Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prosim ludi ktory TSI nevlastnia aby sa hlasovania nezucastnili. 787 členové hlasovali

1. 1. Mali ste poruchu so svojim motorom TSI:

• Nie doteraz som poruchu nemal. Motor funguje bezchybne.
      210
    • Mal som prehryzene kable.
      36
    • Mal som poskodene turbo.
      17
    • Motor pokodeny - vymeneny koli velkej zavade.
      13
    • Ine poruchy - uvediem nizsie.
      39

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Prosím nemohl by mi někdo, kdo má přístup fo Etky sem dát foto vysokotlakého palivového čerpadla na 1.2 tsi?

děkuji

post-32075-0-37336200-1325696734_thumb.j

Mrknul jsem na tu diskuzi pod tím videem a Polák píše, že nejvíce to zahrká u teplého motoru, což je případ i uveřejněného videa a to je špatně.Motor z videa má olejový filtr s výměnou papírovou vložkou (podobně to má i HTP), já mám klasický olejový filtr (plechový váleček co se mění celý), nevím, ale si jedna z prvních verzí TSi.

Děkuji Pawoukovi

Mrknul jsem na tu diskuzi pod tím videem a Polák píše, že nejvíce to zahrká u teplého motoru, což je případ i uveřejněného videa a to je špatně.Motor z videa má olejový filtr s výměnou papírovou vložkou (podobně to má i HTP), já mám klasický olejový filtr (plechový váleček co se mění celý), nevím, ale si jedna z prvních verzí TSi.

A jak jsi poznal co tam má za filtr? V Etce jsem našel tuto nejstarší verzi:

post-32075-0-84657800-1325703314_thumb.j

Pokiaľ viem, do VW sa dáva o niečo dlhšie, ty pozeráš škodu. Na videu je určite papierová vložka ako u HTP, alebo TDI.

post-8574-0-09793700-1325707698_thumb.jp

Upraveno od lubikSK

A safra,teď se dívám znovu na to video a vidím logo VW. :worthy Dík za upozornění. Jsem se nějak do těch škodovek zabral,že jsem to přehlídnul. :kol-28:

tu je pocut to hrkanie 1,2 TSI

Upraveno od akubus

CUKANI

Upraveno od Jan tsi

Ja mam problem ze škubani motoru 1reklamce přehrani SW děla to jen v kopcich. pote sem jezdil po měste zavada se neprojevila. vyjel sem do hor znova škubani. 1reklamace 8tisic km dalši v 11tisicih ve měste mě to nědělalo. a nejezdil sem delši trasy 3 měsice. pote se to objevilo znova, tet mam auto v servise od ponděli, tak že volam v středu doo servisu prej prokousane kabely od kun, v patek to asik bude.Tak semě ulevilo, a v patek nikdo nevola tak zase volam (aspon zavolat by mohli jak se to vyviji) plus tyden auto v servisu kvuli kabelum mě přišlo troku moc. a nakonec mě zdělil že nejde nastartovat startovani v haji asik. v patek, Vše konzultuji ze škodovkou jejich vymluva, přivadi mě to do šilenstvi, už sem volal i na peči o zakazniky,po uvaženi že když oni vše konzultuji proč bych nemohl ja konzultovat taky ze škodovkou a zdělil sem sve problemy. Budou se informovat o vyvoji, přimo v servise. auto mam v garaži a tam sidli naše večne přežrane kočky. auto kuny mohly tedy napadnout jen před 1 reklamaci tohoto problemu, pokut je tadyk černa listina servisu rad napišu tam sve skušenosti ze servisem a jednanim. tet se ješte stresuji že nakonec zaplatim startovani za 7papiru. i když auto startovalo.Prodejce rači nebudu zveřejnova stale je unich v servise me auto.

Upraveno od Jan tsi

Tak so servisom sme natom podobne...ja uz som servis zmenil, lebo v prvom to bolo na hlavu...hej vsetci sa usmievali ale p...a z toho ked nevyriesili problem...predal som stareho hyundaja a kupil novu masinu aby som mal pokoj ale zistujem ze som asi urobil chybu lebo som teraz castejsie v servise ako so starym

zdravím...neviete niekto poradiť čo môže robiť tento zvuk...je to dobre počuť na konci videa (0:21 sek)....motor ma najazdených 6000 km ide o VW POLO 1.2 TSi...auto bolo kúpene 1.10.2011...zdá sa mi že motor to robí len keď je zima....inak je úplne jedno či je zahriaty alebo studený...ďakujem

http://www.youtube.com/watch?v=GDbZbQdJLNM

Upraveno od iso

to že to cvaka je normalna funkcia toho palivoveho cerpadla, popripade mne sa ten zvuk prenasal cez palivovu hadicu ktora ide cez take ocelove potruboe do cerpadla a opiera sa o kabelaz (na tej hadici kde sa opiera je taka gumenna ochrana) ale to cvakanie je normalny zvuk...ak sa mylim kludne ma opravte. tazko povedat co je u tohoto motora normalne vpod :kol-32: state

Upraveno od Tibi62

to cvakanie ktore pocut od prvej sekundy videa mi nevadi, to robilo od zaciatku...skor som mal na mysli to co pocut az od 21 sekundy videa, to vrzganie, je to zle pocut a robi to az na konci videa...skusim natocit lepsie....

