Voice Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 jo bude to mít taky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 TADY je taky ještě jeden článek. Osobně jsem zvědav na ten 1.4TDI Muzu vedet co te na tom motoru zajima ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Parametry a jak pojede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 pojede to dobře, jako všechny nový motory. Kvalita bude věc druhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Tak třeba kvalita bude dobrá i když kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda47 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Ze všech dosud dostupných informací vyplývá, že nová FIII bude vpřevlečené Polo. To je OK, jen mě trochu matou některé rozměry: FIII je široká 1732 mm, Polo 1682 mm, přesto je vnitřní šířka FIII 1401 mm a Pola 1420 mm. Zdá se, těch 5cm navíc se v FIII moc nepodařilo využít ve prospěch vnitřní šířky. Také rozchod kol je oproti šířce dost malý. Jsem opravdu zvědavý jak bude FIII vypadat v reálu a jak se v ní bude sedět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 má mít jinou platformu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Tak třeba kvalita bude dobrá i když kdo ví Mas v planu si to koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Možné je všechno, změna by byla fajn, ale zase na jednu stranu jsem rad ze mam auto co funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 To nekdy proberem ale na FB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 1.8 tě očekávám na sraze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Vypada to, ze dovolenou mit budu ikdyz polopracovni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Tenhle čumák vypadá o moc líp, než na tom zeleným renderu. Víc odpovídá proklamovanému přiblížení Visionu C a taky tomu, že právě dolní roh světla a část masky směrem ke grilu byla u marketingových prototypů umně maskována jako "obyčejná" Rapido-Octaviánská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-vime-o-ni-vse-aneb-5-nejcastejsich-otazek-ktere-vas-zajimaji-82292 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Ten předek vypadá moc pěkně, hlavně světla se mi líbí, no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-vime-o-ni-vse-aneb-5-nejcastejsich-otazek-ktere-vas-zajimaji-82292 ta diskuze je hodně srandovní pod tím článkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Také jsem čekal, že Fabie bude podobně drahá, jako Rapid, ale s kvalitnějšími materiály a lepší výbavou (jako Polo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Nejvice me teda zarazila absence normalni navigace. Ale tak treba je to hoax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Polo FL ji má.Myslím,že tady bude taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 A stojí relativně přijatelných 13 700 Kč pro Highline, U nižší výbavy je ještě nutno přibrat rádio za 2700 Kč. Ovšem nevím, jestli to není kombinované z nějakou další výbavou. Toto jsou ceny uvedené v ceníku, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ... A co si chceš koupit ? je to nový trend a s tím se musíš smířit, nebo koupit auto u jinýho výrobce. Já když vyšel Rapid jsem si řikal to samý - tvrdý plasty to nikdy nekoupím. Pak jsem se zamyslel, šel se na to podívat a prostě nepoznáš že to je z tvrdých plastů dokud na to nešáhneš ( a jak často na to saháš ? - pouze když čistíš a v tomhle je lepší z tvrdých plastů ) a palubky jsou u Škodovky velmi dobře zpracované. O víkendu jsem byl u Jaryho, má O3 RS a nepoznáš v palubce rozdíl. Takový Rapid Fresh Ambition už jí má moc pěkně i provedenou ( chromy, multifunkční volant, koženka apod. ), oproti současný Fabii 2 vypadá ten interiér více dospěle. A na tom RS bylo daleko více vidět šetření a to u auta za 700 tis nasere, copak u Rapidu nebo Fabii za 300. Ta mánie kolem plastů jsou jenom předsudky. Ale nepočítej s tím, že když koupíš O3 a nedáš za to víc jak 400 - 450 tis, že to bude nějaká hitparáda co se týče plastů a toho jak to působí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Viz:http://www.autohit.cz/novinky/40603-skoda-fabia-iii-5-veci-na-ktere-byste-se-tesili-zbytecne To, ze ma neco Polo neznamena, ze to musi mit Fabie :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 by mně zajímalo, proč VW dává Seatu volnější ruku než Škodovce, když je Seat jednou nohou v hrobě... Možná asi proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.