Listopad 3, 20159 r Je to tak, jak uz je uvedeno vyse. Ty cisla jsou "zaokrouhlene" hodnoty tociveho momentu, maji vyjadrovat miru dynamiky/pruznosti. Audi to pouziva uz delsi dobu, jen logika je jina - maji 30, 35, 40, 45, 50, aktulni A8 snad i 55.
Listopad 5, 20159 r Dnes jsem viděl stříbrnou FIII, která měla na sobě veškeré plasty z Monte Carla a vše měla v laku, tedy komplet stříbrná metla. Jednalo se o fungl nové auto.
Listopad 8, 20159 r No, bylo to ve stříbrné metle a teda nic moc, ten difusor vypadal dost nevzhledně
Listopad 9, 20159 r kluci, kdyby vás někdy trápila spotřeba vašich aut... tak si pusťte toto video... čas 1:20 ...
Listopad 9, 20159 r Tak o koncernovejch šestnáctistovkách se vždycky říkalo, že jsou žravější než by mohly bejt... takže mě ani těch 9 litrů jako maximum nijak nepřekvapuje.
Listopad 11, 20159 r Dned jsem viděl žlutého combika F III... no... zajímavý... ale asi bych do žlutý nešel...
Listopad 11, 20159 r doby telecom felicií jsou naštěstí dávno pryč... btw, prý bude žlutá za 3 týdny končit, už nejde objednat... (ne že bych ji chtěl, to ani ň)...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.