Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ESP bere i signál z natočení volantu.... Nezapoměli jste tam něco zapojit nebo nedali jste tam něco blbě? ;) Hm ? :-)

Jooo tak to nevím :-) a to je nějaký kabel z těch svazků nebo to je nějak na pozici volantu? Vždy když nastartuju a poprvé šlápnu na brzdu tak v nich "zachrastí" asi jako ABS. Po chviličce to přestane, auto brzdí normálně ale svítí kontrolka ESP a nefunguje.  

Upraveno od Zuzi

myslim ze jak ty pačky vytahujes smerek k sobe tak tam jsou aptice plastove na tvrdo... jestli jste treba neposkodili PIN nebo tak.... Ted ale jestli to zaclo delat ihned po oprave triplingu....

Ano začalo to po pročištění páčky. Takže znovu dolu volant a zkontrolovat zapojení kabelů? Nebo tam je něco speciálního na co se mám zaměřit?

Teď nevim jestli tma je přimo nějaký kroužek u volantu nebo neni... To byc hti kecal, ale překontrolovat to komplet by bylo fajn... Ono to zničeho nic nezačne dělat jen tak.... Možna byc hskusil ještě odpojti baterku na chvili .... Jestli to nebylo popletene když jste odpojili páčku a třeba jste pak s kolegou zapli kliček do jedničky a ono to nenašlo tempomat ... je to lehce řečeno ještě skus tohle než to rozebereš... ;)

Tak pořešeno. Byl to špatně vrácený kroužek pod volantem :-) Děkuji za rady ;-)

Nemáš zač jsem rád, že jsem ti pomohl ;)

• 3 měsíce později...

Ahoj,

souhlasím, že není potřeba nic rozebírat a odpojovat. Tímto problémem trpí i Octavie. Stačí nechat vypnutý zapalování a dát páčku do krajních pozic a pořádně prostříkat kontaktolem nebo WD. A pořádně myslím pořádně.Nasadit tu prodlužovací hadičku na spray a zasunout do všech míst v páčce.   Poteče z toho sajrajt, tak se na to nachystat s nějakou hadrou. Časem se na těch styčných ploškách spínače usadí špína a vytváří microspoje, který způsobují to cvakání. (Mě to přivádělo k šílenství). Samozřejmě necvaká páčka, ale to relé uprostřed palubky, ale tam problém nehledejte.

No vlastně díky za připomenutí toho co už se tady parkrát probralo :-D

Každopádně radši bych tu páčku vytáhl přecijenom sajrat kterej vystříkáš neni 100% oprava ja tu páčku Bazyckovi vytahl a pročistil a bordel sem dal pryč nesplachl jsem ho do utrob pod volantem.... Pak ty auta vypadaj kdyz kazdy spravuje timto stylem :-)

Souhlas s Airmanem je to fajn mít funkční páčku blinkrů, ale co s tím WD, který mě všude z pod palubky vytíka a všechno je masný jak prase. Za mě rozhodně rozebrat a pročistit.

• 1 rok později...

Caute, 

ja som mal podobny problem, v servise mi tvrdili, ze na 100% je vadny ten vystrazny trojuholnik v stredovom panely. Kupil som Kontaktol v kauflande za 49,90kc, vystriekal a smerovky uz netukaju len tak same. V servise po mne chceli 1200kc za novy origo kus + 300kc vymena. Opravene za 50kc :)  Este dodam, ze packa smeroviek teraz chodi trochu tuhsie, ale v aute uz nepocuvam to hnusne tukanie. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.