Přejít na obsah

Značka ráfků


Velbloud666

Doporučené příspěvky

Pánové, naskytla se mně celkem výhodná koupě... :feve: Su ochotnej dát tak 10 tisíc za kola... :help: Koukal sem samozřejmě po jetejch i s pneu, ale teď se mně naskytla možnost koupit nový kola RSW RACING 331 gray za 5 tisíc... Když sem koukal po netu, tak sem je našel v rozmezí 1800 - 2600 Kč... :feve:

A tak se ptám - není ta cena podezřelá? Kola téhle značky moc neznám, tak nevím, jaká to je kvalita... Chtěl bych na to obout 195/50 R15, jenže s těma kolama vážně nemám zkušenosti... :help: Vypadají moc hezky, ale nerozpadnou se mně po první jízdě? :kuk::feve:

post-61310-0-38060700-1297704435_thumb.j

Editováno: , autor: Velbloud666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stando protože ty RSW jsou strašný "másla"...slyšel jsem na ně dost negativních ohlasů ohledně jejich tvrdosti, kdy po projetí díry bylo kolo KO...a to nemyslím žádné obr díry....za tu cenu máš odpovídající kvalitu, já bych do RSW nešel, ač jsou designově celkem i povedený ;)

to už radši bazarový, zánovní origo kola

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediné co dodat KLASIKA slušná kvalita za slušné peníze. Prodává je i Autokelly a MZB,jsi-li členem tak je sleva. :palec2:

Další kola za dobré peníze YAKUZA prodávají je v České Lípě, z vlastí zkušenosti.Mám je jednu sezonu a

před zimou jsem je kontroloval a jsou perfektně kulatá. kol117 17" Replika A4 s pneu Falken 225/45 r 17 94W

Ať už,opraví silnice a je hezky :kol-135:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak díky moc za radu, tohle pomohlo v rozhodování... :) Jinak měl sem mít kola z FRS i s pneu, ale týden před tím, než sem si pro ně měl jet (su od Brna a předání mělo proběhnout v Hradci Králové), tak mně chlapík napsal, že mu za ně nějakej kamarád nabídl o 5 stovek víc, tak je prodal jemu... :aggressive: Nakonec teda místo šestnáctek budou čtrnáctky... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Osobne bych sel pouze do originalu a nebo do znamych znacek jako je BBS, Ronal, O.Z. atd...tot muj nazor ;) Neverim temto znackam, ktere se na trhu objevili az daleko pozdeji nez ostatni zname a jsou o dost levnejsi, je jasny, ze cena vetsinou odpovida kvalite, napr. koupili by jste si levnejsi Hyundai, Kia a nebo by jste si priplatili za Skodovku... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...