Říjen 20, 201311 r Jo sorry, cetl jsem jen posledni prispevek a myslel jsem si, ze resite posun raficky benzinu pri jizde na lpg :-D
Říjen 22, 201311 r Tak koukám na netu co je kde nového a narazil jsem na tuto stránku: http://auto.aktualne.centrum.cz/xchanger/akt-auta/detail_vozidla.jsp?cid=13808233780526811&zdroj=aktualne_karusel&utm_source=auto.aktualne.centrum.cz&utm_medium=cars-context-bottom jestli to není někoho zde z fóra, který zlomil hůl nad originální zástavbou Upraveno Říjen 22, 201311 r od Sudetak
Říjen 23, 201311 r auto se 120 000 km bych také prodal, ale mám jen 45 000 :-(. Prodej docela chápu, také bych vyměnil za O III v CNG, ale ta bude v létě. Nabízené auto je pěkné holátko, bez dálky i mlhovek.
Říjen 23, 201311 r ..to mas dobre.. ja na nadr lpg ujedu +- 500km a i kdyz mam jsou v Brne 2 cng cerpacky, tak si zatim na cng netroufam, jelikoz jezdim breclav, brno, vysocina.. bohuzel sit cng je zatim naprosto tragicka a pro me nedostacujici.. nebudu se na dalnici na vysocine klepat jestli mi to do brna vyjde.. ale i tak drzim palce, at ti vymena vyjde..
Říjen 23, 201311 r Auto bylo podle mne Kralupolu, má jich víc. Bydlím kousek od Milovic a cestou do Brna jich je dost ( CNG) , i na Kaštanové v Brně :-), Znojmo u Psoty, Jihlava, docela to ujde, auto musí ujet tak 500 km, potom to jde. Dnes mně originál škodovka natankuje tak 38 litrů a ujedu tak 400 km- nechce se mně šetřit, šikovnější najedou víc
Říjen 23, 201311 r oktavka na cng ma dle informacniho letaku dojezd 400km na cng, coz v praxi bude tak 350... pro me malo.. dle letaku ma 100l nadrz na cng a 50l na benzin. nejak to u auta na cng nechapu, proc nedaj 130na cng a 20 na benzin, to musi u tohoto stacit.. benzinky jsou na kazdym kroku.. trosku se mi ekluje jezdit pro palivo pres pul Brna, protoze tudy vubec nejezdim, ale kdo jezdi denne kolem cng benzinky, proc ne.. ja natankuju 42 a najedu cca 480km s fabuli 1.4 63kW
Říjen 23, 201311 r Podle mých informací má dostat octavie kompozitové nádrže a proto je vše odsunuté skoro o rok. Kdybych do octavie dostal slibovaných 44 litrů, ujel bych cca 460 km, jezdím moc po dálnici a hodně do kopců, Lažánky , Valchov, Těchov atd :-)
Říjen 23, 201311 r http://www.cngplus.cz/bude-toto-podvozek-pro-octavia-iii-cng.html , ale vše se asi změnilo, protože plánovali ocelové, ale dají kompozitové když byla výstava plynových a elektrických aut na Václaváku, octavie tam nebyla, elektrické jezdí testovací Upraveno Říjen 23, 201311 r od treo
Říjen 24, 201311 r cerpam z obecnych informaci na internetu nebo dle testovani passata na CNG.. oktavka III jeste nejezdi ani snad prototyp, takze tezko rict, co z toho nakonec vyleze....ale takove auto by melo mit najezd na CNG minimalne 400km, lepe kolem 500... citigo cng ma dojezd necelych 300
Říjen 24, 201311 r Tak jsem po garančce 45 00, km, nezapomněl jsem na filtr a dnes jsem ho kuchal. Zde je fotka ze strany vstupu plynu, ten zelený sliz nevypadá dobře :-( Zelený sliz by měl kapat zpátky, protože filtr plynné fáze je svisle a vstup je dole. Tak jsem zvědavý, kolik kilometrů mně vydrží vstřiky na LPG. Tankuji Kralupol a v zahraničí na velkých pumpách Upraveno Říjen 24, 201311 r od treo
Říjen 24, 201311 r já na tento server ............... asi neumím dávat fotky do příspěvku. Před hodinou tam byly( 11 prohlédnutí) a nyní nejsou. Hodím to na svůj server a budu si to spravovat sám, napíši adresu pro obrázky antibanka.cz Upraveno Říjen 24, 201311 r od treo
Říjen 25, 201311 r Tak ja měl už nějake lpg filtry taky rozřezane ze zajimavosti ale takovy zeleny sliz jsem ještě teda neviděl...snad to nezacpe vstřiky.
