Tomáš K Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Mám dotaz ohladom Fabie 1,2 HTP 12V 47kw. Menil som vzduchový filter a popri tom som kontroloval tú klapku v airboxe, jej funkčnosť.Mala by prepínať sanie medzi teplým vzduchom od výfukových zvadov a saním studeného vzduchu. Vonku bolo asi 25 stupnov motor zohriaty a ked dam ruku k nasavaciemu otvoru nič necítim ani pri vytočenom motore takže stále saje od výfukových zvodov teplý vzduch. Skúšal som to i po dlhšej jazde. Je tam nejaký bitumelový člen ktorý to ovláda, neviete či sa dá kúpit ako náhradný diel ? Ešte sa chcem spýtat či tam nemá byť nejaká hadica sania ktorá by spájala airbox s otvorom sania v maske? Na 1,2 6V také dačo je. Moc dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 (editace) ak nemáš žiadny problém s motorom (nesvieti kontrolka CHECK,výkon,potrhávanie),tak sa tomu ani nevenuj... nemá byť nejaká hadica sania ktorá by spájala airbox s otvorom sania v maske? Na 1,2 6V také dačo je. NIE..NIE JE TAM ŹIADNA HADICA Editováno: 12. Červen 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.