Petrkiller Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Ahoj kolik nas je z f-m a blizkeho okoli zde na foru? A de chodite do servisu? jake mate zkusenosti se servisem v mistku Autodruzstvo F-M? Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Autodružstvo docela dobré, záleží koho dostaneš. Co jsem tam byl s autem, tak kupodivu žádný renonc. Bártek NIKDY.... tam jsou kokoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 autodružstvo - taky dobrá zkušenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Já taky jezdím do Autodružstva jak se soukromým, tak s firemním a jsem spokojený. Zatím žádná velká bota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDodix Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 autodružstvo - taky dobrá zkušenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 čau Jsem taky kousek od F-M, servis si dělám sám a na co si netroufám nebo nemám prostředky, tak na to mám garážníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 JJ taky mám garážníka.. p. Palovský.. nemůžu říct křivé slovo.. u něj je vidět, že ho auta fakt baví a spraví cokoliv, když na to má čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Nemas na nej nejaky kontakt? Asi nebudu jezdit do autorizaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 603 475 283 Sídlí na ulici Kpt. Nálepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Frýdek-Místek moje rodné město... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 S autodružstvem mám taky dobré zkušenosti. Auto jsem tam kupoval a chodím tam na opravy, na které nemám vybavení. Materiál si můžu donést svůj, s vlastním olejem taky nemají problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.