Upraveno od iso

hej pocul som to ale nevim to definovat :(

• 3 týdny později...

Myslím že tento príspevok nepotrebuje komentár, predpoklad sa iba potvrdil......

Aby to tu nebolo totálne off topic, zatiaľ mám za necelé dva mesiace niečo cez 1900km, tak som zatiaľ nehlasoval, ale na TSI sa fakt ľahko zvyká, hlavne po HTP alebo 1,4TDI. Zatiaľ vnímam iba pozitíva, teda ak nerátam tých 1200 n/min po cca 8 hod státí a teplote okolia cca 25°C, trvá to vždy presne 30sec a žerie 3l/h ak stojím na mieste. Po 30s to padne na 650 +/- , zatiaľ mi nikto v servise nedokázal vysvetliť prečo je to tak. Nemáte niekto mail priamo do bolky na niekoho, kto by to dokázal vysvetliť rozumnými argumentami, prípadne uznať chybu v managemente motora ktorá sa odstráni napr. pri 1 garančke, lebo nemá vplyv na životnosť a vlastnosti motora a sa netreba znepokojovať. To cukanie čo sa občas spomína je totiž hlavne v tomto záhadnom "30s pevádzkovom režime".

Téměř každé auto má po nastartování vyšší ot motoru Mám OII FL 1.9 tdi a dělá to taky v práci mám ford tdci a také

Zkrátka je to tak nastavené v řj

Hoši, hoši TSI v koši. Najeto 27600 a uz tam je druhá opravná sada rozvodového řetězu 1.2-63Kw

Já 27tis a zatím v poho někdy zarachodí max 1 za měsíc...

Hoši, hoši TSI v koši. Najeto 27600 a uz tam je druhá opravná sada rozvodového řetězu 1.2-63Kw

Tak ešte jedna výmena a môžeš meniť auto za nové.. :kol-28:

To si nemyslím..... i kdyby mu dali nové rozvody klidně i po 4 tak ti ŠKODOVKA řekne, že zvukový projev není na závadu...... Před měsícem sem řešil vadný setrvák u Yetiho auto v záruce, ale rachot a klepaní setrváku pokud auto jede neuznávají

Bať - muselo by to být 3x za sebou skočené, aby to uznali... Jen vytahaný řetěz + jeho výměna není podle nich uznatelná.

Ako to tu citam, tak dufam ze sa to auto neposere par dni po zaruke :)

Teď sem dočetl zajímavý článek na Auto.cz...mimo jiné motor 1.2 TSI dozná podstatných změn a to rozvod DOHC se 4 ventily na válec poháněný řemenem nikoliv řetězem jak je tomu doposud. Odkaz: http://www.auto.cz/vw-mqb-golf-octavia-64698

Hmm skor vymenit navrharov.... ked nevedia ani jeden retaz poriešiť... a nasekaju tam dalšie veci c osa pokazia.

Teď sem dočetl zajímavý článek na Auto.cz...mimo jiné motor 1.2 TSI dozná podstatných změn a to rozvod DOHC se 4 ventily na válec poháněný řemenem nikoliv řetězem jak je tomu doposud. Odkaz: http://www.auto.cz/v...f-octavia-64698

Tak to by mě vážně jako majitele současného TSI motoru naštvalo. Jakože, mám nějaký krátkodobě vyráběný pokusný motor. resp., že jsem spotřebitel-pokusný králík, ŠA nevyšlo to-no nevadí, udělámě jinej....... :-(

ten novej muže bejt ještě horší . Jaké sou z motorem 1.2tsi problemky řetěz a turbo ? O dalšich se tady nehovoří tak to snad neni tak zlé. Dneska sem jel trasu (25km) kterou jezdim tak do 5.5l za 6.5 litru a motor jel nějak těžce tak jakoby neměl vubec radost z jizdy a zvuk takovej dunivej kontroloval sem kabliky od sviček a ok . Cesta zpět už v pohodě

Upraveno od zbek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.