Přejít na obsah

Chiptuning 1.2 47kw

rudas.mp

Doporučené příspěvky

A je a je a je to porad 5Nm :)

Ne, dik za nabidku, stejne nevim jak to jelo predtim.

Nice: víš co, chip nemáš, zkušenosti s ním taky ne, nechat odbrzdit sérii je ti líto peněz, takže nic. Já mám chip, nabržděno, mohu porovnávat skutečnosti, včetně jízdních.

Bavíme se tu o chipu - resp. úpravě jednotky, máš k tomu negativní postoj a považuješ to za blbost, tvůj názor zazněl - toť vše, nech to tak a najdi si jiné téma. Fakt mě už nebaví reagovat na tvé příspěvky, nabídl jsem ti pro objektivitu svezení, taky nechceš.

Jinak pro ostatní, z grafů je vidět rozdíl hodnot momentu:

3000 ot. +5

3300 ot. +7

3300-3700 ot. +8

3700-4100 ot. +4

4500 ot +4

Každý si může vyzkoušet podle svého stylu jízdy jaké rychlosti odpovídají těmto otáčkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím se zastat Jardy, u tohoto motoru je i 5Nm znát,,osobně jezdím max v provozu do 4000ot/min, takže našetřím penízky a jdu do toho,, -_-  B)

Jsem zvědav na zkušenosti, chtělo by to změřit před i po, to je ideál, ale peníze :huh:

Bych to změřil, ale tady v ČB měřící stanici nemáme,, :unsure:

Odkaz ke komentáři

Tak daj hneď vedieť, ako si dopadol. Ja som už v podstate rozhodnutý a vo štvrtok by mi to mali prechipovat.

Tak u mňa na koniec zatiaľ z toho nič nie, lebo mám fabiu 1,2 12V HTP MR 2007 a tam je nová riadiaca jednotka. Má značenie 03E 906 033 A. Ako mi povedal p.Švarc, ktorý zastupuje f. Cimbu na Slovensku, tak zatiaľ na tú jednotku ešte chiptuning nie je. Údajne tá nová RJ, ktorá je už pripravená do nových fábii a súbežne sa bude dávať na fabie 1. generácie. A bude to trvať asi 1/2 roka, dokiaľ bude dostupný na túto verziu RJ. Takže, kto má toto značenie RJ na 1,2 HTP, tak zatiaľ bude musieť počkať, ako aj ja.

Odkaz ke komentáři

Opravdu se tady dohadujete o kravinach=))Me ted delal chip kluk ze Skodovky a doslo tema na 1.2htp a on sam me rekl, ze ten motor je po chipu celkem pekne zivy.Ovsem otzka je , zdali ozije natolik, ze se vyplati vyhodit nejakych 5tis.

Jakr:Kdyz Te to chipovali, videl jsi grafy map a mohl si rict jak je poupravit??

Odkaz ke komentáři

Opravdu se tady dohadujete o kravinach=))Me ted delal chip kluk ze Skodovky a doslo tema na 1.2htp a on sam me rekl, ze ten motor je po chipu celkem pekne zivy.Ovsem otzka je , zdali ozije natolik, ze se vyplati vyhodit nejakych 5tis.

Jakr:Kdyz Te to chipovali, videl jsi grafy map a mohl si rict jak je poupravit??

nebylo to ani 5k peněz, laborovat s grafy u atmosférického benzínu moc nejde, když jsem se bavil s p. Jandou na toto téma, tak říkal, že zkoušeli různé verze a výsledkem je ta verze, kterou dává a na ní taky poskytuje záruku. U Turbo motoru je to jiné.

Odkaz ke komentáři

A este jedna otázočka, vlastním FabkuCombi 1,2 47kw asi mesiac, či reku nepadne nachipovaním záruka???

Zaruka nepada , mne ponukoi chip priamo v salone predajca . Vyskusal so to pred chipnutim a teraz jazdim s chipom . Absolutna pohoda . Plny suhlas s JaKr-om :palec2:

tak sa pochval kde to bolo a aku mas motorizaciu

Odkaz ke komentáři

Fabia Combi 1.2 HTP 47 kW Ambiente MR 2005 , kupena v septembri 2005 v Kosiciach ( pokial chcete obchodne meno salonu , prosim v PM ) . Chip ma stal 5500 Sk . Tiez som rozmyslal , ci na ponuku na chip reflektovat alebo nie . Nakoniec mi poradili , ze je to dobra vec a su s tym dobre skusenosti . Tak som do toho isiel a po roku pouzivania vyjadrujem plnu spokojnost .

