Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Co vse musi byt v aute jako povinna vybava navic od 1.7.2006?

Po jake dobe je lekarnicka prosla? :unsure:

Neni to nahodou na kazde lekarne napsane do kdy je OK ?

Vloženo
jj, to by melo. a povinna vybava? ja beru lekarnu, trojuhlelnik a rezervu...jeste neco? jo mozna zarovky

a co treba pojistky od kazdeho pouziteho druhu jedna?

Btw nevim, zda je to na lekarne napsane, ale myslim, ze kazda ma trvanlivost :D 2 roky, pak neni OK! ;)

Vloženo
Co vse musi byt v aute jako povinna vybava navic od 1.7.2006?

Po jake dobe je lekarnicka prosla? :unsure:

Nic :D

Stále po staru:

1.pojistky po jedné od každé

2.žárovky po jedné od každé

3.zvedák

4.klíč na matice kol

5.náhradní kolo

6.lékárna

7.trojúhelník

ad 1-5 vozidla vybavena z výroby

ad 6,7 dovybavuje provozovatel

btw lékárna -na každé je expirace,obsah se obměňuje při prošlé expirace,pokud není uvedena, od data výroby,kromě nůžek a špendlíků.

Vloženo
Cau, takze nahradni sroub (matka) ke kolu uz nemusi byt?

Výbavu řeší vyhláška 341(podmínky provozu)a té se nic nemění.

U kategorie vozidel M ne,myslím,že tato povinnost je u vozidel kat. N.

341/2002 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva dopravy a spojů ze dne 11. července 2002

Vloženo
jj, to by melo. a povinna vybava? ja beru lekarnu, trojuhlelnik a rezervu...jeste neco? jo mozna zarovky

K čemu ti bude rezerva bez zvedáku a bez klíče?..... :D

Vloženo

K čemu ti bude rezerva bez zvedáku a bez klíče?..... :D

tak cajk beru jako samozrejmost, nebo snad znas nekoho, kdo ho nema? muzu vypsat co vsechno mam pod podlazkou kufru, ale prislo mi to zbytecny

Vloženo
A ještě sekáček a pilku na kosti...

a cernej pytel, nehaseny vapno a lopatu.... :p

Vloženo
a pokud se auto používá k podnikání tak snad i vesta pokud se nepletu ;)

Ano. A měla by být uvnitř po ruce a ne zašitá v kufru.

Není povinná, ale hodí se - baterka (třeba malá), hajzlpapír, zapalovač a nůž.

Vloženo
Lekarnu mam v aute od koupi noveho vozu, coz je 06/2003, takze bych mel asi v patek zajit na aktualizaci do velke lekarny... :(

ja ji mel taky proslou, v hypernove fungl nova za 159,- kc, takze zadna katastrofa ;)

Vloženo
Lekarnu mam v aute od koupi noveho vozu, coz je 06/2003, takze bych mel asi v patek zajit na aktualizaci do velke lekarny... :(

ja ji mel taky proslou, v hypernove fungl nova za 159,- kc, takze zadna katastrofa ;)

Ja byl udelat aktualizaci proslych obvazu a naplasti, myslel jsem, ze kdyz to bude jen toto, tak to bude levne. Platil jsem pouze za obvazy a naplasti 149,- takze se vyplati koupit normalne celou a to pouzdro si echat treba na nahradni dily... :disgust:

Vloženo

tak to je sila, ale predpokladal jsem to .. proto jsem tu starou vysypal rovnou do popelnice a zbyla mi krabice na bordel .. presne jak jsi psal ;) .. cekal jsem ze nova bude 300-500, coz na pumpach tak zhruba bylo, ale v tehlech retezcich jak hypernova je to na pohodu, jeste je to zataveny do toho ochranyho igelitu s obrovskym datem baleni a datem expirace zezadu, takze uz se moc tesim jak to krysotum omlatim o hlavu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...