Publikováno Listopad 12, 200717 r Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný?
Listopad 12, 200717 r Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? Kdysi jsem se zajímal o dodělání u Fabie: - je třeba odčalounit sedačky - a potřebuješ dečky, řídící jednotku(y), vypínače, kabeláž, odhadl bych to tak na min. 5 tis. za obě sedačky.
Listopad 12, 200717 r hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Jj, na ten jsme zapomněl:-)
Listopad 12, 200717 r Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji. Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš.
Listopad 14, 200717 r Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? No taky asi nebude jednoduché zašít potahy sedaček zpět - musíš taky zhodnotit jak moc seš šikovnej kluk-všechno si asi nemůžeš nechat udělat.
Listopad 14, 200717 r Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný? No taky asi nebude jednoduché zašít potahy sedaček zpět - musíš taky zhodnotit jak moc seš šikovnej kluk-všechno si asi nemůžeš nechat udělat. Můžeš mi říct,co chceš šít zpět??Vidím,že o tom nemáš ani páru,asi tak jako o tom ESP
Listopad 14, 200717 r hlavně u OII je jiná panel climatroniku,kde jsou ovladače Jj, na ten jsme zapomněl:-) Ale aspoň orientačne tú sumu by si mohol naznačiť Upraveno Listopad 14, 200717 r od jozko
Listopad 14, 200717 r Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji.Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. tak som zle odcitoval, asi ty to budeš vedieť.
Listopad 15, 200717 r Já jsem dodělával vyhřívání sedaček.Hodně mi s tím pomohl Alesio, vřele doporučuji.Potřebuješ: - vyhřívané dečky do sedaček - kabeláž + ŘJ - jiný panel klimatizace - šikovného autoelektrikáře Cena záleží na tom, kde ty díly seženeš. tak som zle odcitoval, asi ty to budeš vedieť. vyhřívané dečky do sedaček – cca 2000,- kabeláž + ŘJ – cca 2000,- jiný panel klimatizace – cca 2000,- šikovného autoelektrikáře 1000,-
Březen 3, 200817 r Můžete někdo poradit kde sehnat za rozumnej peníz ty vyhř.dečky. přestaly mi vyhřívat sedačky (teda hlavně u řidiče) a vypadá to na vadnej výhřev v sedadle. Dík
Březen 3, 200817 r Můžete někdo poradit kde sehnat za rozumnej peníz ty vyhř.dečky.přestaly mi vyhřívat sedačky (teda hlavně u řidiče) a vypadá to na vadnej výhřev v sedadle. Dík Tady na fóru je někdo nabízel. Stačí hledat. Bazar/prodám/Náhradní díly např. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40431 Nabízelo je tam víc lidí. Upraveno Březen 3, 200817 r od j0ska
Srpen 5, 200817 r Dodělával si někdo vyhřívané sedačky do OII? Co je k tomu všechno zapotřebí, jak je to finančně náročný a jak je to pracný?nieje problem kludne ti to dodelam.iba ovladace si urcis kam chces.doba montaze je asi 8 hod cena je 4500kč a som z Holíča to je pri hranici s CZ -Hodonin.ak mas zaujem posli tvoju mailovu adresu na automoto@centrum.sk poslem ti foto.
Srpen 5, 200817 r Tady na fóru je někdo nabízel. Stačí hledat. Bazar/prodám/Náhradní díly např. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40431 Nabízelo je tam víc lidí.decky sa daju opravit normalne stiahnes potah a spojis prepalene draty stlacacim korytkom.vydrzi to normalne dalsi provoz.
Září 17, 200816 r Mám možnosť zohnať dečky z Fábii. Budú pasovať na Octáviu II. Upraveno Září 21, 200816 r od arpad
Září 21, 200816 r kabeláš mam a panel si sezen a pak uz to jen napojit, nic na tom neni, jen musis trosku rozdelat intros.
Září 21, 200816 r nj ale já co se týče auta a zvláště elektriky nejsem moc zručný a nerad bych něco pokazil
Září 21, 200816 r Tam neni co, mas konektory co zacvaknes do vyhrevu,piny do climatronicu a dva napajeci draty pres pojistkovku. nic vic
Září 23, 200816 r si nejsem jistej, jestli je tahle kombinace- climatic- výhřev vůbec možná. myslím z hlediska kolečka ovladače
Září 23, 200816 r Je..v ovladači Climaticu jsou kolečka pro výhřevy..taky jsem na to koukal svého času jak blázen..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.