Odkaz ke komentáři

Fabia Combi 1.2 HTP 47 kW Ambiente MR 2005 , kupena v septembri 2005 v Kosiciach ( pokial chcete obchodne meno salonu , prosim v PM ) . Chip ma stal 5500 Sk . Tiez som rozmyslal , ci na ponuku na chip reflektovat alebo nie . Nakoniec mi poradili , ze je to dobra vec a su s tym dobre skusenosti . Tak som do toho isiel a po roku pouzivania vyjadrujem plnu spokojnost .

hoď spotrebu, akurat nad tym rozmyšlam ale asi až cez leto lebo mi vtedy končí zaruka.:-)

inak čo som pozeral ceny stoja 10000SK...

Odkaz ke komentáři

Tak daj hneď vedieť, ako si dopadol. Ja som už v podstate rozhodnutý a vo štvrtok by mi to mali prechipovat.

Tak u mňa na koniec zatiaľ z toho nič nie, lebo mám fabiu 1,2 12V HTP MR 2007 a tam je nová riadiaca jednotka. Má značenie 03E 906 033 A. Ako mi povedal p.Švarc, ktorý zastupuje f. Cimbu na Slovensku, tak zatiaľ na tú jednotku ešte chiptuning nie je. Údajne tá nová RJ, ktorá je už pripravená do nových fábii a súbežne sa bude dávať na fabie 1. generácie. A bude to trvať asi 1/2 roka, dokiaľ bude dostupný na túto verziu RJ. Takže, kto má toto značenie RJ na 1,2 HTP, tak zatiaľ bude musieť počkať, ako aj ja.

Neviem čo za číslo RJ som pôvodne napísal, ale mám tam číslo 03E 906 023 D.

Odkaz ke komentáři

Dal som tiež chip od CIMBU. Som spokojný,motor je kľudnejší a lepšie reaguje na plyn. Robil my to pán z Levoče chodí každý štvrtok cestu do BA a robí to na počkanie. V servise to nejde zistiť VAGom, takže záruka nepadá. A mimochodom aj mne to ponúkal chlapík priamo v salone kde som Fabku kupoval. Pokiaľ nepotrebuješ bloček da sa dohodnuť na cene. Ja to mam za 4000,-Sk a spokojnosť. Čo sa týka spotreby, nemam PC,ale nevidím rozdiel.

Šiel by som do toho znovu :palec2:B)

Odkaz ke komentáři

Dal som tiež chip od CIMBU. Som spokojný,motor je kľudnejší a lepšie reaguje na plyn. Robil my to pán z Levoče chodí každý štvrtok cestu do BA a robí to na počkanie. V servise to nejde zistiť VAGom, takže záruka nepadá. A mimochodom aj mne to ponúkal chlapík priamo v salone kde som Fabku kupoval. Pokiaľ nepotrebuješ bloček da sa dohodnuť na cene. Ja to mam za 4000,-Sk a spokojnosť. Čo sa týka spotreby, nemam PC,ale nevidím rozdiel.

Šiel by som  do toho znovu  :palec2:  B)

inak mi povedzte prečo teda niektore firmy maju ceny na chip okolo 10000SK a CIMBU menej????

ale ked ako hovorite ste s pokojni s CIMBU isiel by som aj ja do toho.. len tej spotreby sa bojim..

Editováno: , autor: profor
Odkaz ke komentáři

inak mi povedzte prečo teda niektore firmy maju ceny na chip okolo 10000SK a CIMBU menej????

Jestli to není tím, že CIMBU těch úprav prodá mnohem víc než konkurence a proto jim stačí menší rabat na jedný úpravě, než když konkurence prodá třeba 10 úprav za měsíc a potřebují větší rabaty... B)

Odkaz ke komentáři

a zakolik tady kdo dokáže sehnat (zařídit) čípek od cimbu??

mám tajnej tip, že to jde dostat za 4000,- eventuelně když nás bude víc, tak je sleva asi jistá, ale záleží, jak se to domluví, já uvidím podle peněz, ale vypadá to, že bych čipnul buď na vánoce nebo tak v březnu -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...