Milin Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Jaký máte názor na značku dexon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Čeho by se to mnělo týkat?Pokud by se jednalo jen o různý montážní materiál, koberce nebo nátrubky pro BR boxy tak v pohodě.Já od nich beru lepidlo na potahové koberce.Ale jestli by to bylo audio tak tam bych trošku váhal.Ne že by např. kompnentní repro VF62 byly špatný, ale se svou montážní hloubkou 94mm by byly v některých případech problémy s jejich umístněním.V cenách o něco málo vyšších jsou repro s neodymovým magnetem, které jsou velmi plýtké a vejdou se do jakéhokoliv prostoru.Např. Carpower Neoset-165 je hluboký 53mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 1. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 No měl jsem zájem o tyto repra. Nebo je to trefa vedle.Velikostí se vejdou,ale netuším jak hrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Mam jedny dexony v plate. Ze zacatku to bylo o.k. ale ted mam pocit, ze uz nehrajou jak na zacatku. .. A jinak ty co tady ukazujes, by meli hrat dobre. . . co jsem tak slysel . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Myslim, ze v teto cenove kategorii, sezenes repro od renomovanejsich vyrobcu (ted nemam namysli sony) a nemusis experimentovat s dexonem, ktery moc dobre jmeno nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 No měl jsem zájem o tyto repra. Nebo je to trefa vedle.Velikostí se vejdou,ale netuším jak hrajou Mám je v Oktě (tedy jen ty středobasy) a spokojenost. Nepovažuji se však za nějakého Hi-Fistu, prostě je to lepší, než origo a mě to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Jakou značku mi doporučíte.Nejsem náročný, jen chci vyměnit chrčící originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Pokud se budu držet přibližné ceny těch Dexonů tak by to mohly být Hertz DSK165.Jsou to komponentí repro jako ty Dexony.Když by jsi chtěl ale vymněnit jen ten chrčící středobas tak taky Hertz EV165S.Je to jen středobas, který vymněníš za ten origo a výškový ponecháš původní. Nedělej laciné zmněny, které by ti nepřinesly kýžený výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Dočetl jsem se,že montažní hloubka Hertzu DSK 165 je 61mm.Vlezou se mi tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 No ty DSK by byly asi o chlup, ale ten středobas EV165S má montážní hloubku 57mm což je akorát. Pak je možnost ještě Carpover NEOKICK-165 (1990,-) ten má hloubku jen 53mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Našel jsem na webu ještě jedny.Myslíš si že jsou k něčemu?Je tam taky dobrý rozměr.Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 To jsou ale koaxiální a s hloubkou nevím, ale myslím že je okolo 60mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Tak diky za cené rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Chci se zeptat. Jaký je problém při použití koaxiálních reproduktorů do dveří. Kdybych vyměnil jen středobas. Hádalo by se to? Mají obecně horší podaní zvuku? Je to špatné řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Použití koaxiálních reproduktorů ve Fabii celkem nic nebrání jen montážní hloubka, která by neměla být větší než 58mm.Mohou to být např. tyto...http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory/REF6012I.jpg jsou teď slevněné na 1790,- (2190,-) jejich hloubka je 54mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Chci se zeptat. Jaký je problém při použití koaxiálních reproduktorů do dveří.Kdybych vyměnil jen středobas. Hádalo by se to? Mají obecně horší podaní zvuku? Je to špatné řešení? Obecně -výškové repr. by měly být ve výšce uší posluchače a natočeny směrem k posluch.Já doporučuju komponenty,ty výšky ve dveřích (v koax.r.) jsou přeci jen nízko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.