Přejít na obsah

fabia 1.2 12V 64kw r.v. 2006 problemy s motorem po 80t km ??????????


Liboraxiss

Doporučené příspěvky

no především, nevím kde jsi byl na tom kW výkonu u tvé jednadvojky ;), ale myslím že se rozhodně nemáš čeho obávat ... jsem tu už dlouho a o žádném plastovém komponentu v motoru jsem neslyšel. Takže s klidem jezdi dál, mrkni se do techničáku co máš vlastně za výkon a neřeš to :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim , spousta mých přátel mají také fabií s r.v 2005+ a motorizací 1.2 ,ale ne 64 kw.Bohužel jen 64 hp,což je 47 kw.Mají najeto více než 100000 a žádný tento problém nezaregistrovali a o ničem takovém neslyšeli..Takže bych neměl strach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no upřímně řečeno jednu chvílu mě ten napínák také napadl, ale není to součástka co by odcházela, ale jak už tu naznačil rkonf, dělaly se krátké a dlouhé napínací lišty. Ten předěl je tak nějak jak píšeš, ikdyž přesného momentu jsme se v jiných diskuzích nedopracovali. Ale pro vysvětlenou pro Liboraxiss, krátká napínací lišta způsobovala přeskočení rozvodů a tedy nepojízdnost auta a v horším případě se ti potkají ventily. Takže komu se to stalo, tak mu byla osazena delší lišta a měl by být klid. Takže pokud si dáš tu na fóru do vyhledávání přeskočené rozvody, určitě ti nějaká témata vyjedou a můžeš si počíst ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...