Únor 28, 201213 r Každopádně Yeti je v kapse už pomalu začínám plánovat výlety...abych si ho pěkně zajel...
Únor 29, 201213 r Každopádně Yeti je v kapse už pomalu začínám plánovat výlety...abych si ho pěkně zajel... Vítej mezi námi….. Plánuj a plánuj….. Ne, neplánuj, prostě 28.4.2012 přijeď… Že nevíš kam? Ale to není tak těžké zjistit……
Únor 29, 201213 r Paráda 25.4. divadlo... 26.4. EHT CZE-SWE... 27.4. normální pátek, jde se na pivo... 28.4. můj 1. Yeti sraz předpokládám, že ATC Rozkoš zůstává... 160km z Brna...krásný výlet ideální konstalace... Upraveno Únor 29, 201213 r od andreas85
Únor 29, 201213 r Artigasi, Artigasi! Obávám se, že jsi Andrease poněkud zmátl. Rozkoš to určitě bude, ale s malým "r " Andreasi - vitaj! Na co jdeš do divadla?
Únor 29, 201213 r Dík Heki ... a já už si plánoval pevnosti v okolí Náchoda no, uvidíme, nechám se tedy překvapit Jdu na Blbce k večeři (Carda, Vydra, Hrušínský...) viděl jsem film a na tohle jsem zvědav, prej je to hodně dobrý...
Únor 29, 201213 r Artigasi, Artigasi! Obávám se, že jsi Andrease poněkud zmátl. Rozkoš to určitě bude, ale s malým "r " Andreasi - vitaj! Na co jdeš do divadla? No jo, tak jsem udělal trošku zmatek, vždyť to je u mě přeci normální, ale Andreas si mohl dát trošku práci a přečíst i jiné vlákno než tohle.. A stejně mu nenapovím, kde hledat, takovej budu prevít. Byl jsem u zubaře, nepotěšil mě a ani já nehodlám dnes nikoho rozmazlovat.
Únor 29, 201213 r No jo, tak jsem udělal trošku zmatek, vždyť to je u mě přeci normální, ale Andreas si mohl dát trošku práci a přečíst i jiné vlákno než tohle.. A stejně mu nenapovím, kde hledat, takovej budu prevít. Byl jsem u zubaře, nepotěšil mě a ani já nehodlám dnes nikoho rozmazlovat. Bingo Plumlov o 100km blíž .... už se těším
Únor 29, 201213 r Andreasi - zase vedle! Ale už blíž. /Vydru s Hrušínským znám ze studií...mohlo by to ujít/
Únor 29, 201213 r Andreas je vedle jako jedle. Tedy dajaký zmetený. Nápověda č.1: U každého příspěvku je datum. Nápověda č. 2: Sraz bude pod názvem "Akce bílý kámen". A bude tam, kde to žíje! (A Mattoni to není! Po vodě rezaví pusa.) Upraveno Únor 29, 201213 r od Tygrik
Březen 3, 201213 r Kdo by nebyl zmatený den před převzetím Yetíka ... už je doma kluk ušatá Upraveno Březen 3, 201213 r od andreas85
Březen 3, 201213 r Gratuluji, ale nějak nechápu, kde má Yeti uši. Doufám, že 28.4. přijedeš a ty uši předvedeš!
Březen 3, 201213 r Gratuluji Andreasi. Artigasi, někteří Yetíci mají maják nebo mrkev, někteří uši. Teď mě napadá, že mytí takového Yetíka, je větší fuška, když mu musíš umýt i uši. Upraveno Březen 3, 201213 r od Tygrik
Březen 4, 201213 r Lidi a na kdy to plánujete, já jdu tuto středu objednat nového Yetíka, prý mám počítat s cca dvouměsíční dodací lhůtou a jsem od Kroměříže.
Březen 4, 201213 r Lidi lidi, je to vlákno kousek vedle. Chápu, že je lehčí se zeptat, než mrknout. Mar1tine, můžeš přijet i bez Yetíka. Je tu pár lidí z Kroměříže a okolí. Gratuluji k dobrému rozhodnutí koupit Yetíka. Předpokládám, že to bude ta 81kW. http://forum.skodaho...jine-radovanky/ Upraveno Březen 4, 201213 r od Tygrik
Březen 17, 201411 r zdravím všechny, neříkám že bych nedojel. Probrat co jde popřípadě a kde upravit atd, třeba někde projet. Jsem ale od Frýdku Místku. Zduř.
Březen 19, 201411 r Vedle jako jedle! jak uvedeno výše: mrknouti na datum příspěvku. Sraz se sice plánuje předběžně na Artigasově vlákně. Termín květen, červen. Až čas dozraje a vše bude doladěno, s Kubinem vytvoříme vlákno a vše potřebné se všichni zájemci dozví.
Červenec 4, 201411 r Já bych to udělal jen pro 4x4 jako v Německu. Kámoš co má dvoukolku se nikam nedostane a tak vím že dvojkolka je jiné auto.
Červenec 4, 201411 r Dvoukolka je dobrá leda do města na parkování k obrubníkům, nebo že se dá rychleji projet polní cesta. Každopádně by porovnání mohlo být zajímavé.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.