Přejít na obsah

Natocenie kilometrov


karol23

Doporučené příspěvky

Já bý tebou tak jezím po krůháku kolem dokola když ráno žačneš do večera něco natočíš...jinak tvůj dotaz zcela nechápu, chteš tedy přidat kilometry na autě máš jich tam málo a na předcházejícím autě jsi jich měl taky málo, nebo možná ůchylka .třeba ti dělá dobře a vzrušuje tě když máš na tacháči 6nul :smich: jinak stačí napíchnout to a zadat stav km a na displeji se to přehodí..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bý tebou tak jezím po krůháku kolem dokola když ráno žačneš do večera něco natočíš...jinak tvůj dotaz zcela nechápu, chteš tedy přidat kilometry na autě máš jich tam málo a na předcházejícím autě jsi jich měl taky málo, nebo možná ůchylka .třeba ti dělá dobře a vzrušuje tě když máš na tacháči 6nul  :smich: jinak stačí napíchnout to a zadat stav km a na displeji se to přehodí..

Třeba si potřebuje v práci "půjčit" pár litrů benzínu, ale musí to vykázat.. ;) (žádný jiný důvod mě totiž nenapadá)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

karol23: všechno se dělá softem. Stačí mrknout do nějakého inzertního časopisu s autorubrikama a určitě najdeš někoho, kdo nabízí stočení digitálních tachometrů. Tak Ty si holt jen dle svého přání necháš km přidat a je to ;) Anebo by Ti stejnou službu snad prokázal i značkový servis, přes VAG s tím přece šmrdlat jde, ne?

BTW: kamarád si na své Octě nechal nastavit cifru vyšší o 300t km. Dělá to jako "ochranu" proti zlodějům :D To aby každého zlodějíčka jeblo, když by chtěl tuhle Octu ukrást a podíval by se na tachec a zjistil tak, co to vlastně krade za "plečku" :) No nevím, jestli je to jen náhoda nebo to fakt funguje, ale zatím mu ji nikdo nešlohnul :D:t;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vagem to jde natocit jen pokud mas new budiky se tsvem km < 100. pak uz to nejde.

staceni tacho pres specialni sw (tachopro apod.) samo ze jde,ale nejak mi prijde out,mozna mam na to blbej nazor,ale je to merici pristroj a jeho hodnota by mela byt nejakym voditkem,proto to nemam rad.

bobik: to cidlo v prevodovce ma byt dle schematu tam je,ale nejak je bez funkce(u meho MR04).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Myslím, že ak by sa napichli všetky snímače ABS na nejaký generátor impulzov, tak by to určite išlo spraviť. Zapne sa zapaľovanie a nechá sa to pulzovať a ráno tam bude v pohode o 2000 km (možno aj viac, len neviem, ako by znášal tachometer rýchlosti vysoko nad 200). Ale myslím, že by to bol čistý spôsob. Napríklad u OII registrujú stav ubehnutých km aj niektoré iné RJ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...