Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

.

Upraveno od Habi001

Habi001 - to jako myslíš, že máš vyrobeného combíka, nebo krátkou??

.

Upraveno od Habi001

no to máš kombíka?? a ten je na prodejnu, nebo pro soukromé užití?? kdy byla provedena objednávka??

.

Upraveno od Habi001

jak dlouho trvá výroba??

Zatím sami přesně nevíme.

Předpokládá se, že to bude trvat cca 2 - 3 měsíce. Letos bude Fabia III. vyráběná v omezeném množství. Kombíků bude ještě méně.

Rozumím tomu správně, že první vozy pro zákazníky budou vyrobeny 5 - 8 KT, tudíž otázka od MichalV123 je irelevantní a odpovědí "že to bude trvat 2 - 3 měsíce" je myšlena doba od objednání?

já ti dám irelevantní....

Tak už se to začíná hýbat, rozeslány maily s konfigurací několika prodejcům, tak snad brzy budu moci založit vlákno v "Moje Fabia III".  :kol-18:

post-91469-0-75024000-1420573140_thumb.j

post-91469-0-58298600-1420573141_thumb.j

dneska sem se ptal na salonu a combik by k nim mel dorazit nekdy ve 4. - 5. tydnu coz to odpovida zde podle uvedeneho data od 19.1. ;)

Ahoj pánové, neví prosím někdo zdali bude mít dsg tiptronic pádla pod volantem v rámci multifunkčního volantu? Na stránkách skody i v konfiguratoru jsem to nikde nebyl schopny zjistit. Díkyy za info

V konfigurátoru by musel být volant s touto možností, na vizualizaci pádla vidět nejsou, FII s DSG pádla taky neměla (kromě RS), takže velice pochybuji.

100% nebude mít pádla...

Ale třeba by šel dát volant z OIII, která pro 1.2 TSI DSG tuhle možnost má.

Ahoj pánové, neví prosím někdo zdali bude mít dsg tiptronic pádla pod volantem ...

Vono DSG = Tiptronic? Já jsem si vždycky mylsel, že Tiptronic je jedno  - a DSG druhý...

Tiptronic koncern označuje manuální řezení u automatických převodovek, je jedno jestli je převodovka klasika s měničem nebo dvouspojka.

V manuálu mají přepnutí automatu do režimu ručního řazení označené jako Tiptronic.   :kol-140:

"Ruční řazení (Tiptronic)
Tiptronic umožňuje ruční řazení rychlostních stupňů pomocí volicí páky. Tento
režim můžete zvolit jak u stojícího vozidla, tak během jízdy."

Upraveno od mp390

Tiptronic koncern označuje manuální řezení u automatických převodovek, je jedno jestli je převodovka klasika s měničem nebo dvouspojka.

Byls rychlejší, ale nemůžu úplně souhlasit. Audi má Tiptronic označené klasické automaty, Porsche také, VW také. Jinak mají S tronic, PDK, DSG.

Konečně jsem to našel, v manuálu k FII ty pádla jsou, k FIII už součástí palubní literatury nejsou vůbec.

Ta kapitola se v obou případech jmenuje Ruční řazení (Tiptronic), proto jsem se to tak snažil popsat :)

F II. str 104 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx

FIII. str 107 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/Pages/new-fabia.aspx

Upraveno od kozlik530

super, jak jsou v tom katalogu ukázaný ty nejvíc nejpeckovatější výbavy na velkých kolech... :) ale dělají jo tak všichni... :)

Já si právě všimnul, že na jednom obrázku byla docela nízká výbava ale s Race metalízou a na obřích kolech :D

v čem vás to překvapuje ? současný design aut a i blatníků je dělaný na velká kola... Přece tam nedají 14" plecháče... to by pak nikdo nic neprodal.

tak jasně... ;) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.