Jims1 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Lid mám na Vás prosbu..mám Fabii r.v. 2000 1.4 MPi 50 Kw..již má nalítáno cca 100tis km. Dneska ráno po nastartování a jízdě přestal ukazovat ukazatel rychlosti a s tím i palubní pc..pc přestal ukazovat aktuální rychlost, průměrnou spotřebu atd..všechno co se přepíná nechodí.. ukazetele paliva, teploty a otáčkoměr frčí tak jak mají..má s tím někdo zkušenosti čím by to mohlo být?popřípadě jak to spravit ? jinak na VAGu jsem ještě nebyl..ten se chystá, jde mi jěn o to zda-li již měl někdo podobný problém, byť na jiném vozidle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mouse Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Lid mám na Vás prosbu..mám Fabii r.v. 2000 1.4 MPi 50 Kw..již má nalítáno cca 100tis km. Dneska ráno po nastartování a jízdě přestal ukazovat ukazatel rychlosti a s tím i palubní pc..pc přestal ukazovat aktuální rychlost, průměrnou spotřebu atd..všechno co se přepíná nechodí.. ukazetele paliva, teploty a otáčkoměr frčí tak jak mají..má s tím někdo zkušenosti čím by to mohlo být?popřípadě jak to spravit ? jinak na VAGu jsem ještě nebyl..ten se chystá, jde mi jěn o to zda-li již měl někdo podobný problém, byť na jiném vozidle.. Zdar, měl jsem něco podobnýho. Mám úplně stejný typ jako ty. Mě osobně nefungovala celá pravá půlka přístrojovky tj. tachometr a palivoměr (ten sice ukazoval stav paliva, ale při průjezdech zatáčkou se ručička vychylovala jako u škodovek 120). Na VAGU mi to vyhodilo chybu snímače G22, ten je na převodovce. Mě osobně pomohlo jeho odpojení vyčíštění kontaktů a dotažení. Od tý doby mám klid. Tak to prubni a uvidíš ;-) PIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Dnes mě potkalo to samé, přestal ukazovat rychloměr a restartoval se palubní pc. Tak jsem prostříkl čidlo na rychlost a zkontroloval pojistky. Zítra to vyzkouším, snad to bude ok, příští týden vyjíždím na dovču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.