MikeTTT Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Artigasi máš pravdu, taky bych to tak viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 BLESKová správa! Z našich poriadne dezinformovaných zdrojov sme zistili, že sa našiel jeden odvážlivec, ktorý prišiel na tohoročné stretnutie majiteľov Yeti normálne až s párikom YETI !!! Áááno, člen fóra, označený aj ako víkendový drevorubač, dorazil na miesto stretnutia s Yetíkom i s Yetinou! V krátkom obednom porovnávacom teste sa zistilo, že aj keď Yetík je výkonný dízel, no nevie sa rovnať v hodinovej kapacite spotreby a následného spracovania kyslíka s Yetinou Jedine Kubino dokázal s ňou chvíľu držať tempo.Otázkou dňa však zostáva, že i keď majiteľ svojho Yetíka ovláda ľahko a v pohode ... ako je to s ovládaním Yetiny ??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchosl Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) Yetina je většinou jak rozjetý vlak, neovladatelná. Jindy jak myška, že o ní ani nevím. Ale v sobotu to bylo dílo. skoro tichá, plachá a nesmělá. Editováno: 25. Říjen 2014, autor: suchosl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Suchosl, tak to máš teda ťažké kočírovanie. A ako dopadol v sobotu ten strom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Chlapci, já sice pozdě, ale přece jsem se dostal do debaty, abych mooooooc poděkoval všem! Tedy hlavně organizátorům, ale fakt všem. Nemělo to chybu, pes i žena byli též spokojeni. Nesměle připomínám náš dávný sraz na mé chatě v Nové Senince, který by se dal v pohodě zopakovat, třeba v lednu, bude-li zájem. Ti, kdož tam byli vědí, že místa je pro hodně lidí dost, vyjet se taky kamsi do hor dá a večer u kamen při lahvince a kytaře to taky není úplně blbé. Co vy na to? Pokud se tato akce uskuteční a budeme zváni, rádi přijedeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Včera jsem poslal dotaz na kontaktní email AMK Mohelnice, ktery provozuje "Mohelnické lomy". http://www.amk-mohelnice.cz/O%20nas.htm Ptal jsem se na možnost a podmínky uspořádání malého jednodenního setkání. Byli jsem tam na jednom Truck trialu a je tam na výběr spousta tratí dle možností našich "Yeťáků". Na jejich webu deklarují možnost spolupořádání podobných akcí. Zatím se mi nikdo neozval. Pokud by někdo měl v Mohelnici nějaký kontakt, zkuste se taky poptat. Tak mi dnes přišla odpověď. Dobrý den pane Trčko. Předem se omlouvám za pozdní odpověď, z důvodu účasti na zájezdu. Na Váš dotaz odpovídám následujícím způsobem.Ano, takové akce v našem areálu Mohelnických lomů probíhají za následujících podmínek: Dohodnout termín,oznámit počet vozidel,popřípadě jiné požadavky. Tuto akci pojmout jako společnou s jedním mluvčím jako organizátorem a stanovit pro účastníky stejné podmínky.Za jedno vozidlo a použití areálu požadujeme částku 200,-Kč splatnou v průběhu setkání.Případné doplnění informací odpovím na tel.602 529 609. S pozdravem Stratil Mir. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Takže předokolky budou jezdit po rovině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jenom tu chvíli nejsem, už se valí dobré zprávy! Jsem potěšen zájmem o zimní Seninku a ujišťuju všechny, že zváni určitě jsou /Zdenku :D/. Nějaký test něčeho už s Artigasem vymyslíme . Mohelnice vypadá taky zajímavě a určitě bych se zúčastnil. Přece nenechám Mika, aby tam machrival se 4kolkou sám . No a Tygříka už nějak zvládneme 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Tak já už vypálil třešničku a broskev, do vánoc stihnu jablko i švestku... Mohla by být soutěž kdo toho více vypije, než bude potřebovat bílou hůl. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Bóóóže, že ja sa na takej súťaži nebudem môcť účastniť - hotová tragédia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Artigasi, to ne, to je moc drsný. Co tak kdo bude mít dřív draka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Po delší době se také hlásím. Řekl bych, že rok 2014 je, alespoň pro mne, bohatý na události se znamínkem mínus. Po dramatických událostech v červnu a jiných starostech, mi po srazu vypovědděl službu PC, proto jsem nesplnil úkol a nejsou tu ještě fotky a zpráva. Nyní řeším zdravotní problémy, které se táhnou už měsíc. Hrozné na tom je, že mám měsíc utrum s tekutinami, které jsou nedílnou součástí metabolismu mého organismu: KAFÉ a CHLAST! A ještě mi ten pán v bílem plášti vyhrožuje, že mě uspí