Cjoctavian Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 bojler: Jedine, co sa da zmenit su biele disky za cierne alebo zelene + priplatit si za zaruku a servis. fabia-edition-r5-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 nevim, proc jsem davate milion ceniku, kdyz jsem ho daval u me uvodni fotky Co se tyce ceny, nevidim v tom nic spatneho. Je to limitka, do budoucna bude mit hodne zajemcu a jeji cena se bude furt drzet, ac tu vsichni prskate. To ze ma DSG je jako neco spatne ? Koliv lidi z vas jezdilo a jelo vic jak 100 kms DSGckem ? Typuju ze tam 80% urcite ne, ale prskat, to vam jde Nehlede na to, delal si z vas nekdo schvalne podobnou konfiguraci co za tu cenu dostanete ? Nikdo protoze ja to udelal a litr v automatu se stejnou vybavou vychazi uplne stejne. Kde je ale ta LIMITKA, motor 1,4 TSI, designove prvky z MC a proste dalsi veci na vrh, ktere delaji tu EDITION R5 prave tim cim je...... Zuste si udelat nejvybavenejsi fabii a uvidite jaka cena vam vyleze. Tahle limitka je proste na tom cenove uplne stejne jako Rapid Lift se stejnym motorem ve vybave Style+ Nevim, nechci aby to tu vypadalo jako jen furt ze branim treba skodovku, ale at hledam jak hledam, cena je podle me postavena dobre, na to co to auto ma naznacovat a postavenim vybavy rozhodne taky zde ukazka stejne konfigurace http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/118622085 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 před 30 minutami, Lukason napsal: nevim, proc jsem davate milion ceniku, kdyz jsem ho daval u me uvodni fotky Lukasi, klidek, nikdo ti nebere, ze jsi sem dal cenik jako prvni. Ale dalsi prilozene pdf nikomu a nicemu nevadi. Aspon se to lip najde v pripade potreby... Na tu cenu je nutne pohlizet z vicero uhlu pohledu. Jako takova neni spatna, mne by trochu vadila jen ta omezena individualizace. Napriklad predni senzory, panoramaticka strecha. Ale asi nic, bez ceho bych neumel zit. Na druhou stranu ano, takova Ibiza FR 1.5 TSi s manualem je cenove hodne blizko. Btw, to je soucasny kandidat na nove auto pro ženu. At tak ci onak, nabidka je na stole, berme nebo nechme byt, nase volba. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 cj: cenik jsem videl, ale vime, jak to s jejich presnosti je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 (editace) Lukason: prepac, nevedel som, ze je o stranku spat cennik alebo, ze ho mas pri nejakej uvodnej fotke... A pre cenove porovnanie by nebolo vhodnejsie konfigurovat MC, kedze z nej R5 vychadza? Editováno: 31. leden 2018, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 @Cjoctavian I MC vyjde zhruba stejně draho, psal jsme to na minulé straně. Ta cena není nízká, ale rozhodně si nemyslím že by na limitku byla přemrštěná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 před 3 hodinami, Habi001 napsal: Dále bude možnost si objednat celopolep ŠKODA Motorsport jako má závodní R5 Zeleny kola + celopolep a bude to fajn zajimavy a vybaveny auto. Vis cenu toho polepu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 prodejce dostane podklady v digitální podobě a kde si nechá realizovat polep už je na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Cili to neni oficialni option od Skodovky. Jedna vec je to nekde vytisknout a narezat, druha kvalitne nalepit. Nepochybuju, ze existuji profici, kteri to zvladnou, ale rozhodne se pri takovemto postupu neda mluvit o tom, ze by to bylo pod kvalitativni kontrolou vyrobce. Osobne bych na auto zadny polep nedaval, jen zvolit zelena kola a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Tak to asi ano, na druhou stranu aspon ta moznost tu je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 (editace) Narazil jsem na netu na test Fabie. Sice už dřív ale prohlížel jsem fotky a na dvou je středový tunel a jakoby reproduktor nebo co. Jelikož je v tom místě za tím vzduchový kanál tak to vypadá jak chlazení nebo topení. Co na to místní odborníci? Editováno: 31. leden 2018, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 pridavny reproduktor k suround systemu v paketu sound 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Zajímavé, ale u v radií píšou 6x20W. Tohle je 7. Takže taký malý sub připojený kamsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Zajímavé, to je teď nějaký nový paket, nebo dostupný jen pro některé trhy, v konfigurátoru ho nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 před 7 hodinami, Lukason napsal: pridavny reproduktor k suround systemu v paketu sound Odkus cerpas? Nevim o tom, ze by v soucasne FIII byla podobna varianta dostupna. Navic i to umisteni je ponekud zvlastni. Do toho mista nepatri ano subwoofer ani stredovy reproduktor... Kdo vi, ať odpoví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 milanxx: kde jsi nasel ten test? Jak je starej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) @Maverick Ahoj tady: https://www.autorevue.cz/test-skoda-fabia-combi-10-tsi a je z 3.12.2017 takže velmi čerstvý. Editováno: 1. Únor 2018, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) V 1. 2. 2018 na 0:08, Maverick napsal: Odkus cerpas? Nevim o tom, ze by v soucasne FIII byla podobna varianta dostupna. Navic i to umisteni je ponekud zvlastni. Do toho mista nepatri ano subwoofer ani stredovy reproduktor... Kdo vi, ať odpoví! ETKA. Reproduktor, sam jsem o nem uvatzoval,.. je to skoro stejny jako je u sound systemu reproduktor ve stredu palubni desky pod oknem. Nevidim na tom nic pochybneho. Ten reproduktor tam je videt a nic jineho to byt nemuze. Cislo dilu: 3T0035411K Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) https://www.autorevue.cz/nove-male-suv-skoda-odhaleno-seriovou-podobu-prozradila-studie-vision-x-zenevsky-autosalon-2018 Editováno: 1. Únor 2018, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Lukasi, tebe stiha paranoia? Nikde jsem nezminil, ze ti neverim. Jen jsem se ptal, z ceho jsi cerpal. Etku ted nemam po ruce, jinak bych se podival sam. Zajimavy, ze jsem to nikde v nabidce option nezaznamenal. A nemuzu si pomoct, takove umisteni reproduktoru zda se mi ponekud nestasne. Resp. naposled jsem ho takto videl ve VAZ 2103 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 milanxx: Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 @Maverick A já furt dumal co mi to připomíná. VAZ 2101 to neměla. Jenom dumám jakou část zvuku tam co pošle. Evidentně tam bude další zesilovač a tipnul bych si, že ještě někde další reprák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Zajímavý článek, hlavně ta kaňka co tam píšou o panoramě a 16 kolech, co má prakticky každé MC a někdo tam má i 17 palců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) Už minulý rok ho bolo vidno aj na fotkách interiéru faceliftovanej Rapidky.... som netušil, že ho má aj Fabia. Je to už akože súčasť Škoda Surroundu? V slovenskom a ani v českom cenníku som nič nenašiel, všade píšu len o 6 reproduktoroch. Trochu zvláštny marketing, že siedmy reproduktor zatajujú. Inak som po dlhšej dobe otvoril aj katalóg príslušenstva a ma prekvapilo to obrovské množstvo diskov, ktoré je zrazu možné oficiálne objednať pre F3.. okrem starých klasík pridali.. 17" Trius, Torino, Braga, Capricornus 16" Evora, Vigo 15" Deneb Pred rokom bol katalóg dosť biedny, neboli tam ani všetky Rapiďácke kolesá. Editováno: 1. Únor 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) Deneb v 15 i 17"? Idealne na kombinaciu leto/zima Editováno: 1. Únor 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.