adioverride Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Zdravíčko lidičky, prosím vás řeším problém za 6 měsíců jsem třikrát měnil žárovky (pravou, levou, pravou) a věřte nebo ne už mě to moc nebaví není to zrovna nejpohodlnější. Chtěl jsem se zeptat zda jste se s podobným problémem nesetkali nebo nevíte čím to může být? Co zkontrolovat? Díky moc, A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Zkontroloval bych alternátor jestli nepřebíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Taky je otázkou, co používáš za žárovky, případně pokud je všechno v pořádku, tak se dají sehnat předřadné odpory, který dáš do světel a mělo by to být lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 O těch žárovkách by to mohlo být taky, ale na OII, obecně žárovky nepraskají, na to trpěli Fábie. Takže bych kontroloval ten altík, jak jsem psal, nebo zkus jinou značku žárovek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.