miso999 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 kupil som 2,5tdi, r.v 2002, naj. 220000km, 114kw... a vela ludi mi povedalo, ze su to strasne kazove motory... poprosim skusenosti chalanov, co tieto motory maju a nie co len nieco poculi.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 osobne nevlastním toto posúvadlo,ale z praxe čo som sa stretol,tak to boli neskutočné olejničky.. najviac si pamätám na AUDI A4 V6 2,5TDI..na tachometri nejakých 230t km,ale skutočných tam bolo raz tolko..zadretá vod.pumpa a dôsledky viď foto: v piatok som menil prev.olej v automate na VW Variant tiež motor 2,5 TDI,najazd.cez 200t km a rovnako olej kde sa pozrieš.. to sú však len moje postrehy,takže neber to nejako smerodajne,že všetky sú takéto...tebe nech slúži ako má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 (editace) Nikdy bych do toho nešel, malý výkon, žere to i trávu kolem cest a palba třeba jen za rozvody. Když supa tak jedině 1.9 96 Kw Jediný plus vidím že má krásnej zvuk a to je tak vše. Majitelé 2,5 mi promninou.. Editováno: 12. Červen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Tak nevím co chtěl tím básník říci když napsal že to žere i trávu kolem cesty.Já jsem spokojen se spotřebou a výkon 155 koníků se mi taky zdá dostatečný. A cena rozvodů se mi taky nezdála nějak přemrštěná s ohledem na to že se mění jednou za 120 000km Toliko mé postřehy. Ale jinak motor 2,5TDi se tady rozebíral už hodněkrát tak se jen pořádně koukni.Pročti si sekci motory a najdeš tam co potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 2.5 V6 jsem měl kousek víc než rok, na tachu 120kkm, reálně měl tak o 100 víc, rok 2003.. spotřeba krásná, s olejem jsem problém neměl, vlastně s tím motorem nebyly žádné problémy. pustil jsem ho dál jen kvůli tomu, že jezdím denně do prahy a ven, takže to pro mě bylo děsně nepohodlný auto. navíc v zimě než to začne topit.. a ten hluk venku, hrůza. taky mě hrozně žralo, jak je to líná nafta (moje první nafta V6). koupil jsem 2.8 v automatu a jsem nadmíru spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 20. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 dik chalani... mam ho pol roka a tiez zatial uplna spokojnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 24. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 osobne nevlastním toto posúvadlo,ale z praxe čo som sa stretol,tak to boli neskutočné olejničky.. najviac si pamätám na AUDI A4 V6 2,5TDI..na tachometri nejakých 230t km,ale skutočných tam bolo raz tolko..zadretá vod.pumpa a dôsledky viď foto: v piatok som menil prev.olej v automate na VW Variant tiež motor 2,5 TDI,najazd.cez 200t km a rovnako olej kde sa pozrieš.. to sú však len moje postrehy,takže neber to nejako smerodajne,že všetky sú takéto...tebe nech slúži ako má presne toto som myslel, co si spomenul tu audinu, ze to boli zle motory... a viem, ze boli zle, do nejakeho roku vyroby a potom tam nieco zmenili a bolo to ok.. neviete aky to bol rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidof Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Mám auto cca 7roků (120kw),zatím žádný problém,motor čistý,nikde žádný olej.Jediné co jsem na autě řešil nad rámec běžné údržby je výměna spínače brzd.světel (na pedálu brzdy). Strašně záleží v jakém stavu auto koupíš....a jako vždy měnit olej v motoru po 10-15 tis,a po 50tis.převodovka (olej) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidof Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Ty olejničky - už se to tu řešilo,odvětrání motoru...projdi forum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 naposledy tu bol miso999 pred viac ako 2 rokmi,takže už to asi nerieši 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) Jj je to strašně špatnej motor holt no....Proč?No protože to není český sen každeho original čechcáčka,nejezdí to za 4 litry,chce to pravidelný servis,a vše je nato stašně drahé = typické mínusy pro českého uživatele. A díky právě temto lidem jsou ty V6tky tak doničený. Máš na opici musíš mít i na banany to prostě jinak nepujde. Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: Satas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Za mne kdybych si mohl vybrat tak jdu znova do V6 Je to o lidech jak jezdí... Do práce jezdím po dálnici 50% a Praha 50 % spotřeba 5 l a 6,5 l na 100 km . Ano je to schopné žrát 20 l při 200 km/h ale tak co čekáte je to velké auto a ne malá fábie 1,2 htp A špatný motor ? nemyslím si a pro rejpali vačky mne potkali ... Ale pokud se mění po 10 - 15 tis km olej + filtry a nevytáčí se dokud nemá 90 stupňů motor se nekurví Jinak ještě olejničky ? Stačí vyměnit výka a olej neteče V6 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotlarpavel Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Souhlasím s Drizzym. U mě spotřeba kolem 7-8 l a jsem naprosto spokojen. Čekal jsem spotřebu větší na to jak je to velké auto a ještě k tomu mám automat. Vždy je něco za něco. Kdo nechce jezdit na PHM, tak ať jezdí na kole, tam nemusí lejt nic, nebo ať jezdí na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Já mám V6 114kw automat a jsem spokojen ano je trochu hlučnější hlavně v zimě při startech je to diesel není to žádna formule to jo. Mám rád pohodlne svezení nemám aspoň křeče v noze když se chci rozjet toto nepochopi člověk co ještě neřidil V6 a vice. A s motorem vůbec žádný problém a to už mám 320000km hlavně měnit pravidelnĕ měnit olej. A to že to žere 8L si myslím že je slušné prostĕ jezďim podle předpisů. Nemám rád když někdo odsuzuje auta s vyšším obsahem. Tak hlavně ať nám to jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Přesně tak hodně šťastných KM bez nehod a pokut ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.