Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a jo já to nemyslel s nějakou tou spojitostí, jen že jsem si myslel že tříhrnky jsou celkem kvalitní motory ale co jsem se pak ještě dověděl od autorizaků tak nic moc, 3 válec bych už asi nechtěl. :)

Tohle řekni Maltovi a sežere tě...  :kol-138:  :kol-138:  :kol-138:  :kol-138:

Ten nedá na trojhrnek dopustit, má doma dva a natáčí na nich přes stovku km denně (na obou dohromady). Přitom ten starší exemplář (47kW fábule 1 kombi alias Anděla) už má "na hrbu" čtvrt mega...

A to je má oba v plynu - a s tím novějším (Room 51kW alias Čenda) mě vloni pěkně prohnal, vono se to nezdá, ale pokud se člověk nebojí a "veme ho u huby", tak do cca 90kmh a na okreskách vůbec je ten trojhrnec minimálně stejně živej, jako "šestnáctiventil jednačtyři", hlavně v Roomu, kde má lehčí stálej převod než ve fábuli a vlastně furt jede v oblasti kolem maxima krouťáku. S Drobkem "jsem mu to nandal" až když jsme vyjeli na nějaký rovnější ůseky a já mohl zařadit pětku "vejš" než Martin - do tý doby se mnou regulérně držel krok - a to nejezdím nijak při zdi...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Ekkar právě že brácha má taky plyn a prej je to tím plynem. :)  Jinak můj 1.4 16V je hodně dobře zajetej, po okrskách by mě možná dal ale na dálnici rozhodně ne, těch 16 ventilů je poznat když zrychluješ z 130kmh na 160kmh. :kol-28:

Upraveno od Pitrsman

To ještě zrychluje ze 130 na 160? :  :D

Upraveno od Voice

Omluva za OT, jinak lidi kolik jste nejvíc jeli s 3 Fábii 81KW? Zkoušel už to někdo? Moje 2 Fábina 1.4 192kmh na dálnici. :kol-31::kol-28:

Na dálnici do kopce 160 bez točení syrového motoru (max. 4000 ot., takže spíše pružné zrychlení na 4, 5 a 6) a pořád by chtěla dál, jenže jsem musel brzdit na sjezdu...

Musim říct, že na živo dojem z Fabie hodně dobrý. Je to částečně i odporem k černě lakovaným kolům a zrcátkám, ale Fabia působí mnohem hodnotnějším a propracovanějším dojmem, je zajímavá v detailech. Obě dvě auta v modré Race se sedmnáctipalcovýma kolama, projektorovýma světlama.

Vevnitř podobná situace, vrchní díl přístrojovky tvrdý, ale na pohled mnohem lepší než v Rapidu. Potahy u Fabie Style a u Rapidu sedadel Dynamic bych dal na stejnou úroveň, což je pro Fabiu docela dobrý výsledek. Dynamic býval (aspoň u FII/R) materiálově výš.

V čem si Fabia (a už taky Rapid) pohoršily, to je střední loketní opěrka. Nová varianta vevnitř není s tlumením a objem je výrazně menší. Na druhou stranu ale není oproti verzi "Rapid" potažená koženkou, ale normálně textilem.  Tak jak se mně před pár lety nelíbil strop u Mazdy, tak teď ho má Fabia a Rapid stejný.

Vedle stála stará Fabia a ta je už dost mimo. Jestli bude facelift OIII a Rapidu v podobném duchu, tak  by to mohl být docela dobrý posun.

Cestou ze servisu jsem se stavil na dvore, kde byla ruzna skladova auta. Klasicka H4 svetla vypadaji hodne velka a nic moc.

bojler: nastastie klasicke svetla bude mat iba zakladna vybava, uz ambition ma typu projektor (na Slovensku), u vas to tusim ma az Style ze ?

tak tak. dá se připlatit do ambitionu.

KubinoPv - kdy přijdou do prodejny combíci?? cca??

KubinoPv - kdy přijdou do prodejny combíci?? cca??

Konec ledna na sklad, únor vystrčení na salony. A kde jsi ji objednával Ty?

edit: dodací lhůty se začínají natahovat  a auta objednaná v prosinci, která měla být koncem ledna se posouvají dál jak na 14tý týden...

Upraveno od KubinoPv

to je docela pozdě, na to, že šly do výroby o nějaké 3 týdny dříve. To mi nějak nevychází můj plán v polovině ledna vyjet již v novém...

Olomouc

Ty blááááho, až 14. týden?? Co je zpozdilo??

Upraveno od MichalV123

Nevyjedeš. S nejvyšší pravděpodobností.

No je mi to jasný. Bral jsem to s velkým nadhledem. Počítal jsem tak začátek února. Ale ten březen mě už dost překvapil..

Tohle vypadá buď na problém na lince, kde se "něco poondilo", nebo problém se subdodavatelem nějakýho těžko nahraditelnýho konstrukčního celku... Prostě není a nebude, dokud se nepodaří od někoho jinýho nahonem sehnat náhradní...

Zase asi utopenej kontejner z Číny.....

Nebo jestli nedostalo přednost Německo, když jim podle dnešní zprávy tak hezky narostl objem prodejů a budou to chtít udržet .....

Upraveno od miklisek

A nebo to jednoduše asi nebude auto souseda z Boleslavi co zůstane malý...

Neměly náhodou být kombíky 19. 1. na salónech?

Cože?Nejsou gumičky?Dejte mi Havlase,cože?Zavolejte Kubrta!

Měl jsem původně přislíbenou druhou polovinu ledna, ale dnes mi bylo sděleno, že se to asi kvůli panorama oknu trochu posune.

Ale kombík na salonu by měli mít příští týden.

Neměly náhodou být kombíky 19. 1. na salónech?

zahájení prodeje potvrzuji na 19.1. včetně statických i jízdních představení.

Upraveno od KubinoPv

my máme už vůz vyrobený a čekáme až nám ho dopravý

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.