Lexmaul Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Nejlepsi navigace co znam je stara osvedcena papirova mapa a to z nekolika duvodu. 1. jednou se podivas a vidis celou trasu krasne a prehledne. 2. mapa jde koupit na kazde benzince. 3. muzes si mapu stahnout treba z netu a vytisknout a potom je cena v halerovzch polozkach. 4. vzdy mas mapu kam jedes a ne ze treba jedes na slovensko a ejhle nic. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten nejdulezitejsi bod co zadna gps neumi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6.pokud ti pritelkine ci tchyne porad keca do rizeni tak ji tu mapu das at naviguje a takove ticho si v aute dlouho nezazil ma to jen jeden hacek musis se dobre podivat kudy mas jed a nezablodis ps:jinak GPS navigace neni spatna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Je tu nějaká dobrý duše, která má Blaupunkt Lucca MP3 Edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Já mám TomTom na smartphone a kolega má toho One a TT můžu jedině doporučit. Důležité je dobře vybrat mapy, ale i ty se dají "dokoupit". S tim souhlasim. Ja mam TomTom One new a naprosta spokojenost. I kdyz se nekdy divim kdyz si zvolim nejkratsi cestu jakyma polnackama me to vede ale jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Chci se zeptat zda má někdo zkusenost s Nokii 6110 Navigator při jizdě v autě...???Moc toho nenajezdím,ale nekdy se projedu na nejakou tu dovču.. dodatek pokud by nevyhovovala aplikace route 66 tak lze pouzit i Garmina pro founy se symbianem a internim cipem GPS a pokryti je excelentni az na dalnici u popradu kterou otevrely cca 11.12.07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Mám vyzkoušenej jen TOMTOM a řekl bych že je slušnej, stačí mít aktuální mapy a nezabloudíte. Teď jsme tatíkovi koupili TT ONE XL a je to slušná krabička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak pořád nevím,jestli MIO 720 nebo Tomtom ONE XL.Co vy nato? Cosby, také zvažuju Tomtom ONE XL. Ale to pokrytí mapami, to je k smíchu: Česká republika 100% , Maďarsko 100% , Polsko 51,9% , Slovensko 40,1% Chorvatsko 49% , Slovinsko 42,6% , Lotyšsko 62,8% , Litva 100% , Estonsko 71,5% A to už nemluvím o tom, že Rakousko, Německo, atd. (prostě celá Západní Evropa) se musí dokoupit zvlášť. Tomu říkám firemní strategie.. Otázka pr ovšechny: nejlepší cena na webu je 6.295,- (vč. DPH) Nenašel by se někdo další, kdo by měl zájem také o tento výrobek (dáme-li se dohromady např. 3-4, můžeme si zkusit určit cenu sami (taková má cena např. 5.500,- max) Měl by někdo zájem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Otázka pro všechny: nejlepší cena na webu je 6.295,- (vč. DPH)Nenašel by se někdo další, kdo by měl zájem také o tento výrobek (dáme-li se dohromady např. 3-4, můžeme si zkusit určit cenu sami (taková má cena např. 5.500,- max) Měl by někdo zájem??? UP Nikdo neplánuje koupi navigace Tomtom ONE XL? Jak píšu, více lidí = množstevní sleva možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ahoj, nevíte někdo jak vyndat originálni navigaci? Sundal sem rámeček, vyndal climatronic, vsechny tlacitka nad navigaci, zmacknul 4 pojistky na stranach navigace, ale stejne nejde ven. Jen o kousek vylezla jako by jí zezeda držel nejaký kabel, nebo tak. Zkoušel jsem to fakt silně, v tom problém není. Třeba jestliu tam není ještě nejaká pojsitka o které nevím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Nemáte někdo zkušenost jak dostat mapu do TOMTOM ONE XL, nahrál jsem jí na kartu SD a navi se tváří jako bych tam žádnou kartu nedal, je nějakej zvláštní způsob nebo kde je problém? V mobilu mi ta mapa běhá v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Osobne mam BT GPS (Navilock BT-338) a PDA Dell Axim x51v. GPS modul je jeden z nejlepsich, co se da sehnat - zadne zpozdeni, vypadky a velice rychly lock signalu. PDA je rychly a ma VGA. Staci zapnout