deathskull Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 pokud je to 10 tydnu a mas to v rezervacce, klidne bych se zacal domahat nejake slevy, pripadne prislusenstvi. Nedodrzeli smlouvy z jejich strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 jj, voňavý stromeček by to mohl kompenzovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 obávám se že nebude asi nic... nevím jestli mám na něco nárok či ne, ale určitě to prodejci sdělím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Ve smlouvě mám přesně psáno.... Předpokládaný termín dodání: Dle výrobních možností Škoda Auto a.s. 10 týdnů od objednání vozu. Koukni se pořádně i na ostatní části smlouvy - já mám třeba dodání do 11KT, ale může se u vozů se speciální výbavou protáhnout až o 11KT. Objednal jsem 20. 1., (4KT), takže můžou dodat nejpozději 26KT. Výrobu mám naplánovanou na 21KT, takže to stihnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Koukám vyšel nový návod pro MR2016 a je tam nova funkce DriveGreen....... Editováno: 3. Květen 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Taky jsem to viděl... další zbytečná ptákovina. Už opravili tu chybu, že návody na swing a bolero/amundsen mají z nového Superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 No co jsem koukal tak jsou "univerzalni" pro celou flotilu s popisem nastaveni nejvyssich vybav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeludek Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ono je ještě nutný říci, jaká A4 to byla. Jestli třeba současná generace před FL s 3.0TDI, tak to bude řádný skok dolů. Pokud ale myslíš třeba olítanou A4 Avant z minulého tisíciletí, tak to může být FIIIC naopak značný posun nahoru. mp390 omyl. Bola to stvorrocna A4 2,0TDI. Skus si pohladat cim je pohanane olejove cerpadlo - kovovou oskou za par centov. Ta ked sa ti vyderie, tak sa prestane mazat motor a nastane smrt. Toto som este predychal, no minuly rok som riesil stratu vykonu. V servisse vymenili turbo, potom jeden snimac, druhy snimac, treti a potom prisli na to, ze bola pokazena somarina za 50EUR. Na fakturu ale napchali vsetko. Akurat v tom case bola predstavena nova Fabia III. Zatal som sa a povedal, ze do rodiny bude stacit aj ona. 81kw Combi verizia v plnej vybave so 4 rocnou zarukou za 11500EUR nieje co riesit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 no ale u nás ji za ty peníze v hotovosti nekoupíš........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 mp390 omyl. Bola to stvorrocna A4 2,0TDI. Skus si pohladat cim je pohanane olejove cerpadlo - kovovou oskou za par centov. Ta ked sa ti vyderie, tak sa prestane mazat motor a nastane smrt. Toto som este predychal, no minuly rok som riesil stratu vykonu. V servisse vymenili turbo, potom jeden snimac, druhy snimac, treti a potom prisli na to, ze bola pokazena somarina za 50EUR. Na fakturu ale napchali vsetko. Akurat v tom case bola predstavena nova Fabia III. Zatal som sa a povedal, ze do rodiny bude stacit aj ona. 81kw Combi verizia v plnej vybave so 4 rocnou zarukou za 11500EUR nieje co riesit!!! Tak takový servis bych s tímhle poslal do háje. Když mi na FII pořád pískal řemen na pohon příslušenství, tak i po záruce v servisu hledali, vyměnili, já zaplatil, "vadnou" napínací kladku mi dali kdyby se to opakovalo. Druhý den pískalo znovu, takže znovu hledali, vyměnili vodící kladku a řemen, vrátili moji starou napínací kladku, vrátili peníze za napínací kladku, řemen neúčtovali a vodící kladku taky ne a ještě se omlouvali, že nenašli závadu hned. Jinak k tématu - skok z A4 do FIII bude opravdu skok dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ten skok bych neviděl nějak tragicky. F3 je slušné auto, hlavně podvozkově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Na druhou stranu A4 z roku 2006 bude pořád krapet jinde a to hlavně podvozkově. Že FIII jezdí na třídu opravdu dobře je bez diskuze. To jak zvládá vysoké rychlosti i na ne úplně hladké okresce mě velice příjemně překvapilo, hlavně ve srovnání s FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Nevidel tragicky? A4 prirovnávam k passatu. Takže zrovnávať passat a fabiu, to už chce veľkú predstavivosť, alebo to zrovnávať len tak od stola. Stačí sa previezť a potom zhodnotiť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 A hlavne pise 4 ročna a nie 2006 takze minimalne 2010 ak dobre chapem a to bude teda skok o niekolko tried vo vsetkom. Ale uznavam ak clovek nema na taku udrzbu naco to zivit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 On ale píše vedle,že to kupoval jako čtyřročné a teď je tomu 9 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 To je fuk. Ak ta A4ka nie je vyložene rozmlátená, tak sa stále jedná o inú triedu. On si človek zvykne na fabiu a nespochybňujem jej kvalitu, ale proste ju neprirovnávajme k autu strednej triedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 no ale u nás ji za ty peníze v hotovosti nekoupíš........ Obecně jsou poslední dobou ceny Škodovek u nás nižší než na Slovensku. Včetně Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 To je fuk. Ak ta A4ka nie je vyložene rozmlátená, tak sa stále jedná o inú triedu. On si človek zvykne na fabiu a nespochybňujem jej kvalitu, ale proste ju neprirovnávajme k autu strednej triedy. To tu ale nikdo nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Obecně jsou poslední dobou ceny Škodovek u nás nižší než na Slovensku. Včetně Fabie. souhlasím, ale za tu cenu co napsal on ji u nás neseženu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Srovnáváš odběr v rámci flotily zaměstnavatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 aha, tak to jsem přehlídl, kde to psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 A4 nechte Audi klubu, zde je to pro FIII! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 jardaptak já mám sice 81kw ale i já pozoruji že se rozjedu a po chvili něco kovového se vždy ozve, už jsem si ten zvuk nahrál ale je jiný než skutečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Jiný než skutečný, takže neskutečný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeludek Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Pani pre mna je tema Audi A4 uzavreta. Prisiel som na Skoda forum, lebo chcem diskutovat o Skode. Nasa Fabia ma cennikovu cenu 14500EUR. Cena aku som napisal je preto taka, lebo som dostal na nu 20% zlavu u predajcu u ktoreho sme ako firma kupovali viacero aut. Inac by ta zlava nebola. Ako som uz pisal pred tym, za takuto cenu kupit auto v plnej vybave, tak nieje co riesit. Skratka Skoda si nas ziskala jednak cenou a jednak peknym dizajnom. Ak by som sa mal bavit o Fabii II, tak tu by som nekupil. No Fabia III je uplne iny level... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.