážený pane Horčičko, děkujeme za Váš email. K Vašemu dotazu sdělujeme, že Vámi požadovaný díl, lze objednat u našich autorizovaných partnerů pod označením 5L0863831. Pro bližší informace prosím kontaktujte některého z našich smluvních partnerů. S pozdravem a přáním hezkého dne Jiří Antoš info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000 -----Original Message----- From: pan Petr Horčička [mailto:petr.hopa@seznam.cz] Sent: Friday, February 04, 2011 9:14 AM To: Škoda Info-Line Subject: Škoda Yeti-odhlučnění motoru originální izolací.... Přeji hezký den,měl bych zájem o informaci,kde se nechá koupit originální izolace motoru pro Škodu Yeti-je přidělaná na kapotě nad motorem.Nabízí se sice varianta neorginálního bastlení,nicméně preferuji originální díl. Bude se určitě jednat o víc kusů,pohybuji se na foru,kde to poptává více lidí......... Díky za info. Horčička O ceně nikde zmínka,tak pokud někdo víte,kde hledat,dejte vědět-určitě to bude zajímat víc lidí........ Čus. Cena v Ostrave 650Kč
Únor 8, 201114 r U mna 1.4tsi tiez bez izolacie uz dokupena predajca to objednal 25 euro.Este jedna vec neobjednavajte si k tomu prichytky su uz sucastou izolacie,lebo ja som objednal aj tie na radu predajcu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.