devotee Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 (editace) zdravim majstri. mam fabiu 1.4 mpi, 44 kw, 2002, AZF, 90 000 najazdene a chcel by som sa poradit, co by za tym mohlo byt, ze som vcera isiel na piatimi osobami nalozenom aute po rovine, mal som zaradenu stvorku, plyn som stlacal az na podlahu, ale motor nechcel zvysit otacky na viac ako 2000. ked som dal nohu dole z plynu otacky klesli, ale ked som opat stlacil plynovy pedal, otacky vysli spat len PRESNE na 2000, ale nie viac. tak som podradil na trojku a tu som v pohode vytocil nad 3000. ked som preradil na stvorku, uz isla v pohode vytocit nad 2000 otacok. cim by to mohlo byt ? len poznamenam, ze sa to stalo hned po nastartovani pri rozbiehani a dlhsiu dobu sa mi rozsvecuje kontrolka CHECK ENGINE, po niekolkych kilometroch sama zhasne, ale po dalsich kilometroch sa opat rozsvieti a tak stale dookola. pozeral mi to kamos na VAS-e v skodovke a ze odchadza lambda 2 (za katalyzatorom), ale ta ze by na to vplyv mat nemala, kedze kontroluje iba splodiny. dik moc za pomoc Editováno: 29. leden 2011, autor: devotee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Prave že ti dobre funguje ta lambla 2 a signalizije ti že niečo nie vporiadku. Nič si neuviedol o udržbe čo bolo menene a opravovane. Filtre sviečky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devotee Vloženo 29. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2011 kupil som to auto ked malo najazdene 83 000 a filtre, sviecky boli naposledy menene pri 60 000, normalne intervalovo. akurat ja som menil palivovy filter pri 89 000, pretoze mi svietila ta kontrolka CHECK ENGINE a na VAG-u mi to hlasilo chybne odmerovanie paliva, tak som myslel, ze je regulator na palivovom filtri chybny, vymenil som cely filter, ale nebolo to tym. ale isiel som cestou, ze najskor vymenim palivovy filter za 30 eur a ak sa to nezlepsi, tak lambdu za 130 eur. lepsie, ako keby to malo byt opacne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Chybné odměřování paliva jsem vyřešil novou lambdou za katem.Taky jsem skoušel vše možné vyměnit aby mi kontrolka zhasla,taky jsem začínal filtrem,pak vstřikama .... atd až jsem nakonec koupil teda novou lambdu a problém vyřešen. A pokud chceš levnější a origo lambdu než za 130 éček,tak tady jí seženeš za 1700kč,teda jestly ti jí pošlou na slovač,teda usuzuji podle jazyka kterým píšeš. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/lambda-sondy/1544-lambda-kyslikova-sonda-fabia-od-r-00-08.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.