jirka toledo Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 A když ho tam strcite mokrej tak voda vytece kamsi ven dvermi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 a voda co na něm zůstane zapříčiní, že zplesniví :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 V SI byl v te schrance na destnik odtokovy kanalek. V SII jsem to zatim nejak bliz nestudoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Nevite jestli destnik ze Superba 3 vleze do Superba 2? Na skoda eshop jsem nasel pouze jen destnik z trojky supa. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/destnik-superb-iii--000087600g-9b9/22/2/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 fobik: Zajímavé, vážně to vypadá, že se už deštník nějak moc nedá sehnat... Škoda, chtěl jsem si ho výhledově koupit, napoledy jsem ho hledal před pár měsíci. Každopádně ale: https://auto.bazos.cz/inzerat/62883444/Prodam-novy-destnik-do-Skoda-Superb-2.php Jinak ohledně deštníku pro Superb III - jde jen o délku ve složeném stavu, to je jediný možný problém (u SIII deštníku píší 29 cm). Z hlavy nevím, jak má být deštník dlouhý, ale vím, že se mi tam vešel maximálně 29,3 cm deštník (ten už ale nechával maličko stopu v polstrování na bocích zadních sedaček, takže už o ně při zavírání maličko zavázel). Doporučil bych tedy délku složeného maximálně 29 cm, což by měl ten SIII splňovat, navíc má oblé hrany držadla. Potvrdit tedy neumím, ale teoreticky by měl sedět. Dobré je, že je výrazně levnější než ten původní (ale vypadá i o něco laciněji). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 (editace) No je prave levnejsi docela vyrazne, jelikoz novy jsem nasel nekde na nejakych eshopech za cca 1100kc+ a oproti tomu S3 destnik origo na skoda eshop vyjde na nejakych 450kc, coz mi prijde jako dost podstatny rozdil. Vyzkousim ten trojkovy destnik dat do dvojkoveho a jakmile tam vleze tak asi neni moc co resit edit: Muzu zmerit kolik ma 3jkovy origo destnik na delku, ale nemuzu zmerit diru(hloubku) ve dverich superba 2, jelikoz ho nemam doma :D edit2 : délka 28,5cm, tloustka 6,5cm,vyska 3,5cm Editováno: 12. Červenec 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 fobik: Jde o délku, s jinými rozměry jsem nikdy neměl problém (a že jsem pár deštníků zkusil). Osobně jsem přesvědčený, že nebude problém, když vidím rozměry. Mimochodem, z principu nemůže mít ten deštník jinou šířku a jinou výšku, to je jen o jeho pouzdru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jediny destnik, ktery jsem kdy drzel v ruce, byl prave dneska z toho 3jkoveho Superba. Takze ho nejspise objednam do sveho dvojkoveho, za tu cenu neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisour Jr. Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 A nešel by použít tento?? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/skladaci-destnik-skoda-51127x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 (editace) 1 minuta hledání na bazoši https://auto.bazos.cz/inzerat/62883444/Prodam-novy-destnik-do-Skoda-Superb-2.php a nebo sbazar http://www.sbazar.cz/hledej/de%C5%A1tn%C3%ADk%20%C5%A1koda Editováno: 12. Červenec 2016, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Lisour Jr.: Pokud má složený méně než 29 cm, pak ano. To tam ale Škodovka nikde nepíše. ;-) Tarantulas: Však už jsem tu dával fobikovi odkaz... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jo já si potom všiml, tak abych se tak neopakoval přihodil jsem ještě odkaz na sbazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 (editace) Ja ty odkazy nasel at na bazosi nebo ten sbazar Mne spis slo o to, ze se proste novy origo koupit neda, aspon Skodovka ho nikde nenabizi. Pak jsem nasel nejaky novy na ruznych autodilech, ale cena 1200+-. Tak jsem objednal ten ze Superba III a mel by tam vlezt Takze diky za vsechny odkazy Editováno: 13. Červenec 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 fobik: Jasný, to není problém. Tady šlo o to, že ty odkazy na Bazoši a jinde jsou nové deštníky (nepoužité). Samozřejmě ne přes oficiální maloobchodní kanál se zárukou, fakturou a podobně, to je jasné. To je celé, o co tu šlo. Ale pokud se tam ten ze SIII vejde (jako že by podle všeho bez problému měl), nevidím absolutně žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Asi tak, no ono novy origo ze skody vyje levneji jak "novy" z sbazaru a bazose Nechapu co je na tom destniku ze dvojky drazsiho ze ta cena byla okolo tech 1000+- , kdyz jsou si hodne podobne :D ale budiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuk Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 jak to dopadlo? vejde se tedy deštník z S3 do S2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 kto porovnáva origo dážnik z SII s tým z SIII ich asi nikdy nevidel ani v ruke nemal v SII je krásny dáždnik kvalitný , kožená rukoväť , chromový krúžok a logo ten v SIII je hrdzavejúci rozpadajúci sa šmejd za doslova tri koruny z číny , jediné čo je na ňom iné oproti dáždniku z tržnice je znak škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pomajba Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Můžu potvrdit, že deštník z S3 stojí opravdu za starou bačkoru. Je lepší si sehnat originál pro S2. Já ho sehnal na bazoši za 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zigi Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 (editace) Nový 475kc https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/000087600g9b9-destnik-skoda-27250.html Editováno: 7. Srpen 2020, autor: zigi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 @zigi to je ten shit z S3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zigi Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Aha, to jsem nevěděl. Jak teda vypadá deštník ze S2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) Nejak takto. Kozenna rucka. A kvalitne spracovanie. Editováno: 20. Srpen 2020, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 (editace) Takhle :) Editováno: 21. Srpen 2020, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanzek Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 (editace) A neprodává ho někdo náhodou ? Nemůžu ho nikde na prodej najít jsem ochoten dát díky tomu i o něco lepší cenu .. Editováno: 11. Prosinec 2023, autor: sanzek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 (editace) Špatně hledáš, tady ho mají za 622 Kč. Je sice pro SIII, ale pasuje. Starý kožený se už neprodává. Editováno: 11. Prosinec 2023, autor: Ort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.