michal2009 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 hezkýýýý a od kolika km tyto problémy máte? mám najeto 120 tis tak abych věděl, kdy mě to čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Zdar kolegové, chtěl jsem se zeptat jednou za čas se mi rozsvítí kontrolka motoru buď zůstane svítit než vymazu chybu na VAGu nebo po čase zhasne. Chybu na vagu mi to vyhazuje na 1.řadě válců-příliš chudá směs. Ale co se týká chodu motoru tak na tom nejde nic poznat. Jede krásně a má i dobrý zátah. Jen se prostě rozsvítí kontrolka.Měnil jsem nedávno gumicky na vyskakovacích,protože jsem měl benzín okolo nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Mám sice 2.8 ale dělalo mi to též, i mi to házelo stejnou chybu. Výkon, spotřeba a zátah v pohodě jako ty. Než se začalo do něčeho rýpat a měnit se zbytečně, tak mi bylo poraděno změnit značku benzínu. Na doporučení jsem dal Vervu 100 (Benzina plus) a pak už klasiku jen 95 a asi po třech nádržích to zhaslo a od té doby klid. Od té doby pořád jedu Benzinu plus. Prý stačí trochu nekvalití palivo a ty chytré systémy to tak můžou vyhodnotit. Toť můj poznatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomprazak Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) Zdarec borci mám taktéž 1.8T AWT a dělámi to samé akorát že v chladnějším počásí kdy se teplota pohybuje pod 10°C tak kontrolka zhasne a rozsvítí se až se zas oteplí jinak to hlásí lambda sonda a znamenáto většinou mrtvou váhu vzduchu a u 99% případu to tak je ale jelikož ji mám novou tak to můžu vyloučit(a několikrát měřenou) u mě stále záhada a snad ti to pomůže jinak se ze svim Supem se taky brzo pochlubím Editováno: 24. leden 2014, autor: tomprazak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Tak v pondělí se pustím do výměny váhy vzduchu a z největší pravděpodobnosti to bude ona.Teď v chladném počasí mám problémy se zátahem když je motor ještě chladnější jako by se dusil. Tak uvidíme a dám vědět jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Jakou váhu dáváš? Cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Budu kupovat Bosch a cena 1600,- . S tím že chcou starou váhu na výměnu. Budu brát u www.mroauto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak dnes jsem váhu výměnil a uvidím co to bude dělat. Zatim se to jeví tak ,že váha byla opravdu špatná. Napíšu až najedu více KM zatím jsem najel jenom 50. Tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) ozývam sa opäťprešiel viac ako rok a ďalších cca 25000 km a kontrolka ani neblikla aby som nezabudol, menil som lambdu pred katom za novú Bosch a váhu vzduchu za Pierburg, nič im nebolo, no len tak preventívne Editováno: 14. Únor 2014, autor: different21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak ja se jsem zatím najel cca 300km. Taky nic nesvítí ani nebliká. Uvidíme dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 ozývam sa opäť prešiel viac ako rok a ďalších cca 25000 km a kontrolka ani neblikla aby som nezabudol, menil som lambdu pred katom za novú Bosch a váhu vzduchu za Pierburg, nič im nebolo, no len tak preventívne A jak auto dopadlo na měření emisí ? Ty byly v pořádku ? Předpokládám, že spotřeba se drží v mezích zvyklých pro tento motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 spotreba je ok, aj emisie boli ok pred emisnou som auto riadne prehnal, aby som trochu prefúkol výfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuso11 Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Serus mohol by si mi prosim ta poslat vykres na tu podlozku lebo mam rovnaky problem tak ak este niekde najdes ten vykres bol by som ti vdacny Fuso11@azet.sk Dakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 posielam tú podložku lebo to všetci pýtate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.