Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ze všech dosud dostupných informací vyplývá, že nová FIII bude vpřevlečené Polo. To je OK, jen mě trochu matou některé rozměry: FIII je široká 1732 mm, Polo 1682 mm, přesto je vnitřní šířka FIII 1401 mm a Pola 1420 mm. Zdá se, těch 5cm navíc se v FIII moc nepodařilo využít ve prospěch vnitřní šířky. Také rozchod kol je oproti šířce dost malý. Jsem opravdu zvědavý jak bude FIII vypadat v reálu a jak se v ní bude sedět...

Vloženo

Tenhle čumák vypadá o moc líp, než na tom zeleným renderu. Víc odpovídá proklamovanému přiblížení Visionu C a taky tomu, že právě dolní roh světla a část masky směrem ke grilu byla u marketingových prototypů umně maskována jako "obyčejná" Rapido-Octaviánská.

Vloženo

Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ...

Vloženo

A stojí relativně přijatelných 13 700 Kč pro Highline, U nižší výbavy je ještě nutno přibrat rádio za 2700 Kč. Ovšem nevím, jestli to není kombinované z nějakou další výbavou. Toto jsou ceny uvedené v ceníku,

Vloženo

Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ...

A co si chceš koupit ? je to nový trend a s tím se musíš smířit, nebo koupit auto u jinýho výrobce. Já když vyšel Rapid jsem si řikal to samý - tvrdý plasty to nikdy nekoupím. Pak jsem se zamyslel, šel se na to podívat a prostě nepoznáš že to je z tvrdých plastů dokud na to nešáhneš ( a jak často na to saháš ? - pouze když čistíš a v tomhle je lepší z tvrdých plastů ) a palubky jsou u Škodovky velmi dobře zpracované. O víkendu jsem byl u Jaryho, má O3 RS a nepoznáš v palubce rozdíl. Takový Rapid Fresh Ambition už jí má moc pěkně i provedenou ( chromy, multifunkční volant, koženka apod. ), oproti současný Fabii 2 vypadá ten interiér více dospěle. A na tom RS bylo daleko více vidět šetření a to u auta za 700 tis nasere, copak u Rapidu nebo Fabii za 300. Ta mánie kolem plastů jsou jenom předsudky. Ale nepočítej s tím, že když koupíš O3 a nedáš za to víc jak 400 - 450 tis, že to bude nějaká hitparáda co se týče plastů a toho jak to působí...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...