happymaster23 Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 http://www.skoda-auto.com/en/experience/product-features/smartlink Informace o SmartLinku přímo od Škody, podporovány jsou Amundsen, Columbus a Bolero. Je velmi pravděpodobné, že Fabia SmartLink dostane s novým MR a stejně tak je velmi pravděpodobný update pro stávající Bolera. Má někdo případně více info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 takže pro windows phone zase nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Bohužel, ale na to jsem si už zvykl... Můžeme doufat ve Windows 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 na zprovozneni na WIN, se pracuje, dejte tomu cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Ad svetlomety. FII FL mela 3 verze: halogen H4, halogen H7 s DE modulem (+parabola dalkovych) a tmavy bi-halogen H7 DE. Tuto tmavou verzi dostalo primarne MC, pak v ramci black paketu RS a nakonec vybehova verze SLX. Pred nejakoudobou jsem sem naforum postoval i obrazky. FIII bude mit jen 2 verze a to zname H4 a H7 DE s LED TFL, ani MC nebude mit specificke tmavsi svetlomety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 F2FL: 1. H4 2. staticky projektor + parabola 3. nataceci projektor + parabola (na nasem trhu bylo pozdeji nabizeno jen v paketu Elegance Plus, pro Scout a RS) 4. H7 bi-halogen cerny (cerny paket nebo MC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Jiste, nataceni jsem z designoveho pohledu nebral v uvahu. Takto je to ovsem kompletni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) na zprovozneni na WIN, se pracuje, dejte tomu cas A jak to víš? Jinak ten novej difuser na Fabii 3 u MC se mě hodně líbí: http://www.sdilej.eu/pics/b3af833e07082b52f31a43fa055857fa.jpg Editováno: 8. Březen 2015, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 je pěknej, ale horní křídlo už tolik ne a sportovní paket bez koncovky výfuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 No právě já myslel že jak to bude v oběhu že bych si to tam dodatečně nechal přilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 jo, z tohodle pohledu je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Pitrsman:........... Mam svoje duverne zdroje, na prislusnych mistech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahorag Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 nevíte prosím někdo jaké změny budou od MR 2016 u Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armany Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 nevíte prosím někdo jaké změny budou od MR 2016 u Fabie? Nieje o tom ešte skoro hovoriť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ani nie, lebo pri súčasných dodacích dobách hrozí, že ak objednáte teraz, môžete už kľudne dostať MR2016...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahorag Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 přesně tak, chtěl bych fabii buď příští rok nebo možná i letos, ale určitě až MR 2016. A pokud bych ji objednal koncem března, tak jistě nebude vyrobena dříve než 22.KT. Takže by mě zajímaly změny, co se chystají, např. jestli bude již gumové obložení na opěrce pro levou nohu. Docela nechápu, proč to tam nyní není. Je to sice maličkost, ale docela užitečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 gumová opěrka není už od Rapidu, nečekej moc že tam bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 ahorag - myslíš že bude lepší, levnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Minimálne určite bude viac "vychytaná" a budú odstránené detské choroby, ktoré sú pri každom nábehu nového modelu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 no, určitě bude dražší je otázka jestli lepší, zatím se nenašlo tolik věci k "nápravě" jako třeba u Rapidu. Nezakryté kolejnice, úprava podvozku, loketní opěrka, nový motor atd... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ahorag Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 tak prostě už maličko vychytanější, zkrátka bych nekupoval ty úplně první kusy, proto až nový MR raději. A není ta gumová opěrka náhodou už v současném Rapidu znovu přidána? Seděl jsem v něm na konci minulého roku a zdá se mi, že tam byla, ale teď bych to netvrdil na 100%, možná se pletu. Každopádně mě to trochu zamrzelo, když jsem viděl, že ve Fabii není, ale samozřejmě se dá žít i bez ní, jsou důležitější věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 nemyslím si, já mám červenec a není tam... a to by jsi měla i Fabka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Ta gumova operka na nohu nejde dodelat? Bez ni je to dost neprakticke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 jde všechno, já tam dal plechovou a k "pseudosportovním" pedálům co byly k dynamic sedačkám se to hodí... Jinak nevím, z koberce uschnutý bahno lehce vysaju, z gumový už to jde blbě z těch drážek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Citigo tu gumovou operku kupodivu ma. Ta gumova podlozka mne prijde prakticka, utru mokrou a houbou a je to hned, nepotrebuji vysavac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.