bery2266 Vloženo 5. Duben 2011 Vloženo 5. Duben 2011 ahoj, měl bych dotaz zda někdo z vás nemá zkušenost se špatným startováním. Vlastním supa 19tdi 96kw rv. 2002. jde o to že i po výměně baterky mám problém se startováním . motor točí ale jen málo kdy se podaří nastartovat. pokud se podaří tak motor běží bez problémů. Jako první jsme zkusili vyměnit palivový filtr a po té vyčerpat naftu z nádrže a natankovat novou. zatím se to chová dosti podobně. jen mě zajímá zda se to někomu nestalo a v přípádě jak závadu odstranit. děkuji Citovat
ace ventura Vloženo 6. Duben 2011 Vloženo 6. Duben 2011 A točí motor normálně? Může padat nafta. Je při startu cítit nafta z výfuku? Citovat
bery2266 Vloženo 7. Duben 2011 Autor Vloženo 7. Duben 2011 zdravím po delší odluce, co přesně by mělo být se žhavičkami? nastartuji jen za studena a to hned.....při startu točí motor normálně. Pokud se motor ohřeje, tak nechytne. stalo se mi i že zhasl motor i při volnoběhu. Dále ukazuje skoro jednou takovou spotřebu. Co přesně znamená , že padá nafta?? je vyměněný palivový filtr. Dnes jsem vozidlo odvezl ke známému, tak uvidíme na co příjde a určitě dám vědět. Citovat
bery2266 Vloženo 13. Duben 2011 Autor Vloženo 13. Duben 2011 zdravím, tak zatím to vypadá na těsnění pod vstřiky, zítra proběhne výměna.. . tak jsem zvědav. tandemová pumpa prý maká jak má, tak jako vše ostatní. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.