a bude mi sekat jakýmsi bazmekem v mém nose! A snaží se mi namluvit, že když spím, tak to nebude bolet! Pozitivní zpráva je, že mám dostatečnou zásobu meruňkového a višnového moku ráže 52%. A dnes mi volal Artigas, že má už švetku vypálenou! Takže hurá do Seninky! Artigasova soutěž se mi zamlouvá. Jen bych dal vítězi k bílé holi ještě černé zrcadlovky. Miku, víš dobře, že Ty se dostaneš jen k malé opičce. To my s Hekim a Artigasem stádia opička a opice vynecháváme a rovnou přecházíme na pořádného draka...aspoň devítihlavého. Prostě bestiální saň! Editováno: 15. Listopad 2014, autor: Tygrik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Tygříku ty jsi případ sám o sobě. Napřed auto, teď pc a ještě nesmíš pít. Z tebe se stává robot. Já pít nemusím a už mám několik draků, to nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak, chlapci, čeká se už jenom na sníh v Senince a pok budeme hledat termín pro většinu přijatelný. Kdysi jsem tady uváděl kapacitu chajdy i rozpis pokojíčků, to si nechám až na konkretní zvadlo. Nějaká trasa se mi už taky rýsuje, ale záleží fakt na tom sněhu. Pokud by nás bylo víc anebo dojeli nějací "měkčí" borci, je k dispozici i penzion s polopenzí nebo celopenzí. Tak dumejte o účasti. Zatím to vidím někde na konci ledna... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Jak to vidím já...... Můj první volný víkend v lednu už manželka naplánovala cestu za dcerou do Prahy. Další volný víkend mám 24.1 – 25.1.2015. Pak opět za 14 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 No my můžem zatím celkem kdykoliv. Je pravda, že 16.1. jdem na ples, tak v sobotu to budem vydýchávat. Tak se přikláníme k Artigasovu termínu 24.1. - 25.1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 OK chlapci a děvčata, 24.1. by to určitě šlo. Hlavně by měl být už sníh, protože jinak nemá cenu tahat yetiska do hor. Myslím, že je ještě trocha času, takže po vánocích bych se pustil do detailů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 (editace) Přátelé, příjemné prožití svátků, hodně zdraví a najetých kilometrů v roce 2015 přeje Yeti 1.2 TSI Active a jeho posádka. Editováno: 20. Prosinec 2014, autor: Zdenek61 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Chvilku tu zase nejsem a už je tu spousta novinek. 24. 1. se mnou počítejte! To budu mít po zápisu do první třídy a budu mít z toho papírování do večera IQ 8, tj. reaguji pouze na světlo. Tak ne, že někdo zhasne! A bude mi jedno, kde hlavu složím, klidně se vloudím mezi sbírku Hekiho plyšových bobrů! Krásné Vánoce přeji všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Přeji všem klidné vánoční svátky a úspěšný nový rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 tak vánoce jsem už prošvihl pf2015 ještě ne. Tak tedy vše nej do všech yetisek a Tygrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ajajajaj, připomínám nerad to, co všichni víme: Život je změna! Nabízený termín 24.1.2015 v Nové Senince bohužel padá. Nečekaně se mi objevily nové pracovní povinnosti jak v pátel 23.1., tak v neděli 25.1. Pokusím se hledat náhradní termín - ozvu se. Mrzí mne to, ale já už to tak "nadiviko" v práci prostě mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Heki, moc mě to mrzí, že to padá, už jsem se docela těšil a po večerech poctivě testoval kontušovku, becherovku, malinovku, slivovici, rum a hledal to nejlepší, co sebou vezmu... Také nyní, když už napadl ten sníh, jsem po noční směně, na prázdném podnikovém parkovišti, trénoval smyky, abych byl v kondici, až tě budu po zasněžených cestičkách kolem Nové Seninky nahánět, tedy, až se budu snažit, aby jsi mi moc neujel. Popravdě, ale i já tak nějak nevím, jak jsem na tom s volným časem, kolega v práci má pozitivní nález na rakovinu prostaty, má podstoupit nějakou operaci a další léčbu. S velkou pravděpodobností dojde na větší změny v rozpisu směn. Co k tomu dodat? Snad jen to, že život je samá změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Upřímně řečeno, Artigasi, budete s Tygříkem první, podle kterých hodlám ladit náhradní termín. Už jenom proto, že trénuješ a svědomitě pálíš, Tygr je zase ze svým supem snadný terč našich impertinencí, a jako takový - nenahraditelný. Tož doufám, že odsunujeme naše setkání pouze v řádu dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Život je změna a těch je plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.