Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar pánové,potřebuji radu, jak vyndat ven přístrojovku, neboť bych tam chtěl dát chromované rámečky kolem přístrojů.

Jak se vyndávají přístroje ven a jak je rozeberu abych mohl nalepit tyto rámečky.

V autorizovaném servisu mi to nechtěli udělat, že by se tam mohlo něco pokazit.

Jedná se jen o vyndání a rozebrání přístrojů v palubce. Poradíte někdo, zda to zvládnu a popř. nafotíte demontáž.??? Jde tam o nějaký složitý problém ? Kdo z vás to již vyndával?

Takovej hodné jednoduchej návod:

"Strhneš" směrem k volantu ten černej plast pod přístrojema. Pod ním sou 2 šrobky, který vyšroubuješ a vyndáš budíky. Pak jen odpojit kabely a máš je venku. Jak je budeš mít venku uvidíš jak sundat sklo.

Nevím co by se tím mělo rozbít.

najprv k sebe vytiahneš ten spodný plast, pod ním nájdeš 2 skrutky TORX 20 a opatrne ťaháš, potom už len odpojiť káble a sú von....

Ahojte, tiež ma čaká rozobratie prístrojovky a chcel by som sa opýtať, či je potrebné odpojiť autobátériu. V mojom pripade by som radšej neodpajal, nakoľko mám dorabaný central s alarmom a nemude sa mi dať zamknúť auto. Ďakujem

nie autobatériu netreba odpájať... v pohode to môžeš odpojiť....

hlavně jste zapoměli na to nejduležitější je třeba mít vytaženej klíček ze zapalování, jinak vyskočí nějaký chyby a může aj rozsvítit kontrolku, u mě se rozsvítil airbag, jinak jak je venku tak ze zadu na bocích jsou takové zobáčky a ty stačí postupně lehce odtahat a jsou vejpůl, chce to cvik

• 3 týdny později...

A pokud přístrojovka nejde vytáhnout, tak hlavně nepoužívat šroubovák na vytahování, praskne plexi, je lepší vzít dvoje kombinačky a tahat to ze spodu v místě šroubů, co se týče chybovejch hlášek, tak ty to vyhodí stejně i když budeš mít klíček venku, správně by si měl odpojit baterku na půl hodiny a pak odpojit kabely.

Nesmysl - při vytaženém klíčku to nemá důvod načíst chybová hlášení, přístrojovku, správně řečeno "kombipřístroj", jsem vyndával mnohokrát, a vždy bez problémů.

Tak nevim, mně to nahodilo Airbag

• 1 rok později...

Chlapi je možné oddeliť plexi na budíkoch od čierneho plastu ? ... :kol-32: nechcel by som to zlamať ... potrebujem sa dostať k čiernemu plastu z predu ...

jo, je tam jen nacvaknutý.. vyndej budíky a uvidíš

budíky su už vonku, aby sme sa chápali chcem oddeliť tieto 2 časti od seba ..

post-72585-0-17149800-1346855778_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.