Leden 6, 201510 r no to máš kombíka?? a ten je na prodejnu, nebo pro soukromé užití?? kdy byla provedena objednávka??
Leden 6, 201510 r Zatím sami přesně nevíme. Předpokládá se, že to bude trvat cca 2 - 3 měsíce. Letos bude Fabia III. vyráběná v omezeném množství. Kombíků bude ještě méně.
Leden 6, 201510 r Rozumím tomu správně, že první vozy pro zákazníky budou vyrobeny 5 - 8 KT, tudíž otázka od MichalV123 je irelevantní a odpovědí "že to bude trvat 2 - 3 měsíce" je myšlena doba od objednání?
Leden 6, 201510 r Tak už se to začíná hýbat, rozeslány maily s konfigurací několika prodejcům, tak snad brzy budu moci založit vlákno v "Moje Fabia III".
Leden 6, 201510 r dneska sem se ptal na salonu a combik by k nim mel dorazit nekdy ve 4. - 5. tydnu coz to odpovida zde podle uvedeneho data od 19.1.
Leden 6, 201510 r Ahoj pánové, neví prosím někdo zdali bude mít dsg tiptronic pádla pod volantem v rámci multifunkčního volantu? Na stránkách skody i v konfiguratoru jsem to nikde nebyl schopny zjistit. Díkyy za info
Leden 7, 201510 r V konfigurátoru by musel být volant s touto možností, na vizualizaci pádla vidět nejsou, FII s DSG pádla taky neměla (kromě RS), takže velice pochybuji.
Leden 7, 201510 r Ahoj pánové, neví prosím někdo zdali bude mít dsg tiptronic pádla pod volantem ... Vono DSG = Tiptronic? Já jsem si vždycky mylsel, že Tiptronic je jedno - a DSG druhý...
Leden 7, 201510 r Tiptronic koncern označuje manuální řezení u automatických převodovek, je jedno jestli je převodovka klasika s měničem nebo dvouspojka.
Leden 7, 201510 r V manuálu mají přepnutí automatu do režimu ručního řazení označené jako Tiptronic. "Ruční řazení (Tiptronic)Tiptronic umožňuje ruční řazení rychlostních stupňů pomocí volicí páky. Tentorežim můžete zvolit jak u stojícího vozidla, tak během jízdy." Upraveno Leden 7, 201510 r od mp390
Leden 7, 201510 r Tiptronic koncern označuje manuální řezení u automatických převodovek, je jedno jestli je převodovka klasika s měničem nebo dvouspojka. Byls rychlejší, ale nemůžu úplně souhlasit. Audi má Tiptronic označené klasické automaty, Porsche také, VW také. Jinak mají S tronic, PDK, DSG.
Leden 7, 201510 r Konečně jsem to našel, v manuálu k FII ty pádla jsou, k FIII už součástí palubní literatury nejsou vůbec. Ta kapitola se v obou případech jmenuje Ruční řazení (Tiptronic), proto jsem se to tak snažil popsat F II. str 104 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx FIII. str 107 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/Pages/new-fabia.aspx Upraveno Leden 7, 201510 r od kozlik530
Leden 7, 201510 r super, jak jsou v tom katalogu ukázaný ty nejvíc nejpeckovatější výbavy na velkých kolech... ale dělají jo tak všichni...
Leden 7, 201510 r Já si právě všimnul, že na jednom obrázku byla docela nízká výbava ale s Race metalízou a na obřích kolech
Leden 7, 201510 r v čem vás to překvapuje ? současný design aut a i blatníků je dělaný na velká kola... Přece tam nedají 14" plecháče... to by pak nikdo nic neprodal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.