Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

210 členové hlasovali

1. 1. Jakou motorizaci vlastníte?

• 1,2 TSI 77kw
      6
    • 1,4 MPI 59kw
      4
    • 1,4 TSI 90kw
      13
    • 1,6 MPI 75kw
      33
    • 1,6 FSI 85kw
      1
    • 1,8 TSI 118kw
      14
    • 2,0 FSI 110kw
      1
    • 2,0 TSFI 147kw
      8
    • 1,6 TDI CR 77kw
      5
    • 1,9 TDI PD 77kw
      60
    • 2,0 TDI 103kw
      22
    • 2,0 TDI DPF 125kw
      1
    • 2,0 TDI CR DPF 125kw
      2
  2. 2. Benzín nebo nafta?

• Benzín
      84
    • Nafta
      86

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rozhodl jsem se stejně jako u OI udělat anketu i pro OII. Myslím, že tady chybí. Pokud má někdo chip, tak hlasuje na původní motorizaci a může přidat komentář s aktualním výkonem + kde chipoval.

A druhá otázka je jasná, kdo bude v převaze?? Snad jsem na nic nezapomněl :feve:

Není to trochu nesmysl, volit motorizaci a pak ještě zaškrtnou jestli benzín nebo nafta? To už je snad jasné z té motorizace, těžko budu lít do MPI naftu :D

• Autor

Myslím, že nesmysl to není, ale pokud chceš při poměru mezi benzinem a naftou počítat hlasy u každé motorizace, meze se Ti nekladou ;)

Ach so, poměr, tak to ok, beru zpět.

Není to trochu nesmysl, volit motorizaci a pak ještě zaškrtnou jestli benzín nebo nafta? To už je snad jasné z té motorizace, těžko budu lít do MPI naftu :D

Vím že je to od věci, ale mému kolegovy z práce se to stalo. Soukromé auto má v benzínu, tak do pučené služební OII 1.9TDI natankoval plnou nádrž naturalu95. :smich: :smich: :smich:

Aby toho nebylo dost tak na to přišel při placení,kdy mu asi 23-letá blondýnka (samo že prý fešná) pověděla, že natankoval špatně. :prc: :prc:

šetřílci nafta patří do kamen aneb když chceš mít vopici musíš mít i na banány... a ta moje vopice těch banánů potřebuje fakt dost takže 2.0 TFSI forewer :))....dělám si prdel dlouhý roky jsem jezdil s naftou 1.9 a spotřeba vážně k nezaplacení ale nadupanej benzín je prostě úplně jiný fajn svezení....hlavně je důležitý vědět na co to auto potřebuješ, denně jezdit 30 km do práce tak si taky nekoupim 200 konovýho benála ...takže všem podle chuti ....čus

takže čekám rozvíření debaty :)

Upraveno od Leon33

• 2 týdny později...
  • Autor

Up - prosím vyvěsit

Ať koukám jak koukám nesmrtelný motor 1.9 TDI 77KW vyhrává na plné čáře. :p

By mě zajímalo proč??? :smich:

Lehká provokace na rozvíření diskuze. :)

Třeba my jsme ho koupily za cenu tsi motoru :palec2:

Ale jinak to byl nejlevnější diesel motor, asi jako teď bude hooodně 1,2tsi ;)

Vím že je to od věci, ale mému kolegovy z práce se to stalo. Soukromé auto má v benzínu, tak do pučené služební OII 1.9TDI natankoval plnou nádrž naturalu95. :smich: :smich: :smich:

Aby toho nebylo dost tak na to přišel při placení,kdy mu asi 23-letá blondýnka (samo že prý fešná) pověděla, že natankoval špatně. :prc: :prc:

To by mě zajímalo jak ta blondýnka věděla že on má naftové auto a ne benzíňáka.

Tohle je určitě lepší než s tím autem od pumpy odjet :horse:

Up - prosím vyvěsit

Tyhle ankety jsou podle mě o ničem a vyvěšení k čemu? Aby si lidi přečetli čemu dáváš ty nebo on přednost? Radši zůstanu sám sebou a plkat lidi chodí na chat :scooter:

Tak anketa done ;)

Původní výkon navýšen. O kolik a u koho-viz. podpis lol

2 MABA : po tom jsem nepátral jak na to přišla. Ono dostat z kolegy co se stalo bylo dosti náročné. On se každý s trapasem nechlubí. ;) Ale čistě teoreticky to mohla slyšet. :)

• 2 týdny později...

šetřílci nafta patří do kamen aneb když chceš mít vopici musíš mít i na banány... a ta moje vopice těch banánů potřebuje fakt dost takže 2.0 TFSI forewer :))....dělám si prdel dlouhý roky jsem jezdil s naftou 1.9 a spotřeba vážně k nezaplacení ale nadupanej benzín je prostě úplně jiný fajn svezení....hlavně je důležitý vědět na co to auto potřebuješ, denně jezdit 30 km do práce tak si taky nekoupim 200 konovýho benála ...takže všem podle chuti ....čus

Máš recht, souhlasím, 15 let na TDI, před 2 roky přechod na 1.8TSI a je to :-)

Spotřeba sice skoro 2x tak velká, ale kvůli ní jsem si to nekupoval, nemám naštěstí zapotřebí nutnost si hlídat plynový pedál...

• 5 měsíců později...
  • Autor

Koukám, nějak upadla anketa do zapomnění ..... nejde přeci o to, kdo má jaký motor..... ale spíše o oblíbenost mezi uživateli.

ps: štastný a pohodový Nový rok 2012!

Upraveno od Kevvin

Zdravim, mne v tom zozname chyba 2.0 TDI CR DPF 103 kW

• 3 měsíce později...

A kam má hlasovat já? LPG , moc to nejede, ale na popojíždění ideální stroj :-), vyhrajeme nejlevnější běžně ujetý kilometr

Ačkoli v práci zajíždím všechny typy těhlech motorů, stejně se mi páčí nejvíce TSIčka a RS celkově. :t

Já jsem spíše přes benzín, ale ta spotřeba už tak pěkná není a kór při dravé jízdě. :D Ale jak už tu bylo,

banány jsou potřeba a dopřát vopici musíme. :lol::'>

Zdravim, mne v tom zozname chyba 2.0 TDI CR DPF 103 kW

Aj mne v ankete chýba táto motorizácia.

• 2 týdny později...

Já ke svému hlasu připíšu 1.6 MPI, 75 kw, přestavba LPG systém sekv. vstřik. Lovato. Po 8 tkm průměr 8l/100km plus pár kapek Verva 100. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.