Přejít na obsah

Kola Neptune z OII RS FL na klasické OII před FL


Host 007

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit. Mám OII combi 2007 v barvě cappuccino r.v. 2007, takže před FL. Hodně se mi líbí 18" disky Neptune z OII RS FL, neměl by někdo z vás nějakou fotku, jak by ty kola na té mojí OII vypadaly? Teď tam mám 17" Pegasusy, vypadá to na nich moc pěkně, ale chtěl bych vyzkoušet ty Neptuny. Taky mě dost lidí varuje, abych se na to vyprdnul, že se prej 18" gumy rychle sjížděj. co si o tom myslíte? Dále jsem se dočetl tady na fóru, že v tvrdosti mezi 17" a 18" disky není rozdíl, je to opravdu pravda? Hlavně bych potřeboval nějakej obrázek jak by to vypadalo, nejspíš nějakou fotomontáž, kdyby byl někdo šikovnej a chtěl si pohrát, byl bych vděčnej. Budu rád za každou radu, fotku a vlastně za všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, nemám. Mám klasickej sériovej, ale tady na fóru jsem koukal, že maji na klasickej OII s normálním podvozkem třeba Zenithy 18" a mě se to zdálo v pohodě a taky tam píšou, že je výška stejná jako na 17". Právě jsem je viděl tady na fóru na vínovej OII ale FL, výška byla v normální. Ten co je tam má vyfocený má přezdívku Mazel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj měl je na oktě uživatel kačer, ten má tu vínovou oktu,, ale myslím že psal že by to také chtělo trošku snížit. Nic méně by to chtělo vyzkoušet přímo na tvé oktě aby jsi přesně věděl jak to bude vypadat, dá se to udělat i v photoshopu dělal mi to uživatel Tomino Men. také mi pomohl kontaktuj ho a snad ti pomůže stím aby jsi viděl jak to bude vypadat zde máš link na mojí oktu a tam ho najdeš :palec2: PS: pak jsem hoĎ foto jak to vypadá :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V rámci možností hotovo.

Dúfam, že ti nevadí absencia môjho digitálneho podpisu lol

V pohodě, to jsi to stihnul rychle a jak se ti to líbí teď? Líbí se ti víc na 18" Neptunech nebo na 17" Pegasusech? Šel by si do toho nebo ne? Čekám i na názory ostatních.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak už jsem se rozhodl, vyměním moje Pegasy za Neptuny, disky Pegasus nechám na zimu a pneu prodám. Jsou to 225/45ZR17 Michelin Pilot Sport 3, vzorek mají všechny 7,5mm. Kdyby měl někdo zájem, tak ať se ozve. Dal jsem inzerát tady na fóru do sekce bazar, ale tam se asi moc lidí nepodívá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...