alduch Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ahoj lidi premyslim o vymene radia za columbus. Dejte nejaky typy jake mate zkusenosti a kde a zakolik vam to delali!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 přečti si jedno velké téma zde na foru at víš do čeho jdeš.... podle roku výroby nutná výměna gateway, jednotky parkovacích senzorů pro zobrazení, nakodování všeho, správný firmware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alduch Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 (editace) Tak to kazdopadne s tebou souhlasim spis mi jde o to kdo to tuto sluzbu nabizi a za kolik . Editováno: 1. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 orientačně výměna za RNS 510 - 300,- interiérová anténa gps 500,- gateway výměna nakódování 300,- gateway 800-1200,- přepojení zadních PDC 800,- jednotka pdc fl od 1000,- atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Zkus Honza72, cenovka kolem 15 tis., koupil jsem nepoužitý, poslední model, žádná lapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petamoravec Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Columbuse doporučuji, jen pozor na ty vykradené z aut. Údajně jsou schopni je v autorizovaných servisech zabavit. Myslím, že je lepší si připlatit za alespoň minimální záruku. Navíc má člověk dobrý pocit, že to nepodporuje. Editováno: 22. Březen 2011, autor: petamoravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 to že není ukradená z auta neznamená že je čistá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 sice to není na co se ptáš, ale včera jsem náhodou narazil na tohle. Určitě to stojí za prostudování. Na O II je na to pouze potřeba dokoupit rámeček aby to pasovalo. Najdi si to i na YouTube, tam to někdo předvádí v akci, docela se mi to líbí. ...http://www.elcar.cz/k-vestavbe/1064-zenec-ze-nc2010-navigace-volkswagen-seat--koda.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrbx Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 sice to není na co se ptáš, ale včera jsem náhodou narazil na tohle. Určitě to stojí za prostudování. Na O II je na to pouze potřeba dokoupit rámeček aby to pasovalo. Najdi si to i na YouTube, tam to někdo předvádí v akci, docela se mi to líbí. ...http://www.elcar.cz/k-vestavbe/1064-zenec-ze-nc2010-navigace-volkswagen-seat--koda.html Je to čína, dá se sehnat okolo 7 tis.(DealExtreme atd.) podle mých informací ovšem neumí komunikovat s park. senzory a maxidotem. Takže k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.