Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte jak bude probíhat doprovodný program? Jaká bude jeho náplň a časový rozvrh?

Chystám se s tátou na prohlídku závodu, ale ještě bude potřeba přesvědčit a nalákat nějak dámskou polovičku.

Vloženo

Bylo to super. Asi největší dojem na mě udělala huť a pak montovna Fabie. Černá Monte Carlo edice vypadá naživo naprosto úchvatně.

No a samozřejmě taky jízdy na polygonu, kde kus cesty vypadá jak středočeská silnice po zimě s dírama o velikosti fotbalovýho míče a o kus dál zase několikery tramvajový koleje jako třeba na Karlově náměstí... prostě se testuje všechno. :)

9890187_53b87a2bd8_b.jpg

9890130_f2ea123336_b.jpg

9890216_63d759b898_b.jpg

9890225_14c5cada63_b.jpg

9890207_e9e3830e22_b.jpg

9890222_6f2c89f1ad_b.jpg

9890208_9ea55618aa_b.jpg

1.3mpi

9890267_0923b5cc6b_b.jpg

1.2htp

9890252_b0cc0b861d_b.jpg

jednotlivé fáze výroby klikového hřídele

9890241_4acb6838c5_b.jpg

9890230_af933de306_b.jpg

Velmi mile mě překvapily ceny občerstvení a celková atmosféra.

Vloženo

V životě jsem nezažil, že by mě druhý den po výletě tak bolely kyčle :D Jen mě mrzí, že jsem ten testovací polygon viděl jenom tak zdálky. Jinak jsem viděl rovněž vše. Byl jsem tam od 10:00 a odcházel jsem v 15:00. A ty zasekaný silnice v Bolce taky neměly chybu :D

Vloženo

Taky jsem tam byl, od 9 do 16, prošli jsme skoro všechno. My kolem 8:45 dorazili po R10 ke Kosmonosům exit 46, na dálnici už byla půl kilometru kolona, ale poskakovalo to rychle a za deset minut už jsme parkovali na parkovišti u brány 13, takže naprostá pohoda. Škoda že provoz ve fabrice většinou stál, ale chápu to, nemůžpu pustit do plného provozu ty davy lidí.

Vloženo

Suprový zážitek. Za 6 hodin pobytu v areálu jsem nebyl jenom v teplárně a ve výrobně nástrojů. Co mě samozřejmě nejvíce zaujalo tak montážní linky fábie a octavie. A pak taky kovárna a to nejenom proto, že zde fungoval provoz i během prohlídky.

Testovací polygon jsem shlédl, ale přes velkou frontu neabsolvoval v testovacím voze. A říkal jsem si chudák moje auto, když ho tam takhle testovali - zkusit hned na začátku takový masakr :)

Jo a kyčle mě bolí ještě teď :)

Vloženo

Byl jsem taky, vydrželi jsme od 9 do 16, nožičky taky trochu bolely. Viděli jsme skoro všechno. Sice se tam občas dostanu pracovně, ale i tak jsem dosud neměl možnost vidět toho tolik. Parkoval jsem u 11 a dostali jsme se tam od R10 přes průmyslovou zónuještě celkem v pohodě, chvíli postávání akorát na 1.kruháku u 13. Zpět to bylo horší, trochu větší tlačenice, ale taky nic nezkousnutelnýho, co by člověk neznal třeba z Prahy nebo když vyráží z Brna po výstavách.

Za mě celé akci :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...