Přejít na obsah

dvě závady


lomikaro

Doporučené příspěvky

Dobrý den. u felicie se mi objevily dvě závady. jedna je, že při brždění mi to klepe (měsíc mi stála, ale nebyla zabržděná. při rozjezdu to louplo a od té doby to dělá). druhá je, že se mi zdá jakoby jsem musel točit volantem o mnoho víc než obvykle. než to dám do servisu tak bych chtěl zhruba vědět co by to mohlo být.

předem díky za radu Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

u formana mi odešel kloub na poloose. Ale při mnohem víc kilometrech. Stačí zajet na jámu a skusit zalomcovat poloosama u kloubů všemi směry.Dělalo to hlavně při akceleraci a pak při brždění. Nad 80 km/h vlastně pořád e nedalo se stím jezdit.

Tom

Editováno: , autor: tomasch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Známému takhle dcerka s čerstvým řidičákem "pokřtila" jeho Feli 1,6 do té doby opečovávanou jako čtvrté bejby v rodině - jednoduše asi v 60-70km/h "nakoupila" obrubák. Odsral to slitiňák a pravý homokineťák, oprava jen toho kloubu stála asi 6500,-.... nevím, co všecko se ve finále v servisu dělalo, já jen měl diagnostikovat oblast závady - ten kloub jsem po asi 250m projížďce "trefil"... Majitel mi pak "poděkoval", prý už mu v žádném případě nesmím nic diagnostikovat, protože v takovém případě pro něj mám vždycky ty nejdražší zprávy ... :smich::smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...