Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

232 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám nové logo Škodovky?

• Ano, je super
      81
    • Vypadá dobře
      95
    • Nic moc, udělal bych lepší
      4
    • Původní logo škodovky je lepší
      37
    • Hrůza!
      2

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

jj, na to čekám :)

pokud vím logo na autech by se mělo objevit od roku 2012, ale třeba se mylím :)

Změna loga je určitě krok dopředu. Nápis Škoda to kazil, už jen z důvodu přečtení v cizích zemích.

• 2 týdny později...

Až budou taky je asi přehodím.Nejdřív se mi to nelíbilo ale už tomu přicházím na chuť pokud bude takový jako tady na fotkách chromovej kroužek a zelený okřídlený a po obvodu ochromovaný šíp tak do to půjdu.Už jsem dostal nápad nechat si vyrobit 3D logo na středové pokličky na míru a napsal jsem do jedný firmy co to dělá.Tak jsem zvědavej jak se vyjádří a zda to dokážou zrealizovat.Pokud ano dalo by se nechat udělat i větší loga na kapoty.Píšou že nejmenší rozměr je 4cm. Jinak tady je odkaz pokud by měl někdo zájem prohlédnout sortiment firmy co se tím zabývá.

http://www.autolepky.cz/

Dostal jsi nějakou odpověď? Taky by mě to zajímalo

Ahoj,

Pokonzultaci s firmou na výrobu 3D samolepek,jsem dostal odpověď ano jsme schopni toto logo vyrobit ale nejsme schopni udělat chromové orámování a chromový kroužek okolo znaku protože se to tiskne na papír a je k tomu potřeba zaslat kvalitní předlohu ze které se to bude zpracovávat.Místo chromu je jenom několik odstínů šedé která je v nabídce barev které jsou pro mě nepoužitelné a nelíbí se mi to. A zaslal jsem jim ty tři obrázky co jsou nafocený a vložený do tohoto tématu.Jiný jsem nikde nenašel.Z fotek kde se odráží okolní věci to nejsou schopný to z těchto fotek udělat a to logo co je samostatně má takový stíny a to se mi nelíbí.Pokud by někdo poslal kvalitní a použitelný obrázek podle kterýho by to šlo udělat tak to nebude problém nechat vyrobit ale bez efektu chromu.Chtělo by to sehnat jinou firmu která to umí vyrobit i s chromem vždyť se dělají 3D CZ s barevnou vlajkou například.Ptal jsem se i na audi fóru moderátora který nechává vyrábět 3D loga s chromem a znakem audiklubu.Tak to jde ale prej to je hodně drahý a muselo by se toho nechat udělat hodně aby se to potom vyplatilo.Mám někde odkaz na tu firmu ale nemaj nikde ceník a momentálně jsem dost pracovně vytíženej a nemám čas to řešit.Ale nezavrhuju to až to půjde budu se tomu ještě věnovat. Áček.

• 1 měsíc později...

Mě se to líbí, ovšem když jsem viděl ty návrhy od novinářů, bylo mě zle :ble

• 1 měsíc později...
  • 1 měsíc později...
  • 3 měsíce později...

už se dá nové logo někde koupit konečně?

je to ale zajmavý, když se kouknu na test, nebo na reklamu, nebo na blbou Ulici kdy propagujou Citigo tak tam vidím to Nové logo a ono prostě není k sehnání, to je divný! :kol-31:

Protože v reklamách a na testech je tzv. nultá série. Jinak na všechny Citiga by se měli dávat nové znaky od začátku roku.

V prezentaci bylo od začátku uvedeno, že se starý znak montuje do 12KT. Jestli to uspíšili, to nevím.

• 4 měsíce později...

Live je to lepsi jak na foto, je to dukaz ze jde vsehno ;) a na Oll vypda moc dobre ;)

Odeslano z Iphone 4S

• 1 měsíc později...

mi se nelíbí, prostě mě to nějak neoslovilo. Ale, je fakt že na spotřebu by to vliv mít nemělo.

• 1 rok později...

už jste si vyměnili loga? mně se nové páči ale mám dilema jestli se hodí třeba na oct I nebo by to vypadalo špatne...?

tiež plánujem výmenu na F1. zatiaľ neboli na objednanie financie, ale do SH zrazu v októbri by som to rád stihol...a či to bude pasovať? malo by. na F1 to tu už pár ľudí má, na F2 som videl aj naživo a mne osobne sa to páči

asi to bude hloupá otázka ale jak se to tam demontuje / namontuje?

Odlepis, nalepis :D

• 4 týdny později...

Cim to lepite? Len obojstrannou paskou? Lebo mam vacsi znak ako priestor pren...silikonom?

--

Z mobilu

Kdyz uz tak mamutem ;)

Skoda ze nie slonom :-D

To len tak, ked si dal ten nazov, vdaks, mrknem ci zozeniem...

--

Z mobilu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.