mylys Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Nevyplatí, mám je tam a stejně to na dveře lítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 YETI stari dva roky, koupeno jako referensky vuz s lepsi výbavou, na Jarove. Před mesicem zjisteny puchyre na pz dveřích v miste, kde mela byt ta pruhledna folie, ale nebyla jelikož tam jsou plastove lemy blatniku. Dle vyjadreni servisu ackoli jsou na rodnem liste jako dodane ve vyrobe, folie nikoli. Puvodni verze kaminky, zadost o vyjadreni do MB, navrh prestrikani těchto dveri. Odsouhlaseno a predano na opravu. Po dvou dnech telefon, při priprave v lakovne zjisteno prorezaveni dveri. Predni i zadni vpravo. Hlavne ve spodnim lemu dveri a pod gumou mezi dvermi, kam taky technik ihned hmatnul. Tedy vymena obojích dveri, strikani metalizy ok.Dodani novych plastovych dilu. Drobnym detailem bylo popraseni celého auta barvou z lakovny. Při reklamaci odstraneno. Na jare me cekaji oboje dveře vlevo. To znamena ze se jim to v MB nejak za tu celou dobu nepodarilo odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnik Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 tak to je v pytli, ja koupil auto pred mesicem a v salonu se dusovali ze yeti II uz nerezne, ze je to vyreseno, tak ted budu sledovat jestli k tovovi pribudou dalsi, nebo jen mel nejakou ultra smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Já bych to s tím rezavěním tak nedramatizoval, já například nemám nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnik Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 tak to ti preju , ze jsi bez problemu ja treba doufal, ze to postihne ty,co s autem hodne jezdi nebo auto stoji na ulici. muj tchan s yeti I ma za sebou jedno strikani dveri a ted pred vanoci mu davali novy dvere v zadu. jenze on najede slabych 10 000 rocne a auto ma v garazi (svatecni jezdec), tak to trochu desi, ze mu muzou dvere zrezavet kdyz jsem tchana vezl pro vyzvednuti auta po vymene dveri, technik mi rikal ,ze se mam na to divat tak, ze zaruka proti proreziveni je 12 let, tak prej si nemam delat hlavu ze co 2-3 roky budou dvere novy, ze prej to skodovka uznava a meni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 No tak to je tedy síla 100% nekde konstrukční vada, nepamatuji se, že by měly ostatní modely podobné problemy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Kdybych si kupoval výrobky podle toho jak to kde hodnotí, jaké má kdo problémy tak bych si nekoupil nikdy nic. Každý kdo má nějaký problém tak to napíše do recenze a kdo žádné nemá tak tak to nikam nepíše protože nemá co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 No to chce sledovat pozitivní recenze. Někde ale jsou pouze negativní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 pozitivní recenze se moc nepíšou a taky proč bych psal že mě nerezaví dveře, dveře zavírají, stěrače stírají .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Něco pravdy na tom asi bude, co píšeš. Ale na druhou stranu, když se v negativních recenzich skloňuje 10x to samé, asi někde chyba bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 rok 2011 najeto 100 tisic km a nikde nic dva roky ve vyhrivane garazi a ted venku a zatim ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 michal2009 a když napíšeš na Google ,,yeti rez nebo rezavění,, nic ti to nenajde jen odaz sem na tuto diskuzi. Kdyby to byl tak vážný problém tak se s ním svěří i jinde. Jiné problémy jako TSI to najde hromadu příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Stačí tam dát "yeti koroze" a už tam něco najdeš. Ještě se to rozjede, korozi nepoznaš na lakovaným plechu za pul roku, to chce čas.. Že už to kontroluje sama škodovka cíleně, to je co říct a dost lidí z fóra s tím má zkušenosti.. Taky to není kde pořádně psát, jiné fórum pro Yeťáky myslím není. Takže uvidíme do budoucna, jak to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grusser Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Zdravim všechny,rád bych se taky podělil o zkušenosti.Yetiho mam r.v.11/2015 nejdříve emisní skandál s motorem,ted se objevila bublina pod lakem na levych zadních dveřích.Podle vyjádření servisu,typicke pro yetiho.Ptám se kde je ta škoda kvalita .....auto stalo 600 tisic a podle vyjádření servisu škoda mám čekat další rez,jelikož neni plně pozink.kastle.Je to hnus!!!A mé posledni auto od škody,pro mne obrovské zklamání.Grusser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Mě to chytá korozi tady, uvidíme co na to škodovka. Problém je v zoxidovaném lemu těsnění. Těsnění má v sobě hliníkovou výztuhu, která zoxidoval, nabobtnala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 (editace) A jaký je to rok výroby? Editováno: 15. Červen 2019, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 rv. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Rákosník Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Měl jsem stejný problém na stejném roce výroby + se začaly objevovat puchýře i v jiných částech dveří (vždy ale pod podélnou ochranou lištou dveří) a na pátých dveřích kolem světel RZ. Nechal jsem všech 5 dveří předloni stříknout a zatím klid (ťuk, ťuk, ťuk). A to těsnění jsem si vyměnil, protože to na konci dveří udělalo takovou bakuli, která odírala dveře z vnitřku. Nové těsnění je zatím ok Editováno: 20. Červen 2019, autor: Ota Rákosník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wario Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 (editace) Zdravím jakou gumu na dveře dát ? koukal jsem že mám ten samý problém. Předpokládám že nová origo v sobě tu AL. výztuhu má také . díky Editováno: 24. Červen 2019, autor: Wario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Zdravím, mám stejný problém s korozí dveří na Yetim, r.v. 2011, úplně stejně jak nafotil Zdenek1234. Nevím jak to řešit, vůz nemám od novoty. Zjistil jsem ale i puchýř uprostřed dveří. Záruka na prorezivění je 12 let, ale prý bych musel mít celou dobu kontroly karoserie v autorizovaném servisu, což předchozí majitel nedělal. Má někdo zkušenost jak to řešil se Škodovkou? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Rákosník Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 yetimann: Někde jsem to tu asi popisoval, ale ve zkratce. S autem to mám podobně jako ty, tudíž mi škodovka už od dveří do autosalonu (asi stejně jako tobě) ukázala dlouhý nos. Říkali mi něco v tom smyslu, že když by to k nim jezdilo na servisky, tak to mohli odhalit (přitom jsem k nim jel v podstatě v začátcích koroze), ale takhle, že mám smůlu. Ptal jsem se jich tedy, co mi navrhují za řešení. Navrhli mi přestříkání a rozleštění spodků dveří cca za 18. Tak jsem se s díky otočil a podařilo se mi sehnat lakýrnickou firmu, která mi stříkla dveře všechny a celé. Komplet to vyšlo na 11 i s nastrojením. Já jsem si teda ještě vyměnil těsnění kolem zadních dveří. Zatím dobrý, jak píšu výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 po zime to máš von a možno aj skôr , urobiť túto opravu kvalitne sa dá len výmenou dverí , dobrým nalakovaním a opatrným zložením bez poškodenia ... inak ak sú prehliadky a servis nie je problém , škodovka to platí na záruku ... a cena tam často ide niekde k 80tis kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 je to komplikované - teoreticky by to mělo jít i bez prohlídek, protože to je z mého pohledu prokazatelně systémová chyba. Navíc ty prohlídky v tomto případě ničemu nepomůžou - i když se to odhalí včas, prostup opravy bude stejný. Zkusil bych jednat přímo se škodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 dnes som štyri dvere na Yetiho objednal , určite ti nikto nič platiť nemusí , povinná záruka je dva roky , na karosériu si dáva škodovka vlastnú s tým že musíš jej podmienky dodržiavať a chodiť na prehliadky, ak nechodíš máš smolu a sťažuj sa aj na lampárni , nepomôže ti to ... a to je ešte vrámci koncernu škodovka tá najbenevolentnejšia značka a prejde fakt kdečo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 (editace) ano jasně záruka je dva roky. Za určitých okolností je však tato lhůta právně prolomitelná. Zde nahrává fakt, že se zjevně jedná o systémovou chybu, není problém prokázat její existenci již při koupi a Škodovka tuto závadu běžně uznává a kompenzuje. Jasně, ona to podmiňuje členstvím v jakémsi elitním klubu (=lidí co chodí na garančky). Ale právě to by se v tomto případě dalo napadnout, protože ty gatrančky by ti nepomohly odvrátit důsledek vady (snížit škodu), takže by se to dalo nazvat diskriminací. A jelikož je zákazník vždy z podstaty věci ve slabším postavení, tak soudy spoustu nejasných věcí rozhodují v jeho prospěch. Teď je jen otázkou, jestli se už někdo tuto konstrukci pokusil prošlápnout. Nutno ovšem dodat, že v neprospěch naopak hraje fakt, že ty prorezlé dveře jsou do značné míry kosmetickou záležitostí, dá se s nimi jezdit a nejsou v provozu nebezpečné. Ono by se to totiž dalo také hrát přes odpovědnost výrobce za způsobenou škodu, tam je lhůta 10 let. Editováno: 26. Srpen 2019, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.