a jet. Parada. Jo a SW jedine TT. Uz jsem toho vyzkousel mraky, ale TT je proste nej. Sice nevypada tak hezky jako treba iGo, ale na navigaci je proste nejlepsi co existuje. Kdo chce kupovat navigaci, tak bacha - nerozhodujte se podle obrazku, ale fakt si to zkuste od nekoho pujcit a vyzkousejte. Jak jsem psal, napr. iGo vypada na obrazku krasne, ale hlasovy pokyny a presnost navigace je oproti TT fakt des a bes. Jo a jeste jedna vec - rozhodne nesetrete na drzaku. Mel jsem dva husi krky a je to k zblazneni. Navigace se na tom porad trepe jak sulc. Z vlastni zkusenosti doporucuju tohle: Drzak + Vanicka na zarizeni. Drzi to na skle jak pribity a nehne se ani o milimetr Editováno: 20. leden 2008, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Já jsem před 3 týdny kupoval Garmina Nüvi 360T a teď jsem se vrátil z cesty po Evropě, projel jsem asi 8 států a nemůžu si stěžovat. Super záležitost, vřele doporučuji Jsem se schválně díval kolik stojí ten Garmin Nuvi 360T a docela nechápu, že někde jde sehnat za 14000,- a někde za 8000,- viz. http://www.zbozi.cz/?q=Garmin%20N%C3%BCvi%20360T&r=hint PS: ale ja stejne nemam ani tech 8 litru takze zase nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Já mám Mio 720 a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) HELP, HELP... tak jsem koupil novou navi a jsem z toho "volaaký zmetěný"... jedná se o Garmin 660 a jsou tam mapy City navigator NT v9 a TOPO Czech v 1.20. Ta česká turistická má slušný detaily a spoustu bodů zájmu, ale co jsem s ní zatím jezdil na navigaci, tak hrůza děs - trvale mě to posílá do protisměru v jednosměrkách, do zákazu vjezdu, na pěší zónu atd... největší vychytávka je, když jedu do práce, tak mě to na jednom kruháku pošle jinam a po cca 500 m mám jet doleva - což je silnice pod nadjezdem = cca 20 m skok dolů z nadjezdu... . Tak se ptám - není tam mapa ČR Atlas 10R v6 - pokud ji dokoupím, tak to bude OK? Ale někde jsem četl, že v té TOPO je ten ČR Atlas obsažený...? Tak nevím, aby to nebylo z bláta do louže? Jsem z toho fakt dost nasranej, předtím jsem měl párkrát půjčenýho starýho TT a to bylo o třídu lepší... Jinak zobrazování, displej, ovládání - s tím jsem spokojenej, ale použil bych parafrázi z jednoho staršího filmu..."chodí to dobře, ale nenaviguje to" Za každou radu móóóóóóóóóóc díky Editováno: 19. Únor 2008, autor: ppfox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tohle dělaj navigace, když tam máš nastavenej režim pro pěší cestu. Máš tam fakt nastavenou třeba nejrychlejší cestu a autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 navic devitka uz je stara porid NT 2008 Atlas V6 je integrovan v Topo 1.2 takze je naprosta blbost ji kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 H Tak se ptám - není tam mapa ČR Atlas 10R v6 - pokud ji dokoupím, tak to bude OK? Ale někde jsem četl, že v té TOPO je ten ČR Atlas obsažený...? Tak nevím, aby to nebylo z bláta do louže? Jsem z toho fakt dost nasranej, předtím jsem měl párkrát půjčenýho starýho TT a to bylo o třídu lepší... Jinak zobrazování, displej, ovládání - s tím jsem spokojenej, ale použil bych parafrázi z jednoho staršího filmu..."chodí to dobře, ale nenaviguje to" Za každou radu móóóóóóóóóóc díky Vypni jednu z těch map a vyzkoušej to.Muže to byt tím.Správně nastav typ prostředku(auto moto .....) ČR Atlas 10R v6 je pro navigování lepší než topo 1.20.Jinak obě mapy jsou starší.Nová je City Navigator NT Europe 2008 a topo 50 v3.1 ale spíš bude problem v nastavení přístroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Vypni jednu z těch map a vyzkoušej to.Muže to byt tím.Správně nastav typ prostředku(auto moto .....)