Listopad 21, 201311 r Panove mam dotaz ohledne instalace a provozu lpg v Octavia I 1.8 Turbo 110kw pripadne ciplou verzi na vyssi vykon. Zajima me cena instalace systemu treba STag vs BRC a jine, problemy, potize a zkusenosti s provozem a touto motorizaci. Jelikoz kazdy uvadi jinou spotrebu benzinu, tak predpokladam, ze pro nekoho jako ja by byla spotreba min7 benzinu. Takze na lpg min 8l lpg. Vykonove by se mi moc libila, ale vetsina motoru ma uz min 200 000 km a nevim, kolik ty motory vydrzi a jak to zvladaji s lpg. Nerad bych koupil dalsi kasicku na penize a byl nestastny z oprav. Diky Upraveno Listopad 21, 201311 r od novak
Prosinec 3, 201311 r Pokud se jedná o seriovku, tak bez problémů. Doporučuju tam dát nějaký ostřejší reduktor a tahnout to v 8mm trubce. Pokud se jedná o chip, je velmi důležité, jak ten chip je udělaný, případně kdo ho dělal. Nejhorší varianta je pokud při maximální akceleraci je dávka benzínu neomezená - pak je nutno hledat takový systém, který se s tímto problémem dokáže vypořádat. Pokud se bude jednat o chip, prvně doporučuju jakýmkoliv způsobem změřit dávku benzínu, aby se vědělo jaký systém zvolit. Osobně do chipu nedoporučuji systém Stag.
Prosinec 3, 201311 r ten motor je na LPG to nejlepsi co muzes mit... auto je nacipovany jezdim svizne dalnice a kdyz potrebuju vykon tak se nijak neomezuju... Motor i po 300 000km (pulka na LPG) nema sebemensi problem... co se tyka LPG tak Ti to dobre popsal Paul...
Prosinec 11, 201311 r Kdyby nahodu někdo chtěl zánovni Octavku s továrni zástavbou na lpg Škoda Octavia, LPG 1,6 MPI / 75 kW Prima
Prosinec 12, 201311 r Včera jsem se objednal na výměnu multiventilu, v servisu mně potěšili tím, že již vědí čím to je. Takže minimálně dva dny v servisu, musím rychle vyjezdit 43 litrů LPG + zbytek cca 6 litrů, možná již odstraní to malé množství natankovaného LPG, údajně se jim potápěl plovák víc než měl....
Prosinec 12, 201311 r od kdy se váleček z extrudovaného(tvrzeného) polystyrenu potápí???? Spíš to ti experti při montáži do nádrže tak rvou dovnitř, že to táhlo od plováku ohnou, jinak to ani snad nejde udělat,pak to samozřejmě spíš vypíná....
Prosinec 13, 201311 r jsem to napsal blbě, ale studují plováky a několik inženýrů je kuchá na atomy, až to v Mladé Boleslavi bouchne, budeme vědět proč :-) podle mne laika mají ten plovák blbě umístěný v nádrži, při plnění tam lítá proudem LPG a vypne dřív. Na stole nic nevyzkoumají
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.