Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ve smlouvě mám přesně psáno.... Předpokládaný termín dodání: Dle výrobních možností Škoda Auto a.s. 10 týdnů od objednání vozu.

Koukni se pořádně i na ostatní části smlouvy - já mám třeba dodání do 11KT, ale může se u vozů se speciální výbavou protáhnout až o 11KT. Objednal jsem 20. 1., (4KT), takže můžou dodat nejpozději 26KT. Výrobu mám naplánovanou na 21KT, takže to stihnou...

Vloženo

Ono je ještě nutný říci, jaká A4 to byla. :) Jestli třeba současná generace před FL s 3.0TDI, tak to bude řádný skok dolů. Pokud ale myslíš třeba olítanou A4 Avant z minulého tisíciletí, tak to může být FIIIC naopak značný posun nahoru. :)

mp390 omyl. Bola to stvorrocna A4 2,0TDI. Skus si pohladat cim je pohanane olejove cerpadlo - kovovou oskou za par centov. Ta ked sa ti vyderie, tak sa prestane mazat motor a nastane smrt. Toto som este predychal, no minuly rok som riesil stratu vykonu. V servisse vymenili turbo, potom jeden snimac, druhy snimac, treti a potom prisli na to, ze bola pokazena somarina za 50EUR. Na fakturu ale napchali vsetko. Akurat v tom case bola predstavena nova Fabia III. Zatal som sa a povedal, ze do rodiny bude stacit aj ona. 81kw Combi verizia v plnej vybave so 4 rocnou zarukou za 11500EUR nieje co riesit!!!

Vloženo

mp390 omyl. Bola to stvorrocna A4 2,0TDI. Skus si pohladat cim je pohanane olejove cerpadlo - kovovou oskou za par centov. Ta ked sa ti vyderie, tak sa prestane mazat motor a nastane smrt. Toto som este predychal, no minuly rok som riesil stratu vykonu. V servisse vymenili turbo, potom jeden snimac, druhy snimac, treti a potom prisli na to, ze bola pokazena somarina za 50EUR. Na fakturu ale napchali vsetko. Akurat v tom case bola predstavena nova Fabia III. Zatal som sa a povedal, ze do rodiny bude stacit aj ona. 81kw Combi verizia v plnej vybave so 4 rocnou zarukou za 11500EUR nieje co riesit!!!

Tak takový servis bych s tímhle poslal do háje. Když mi na FII pořád pískal řemen na pohon příslušenství, tak i po záruce v servisu hledali, vyměnili, já zaplatil, "vadnou" napínací kladku mi dali kdyby se to opakovalo. Druhý den pískalo znovu, takže znovu hledali, vyměnili vodící kladku a řemen, vrátili moji starou napínací kladku, vrátili peníze za napínací kladku, řemen neúčtovali a vodící kladku taky ne a ještě se omlouvali, že nenašli závadu hned.

Jinak k tématu - skok z A4 do FIII bude opravdu skok dolů.

Vloženo

Na druhou stranu A4 z roku 2006 bude pořád krapet jinde a to hlavně podvozkově.

Že FIII jezdí na třídu opravdu dobře je bez diskuze. To jak zvládá vysoké rychlosti i na ne úplně hladké okresce mě velice příjemně překvapilo, hlavně ve srovnání s FII.

Vloženo

Nevidel tragicky? A4 prirovnávam k passatu. Takže zrovnávať passat a fabiu, to už chce veľkú predstavivosť, alebo to zrovnávať len tak od stola. Stačí sa previezť a potom zhodnotiť.

Vloženo

To je fuk. Ak ta A4ka nie je vyložene rozmlátená, tak sa stále jedná o inú triedu. On si človek zvykne na fabiu a nespochybňujem jej kvalitu, ale proste ju neprirovnávajme k autu strednej triedy.

Vloženo

To je fuk. Ak ta A4ka nie je vyložene rozmlátená, tak sa stále jedná o inú triedu. On si človek zvykne na fabiu a nespochybňujem jej kvalitu, ale proste ju neprirovnávajme k autu strednej triedy.

To tu ale nikdo nedělá...

Vloženo

Pani pre mna je tema Audi A4 uzavreta. Prisiel som na Skoda forum, lebo chcem diskutovat o Skode. Nasa Fabia ma cennikovu cenu 14500EUR. Cena aku som napisal je preto taka, lebo som dostal na nu 20% zlavu u predajcu u ktoreho sme ako firma kupovali viacero aut. Inac by ta zlava nebola. Ako som uz pisal pred tym, za takuto cenu kupit auto v plnej vybave, tak nieje co riesit. Skratka Skoda si nas ziskala jednak cenou a jednak peknym dizajnom. Ak by som sa mal bavit o Fabii II, tak tu by som nekupil. No Fabia III je uplne iny level...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...