ČR Atlas 10R v6 je pro navigování lepší než topo 1.20.Jinak obě mapy jsou starší.Nová je City Navigator NT Europe 2008 a topo 50 v3.1 ale spíš bude problem v nastavení přístroje. Díky všem za nápady, ale mám tam auto/moto , nastaveno pro "rychlejší" , mapu mám aktivní jen 1...prohrabal jsem se v tom od A do Ž a furt to samé...tak nějak nevím Ještě mi napadá jedna věc - zatím jsem nebyl nijak daleko - že by zrovna u nás byly výjimečně nějaký chyby a jinde ne? Ale to je asi blbost... Jinak "dedek" píše, že Atlas ČR je na navi v autě lepší a jiní zase říkají, že je to stejný jako v TOPO...tak buď to risknu a zkusím objednat ten Atlas s rizikem, že budu nasranej ještě o 2tis. víc, nebo s tím seknu a půjdu se hádat na reklamaci...že já jsem si nekoupil mapu... Editováno: 20. Únor 2008, autor: ppfox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tom Tom one-v jednoduchosti je síla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 atlas je pro navigaci prehlednejsi protoze topo neni tak barevne prehledne ale chtel jsem tim rict ze mapova data pro autorouting jsou shodna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 že by zrovna u nás byly výjimečně nějaký chyby a jinde ne? Ale to je asi blbost... Jinak "dedek" píše, že Atlas ČR je na navi v autě lepší a jiní zase říkají, že je to stejný jako v TOPO...tak buď to risknu a zkusím objednat ten Atlas s rizikem, že budu nasranej ještě o 2tis. víc, nebo s tím seknu a půjdu se hádat na reklamaci...že já jsem si nekoupil mapu... Nějaké chyby v mapách jsou i v nové CN Europe 2008 to je fakt. Ješte se zeptám na nastavení "dálnice placené silnice obrat do protisměru doprava atd." Máš to dobře nastaveno? Nebo pokud chceš zkus mi napsat odkud a kam jedeš a já se na to doma podívám do své navi jak to najde trasu. Určitě zatím nekupuj žádnou mapu.Jsou i jiné možnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nějaké chyby v mapách jsou i v nové CN Europe 2008 to je fakt.Ješte se zeptám na nastavení "dálnice placené silnice obrat do protisměru doprava atd." Máš to dobře nastaveno? Nebo pokud chceš zkus mi napsat odkud a kam jedeš a já se na to doma podívám do své navi jak to najde trasu. Určitě zatím nekupuj žádnou mapu.Jsou i jiné možnosti Mapy už jsem vyřešil - máš SZ - jinak večer ti zkusím popsat to nastavení a poslat nějaký nejbrutálnější chyby v navigaci a uvidíme kam to pošle tebe. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Ahoj, dávám to sem - je to kopírovaný z MapSource a těch chyb jsem jen ve městě napočítal 35!! Už jsem to celý zakreslil v MapSource a pošlu jim to do Picodasu. Tak uvidíme. Jinak navi mám nastavenou snad OK - rychlejší, auto/moto, vyhýbat se nezpevněné cesty+jízda do protisměru... Vzhledem k tomu, že stejně blbě to ukazuje i ta modelace v MapSource, tak problém asi nebude v navi - CN v9 ukazuje dobře, ale je tam zase u nás málo silnic - včera jsme si objednal update na 2008, tak uvidím - samozřejmě zdarma . Když tak na to koukni a dej mi vědět - dík moc. P chyba_Doudleby_Rychnov.pps chyba_Kostelec_vyhnut__se___sti_E11_po_neexistuj_c__silnici.pps chyba_Kostelec_neexistuj_c__silnice.pps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 No to koukam jako blázen. Zkouším to ale každá mapa se chová jinak.CN 2008 trasa správná. Topo 3,1 taky správně ale ta Cr 10v 6 je to samé jak to máš ty. Jasná chyba v mapě! Jestli nemáš Topo 50 3.1 tak je tady s kodem do Map source. Czech Topo 50 v3.1 v6 http://www.garmin.cz/download/maps/TOPO50_v31.zip V5GUJ-UBJKC-ULD4H-B5GFF-S87P4 Ještě to jdu zkoumat. 1772.bmp 333.bmp 1310.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 No to koukam jako blázen.Zkouším to ale každá mapa se chová jinak.CN 2008 trasa správná. Topo 3,1 taky správně ale ta Cr 10v 6 je to samé jak to máš ty. Jasná chyba v mapě! Jestli nemáš Topo 50 3.1 tak je tady s kodem do Map source. Czech Topo 50 v3.1 v6 http://www.garmin.cz/download/maps/TOPO50_v31.zip V5GUJ-UBJKC-ULD4H-B5GFF-S87P4 Ještě to jdu zkoumat. Teď tu 50 stahuju, ale předpokládám že v navi ji asi neodemknu viď? Nebo to nějak jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.