Přejít na obsah

velekj problém po vychladnutí

minak

Doporučené příspěvky

Ahoj mám octávii r.2000 1,9 tdi ráno nebo pocca 12 hodinách když to nastartuji tak běží po ujetí 200 metrů tak se mi při rychlosti snižou otáčky že musim podřazovat a jak tomu přidávám plyn tak se za autem hulíí jak z fabryky a vyměnil jsem už čerpadlo střiky vz.váhu hadičky všude já už nevím jesli něco špatně v paluní desce?díík když mi někdo poradí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak jsem vyměnil vstřiky,čerpadlo,Egr ventyl,stim související všechny ventyli na podtlatku vyměnila se řídící jednotka i s palubní deskou a závada trvá-po startu zhruba po pul minutě motor má snahu stopnout a klepe se jako když jde na 2 válce to trva po ujetí asi 200 až 300 metrů po delší stání.Jak mile se stim jezdí tak už to nedělá

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři

EGR ventilem to zaručeně není. Koukni se,jestli ti nevázne klapka na chcípání motoru,případně od ní odpoj podtlak a to táhlo zadrátuj -další věc kterou vyloučíš. Když tu klapku za chodu rukou budeš zavírat,bude to mít stejný ůčinek,kouř a chcípnutí motoru. Můžou to být i jiný věci,škoda že jsi daleko...

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři

EGR ventilem to zaručeně není. Koukni se,jestli ti nevázne klapka na chcípání motoru,případně od ní odpoj podtlak a to táhlo zadrátuj -další věc kterou vyloučíš. Když tu klapku za chodu rukou budeš zavírat,bude to mít stejný ůčinek,kouř a chcípnutí motoru. Můžou to být i jiný věci,škoda že jsi daleko...

To už jsme všechno skusil a čeká mě další pokus

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...