Červenec 4, 200619 r Autor zde je troska dratu co budeme potrebovat, jedna se o komplet elektriku z RS, nahrazena 1.6 bude nit ESP
Červenec 4, 200619 r Autor zde je Vaša v akci, a mimochodem, pokud mohu nekoho z fora doporucit, tak jedine jeho, moc moc moc sikovny, rychly, spolehlivy a hlavne levny clovek, super pristup, proste neda se vynachvalit, VAŠO dekuji udelal jsi ohromnou hromadu prace.
Červenec 4, 200619 r Autor tak a tady je uz motor v aute, jeste hadici na chladic vzduchu zapojit baterku a jede se, jo a to uz motor bezel, super super super, dalo to hodne prace, a jeste jedou diky VAŠOJ ! ! ! ! !
Červenec 4, 200619 r Autor nebylo lepší koupit rovnou RSo tak to by nebylo, me by to auto nebavilo, nejlepsi je si to pomalu predelavat, a z toho je mnohem vetsi radost nez abych to akorat jezdil mejt
Červenec 5, 200619 r Na kolik te ta prestavba prisla? Me vsichni rikaj ze sem blazen vrazet do auta takovy prachy, ale koukam jsou tu mozna i vetsi "blazni" Od koho jsi mel ty predni RS brzdy? na kolik prisly?
Červenec 5, 200619 r I ja se pred Vasou hluboce sklanim k zemi :worthy Vaso, az/jestli, sezenu 1.4 TSI, pomuzes mi ho tam nacpat?
Červenec 5, 200619 r Všechno jde, ten motor a podvozek jsem tam nedával já (jen vše okolo elektriky a vnitřku (za jeden den se toho víc nestihlo a Ludva je pro mě trochu z ruky )
Červenec 5, 200619 r Všechno jde, ten motor a podvozek jsem tam nedával já (jen vše okolo elektriky a vnitřku (za jeden den se toho víc nestihlo a Ludva je pro mě trochu z ruky ) Čus, jsi moc skromný, prostě pěkná a suprová práce, smekám a připojuju se k zástupu obdivovatelů, umíš a to je hlavní.
Červenec 6, 200619 r nebylo lepší koupit rovnou RSo tak to by nebylo, me by to auto nebavilo, nejlepsi je si to pomalu predelavat, a z toho je mnohem vetsi radost nez abych to akorat jezdil mejt To musi bejt docela zmena z nakej 85kW a 140kW
Červenec 6, 200619 r jujda super vec a na kolik to celkem prislo chci delat neco podobneho tak mne to zajima
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.