David86 Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Ahoj, nemate nekdo stejnou zkusenost.. Nesviti mi leve zadni brzdove svetlo. Zarovka je v poradku, i jsem ji pro jistotu zkousel menit za jinou, ale problem trval dal. Nevim, zda to s tim muze souuviset, ale pred tydnem jsem menil spinac brzdovych svetel. Tak nevim, zda muze byt problem v nem. Prave brzdove a i to nad zadnim sklem reaguje normalne, ostatni zarovky na leve zadni soustave svetel funguje jak ma... Prosim o radu.. Diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 První co je třeba udělat - De ti tam proud-napětí?? A hlavně kolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 odpoj konektor ze zadního světla a voltmetrem změř napětí mezi kontakty 3 (hnědá - kostra) a 6 (černočervená - od spínače brzd). samozřejmě potřebuješ někoho, kdo přitom šlápne na brzdu. nebo na to něco hoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David86 Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Ahoj, diky za reakce. Zkontroloval jsem patici, zarovky a vse OK. takze problem bude nekde v dratech.. namatkou jsem koukal kudy vede, a je to pod paundeklem, pod sedaky zadnich sedacek a pak t vede kam ? nevite kde draty ze zadnich svitilen konci ? a pripadne, jak se knim dostat ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David86 Vloženo 19. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Vyřešeno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 a co takhle napsat jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David86 Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 a co takhle napsat jak Problem byl ve spinaci brzdovych svetel, po vymene OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 psal jsi ale, že pravé brzd. světlo svítí při sešlápnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.