Přejít na obsah

ohlasy na 2,5tdi

miso999

Doporučené příspěvky

osobne nevlastním toto posúvadlo,ale z praxe čo som sa stretol,tak to boli neskutočné olejničky..

najviac si pamätám na AUDI A4 V6 2,5TDI..na tachometri nejakých 230t km,ale skutočných tam bolo raz tolko..zadretá vod.pumpa a dôsledky viď foto:

v piatok som menil prev.olej v automate na VW Variant tiež motor 2,5 TDI,najazd.cez 200t km a rovnako olej kde sa pozrieš..

to sú však len moje postrehy,takže neber to nejako smerodajne,že všetky sú takéto...tebe nech slúži ako má ;)

post-62595-0-86305000-1307900248_thumb.j

post-62595-0-20701800-1307900292_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím co chtěl tím básník říci když napsal že to žere i trávu kolem cesty.Já jsem spokojen se spotřebou a výkon 155 koníků se mi taky zdá dostatečný.

A cena rozvodů se mi taky nezdála nějak přemrštěná s ohledem na to že se mění jednou za 120 000km

Toliko mé postřehy.

Ale jinak motor 2,5TDi se tady rozebíral už hodněkrát tak se jen pořádně koukni.Pročti si sekci motory a najdeš tam co potřebuješ

Odkaz ke komentáři

2.5 V6 jsem měl kousek víc než rok, na tachu 120kkm, reálně měl tak o 100 víc, rok 2003.. spotřeba krásná, s olejem jsem problém neměl, vlastně s tím motorem nebyly žádné problémy. pustil jsem ho dál jen kvůli tomu, že jezdím denně do prahy a ven, takže to pro mě bylo děsně nepohodlný auto. navíc v zimě než to začne topit.. a ten hluk venku, hrůza. taky mě hrozně žralo, jak je to líná nafta (moje první nafta V6). koupil jsem 2.8 v automatu a jsem nadmíru spokojenej :palec2:

Odkaz ke komentáři

osobne nevlastním toto posúvadlo,ale z praxe čo som sa stretol,tak to boli neskutočné olejničky..

najviac si pamätám na AUDI A4 V6 2,5TDI..na tachometri nejakých 230t km,ale skutočných tam bolo raz tolko..zadretá vod.pumpa a dôsledky viď foto:

v piatok som menil prev.olej v automate na VW Variant tiež motor 2,5 TDI,najazd.cez 200t km a rovnako olej kde sa pozrieš..

to sú však len moje postrehy,takže neber to nejako smerodajne,že všetky sú takéto...tebe nech slúži ako má ;)

presne toto som myslel, co si spomenul tu audinu, ze to boli zle motory... a viem, ze boli zle, do nejakeho roku vyroby a potom tam nieco zmenili a bolo to ok.. neviete aky to bol rok?

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Mám auto cca 7roků (120kw),zatím žádný problém,motor čistý,nikde žádný olej.Jediné co jsem na autě řešil nad rámec běžné údržby je výměna spínače brzd.světel (na pedálu brzdy).

Strašně záleží v jakém stavu auto koupíš....a jako vždy měnit olej v motoru po 10-15 tis,a po 50tis.převodovka (olej)  :-)

Odkaz ke komentáři

Jj je to strašně špatnej motor holt no....Proč?No protože to není český sen každeho original čechcáčka,nejezdí to za 4 litry,chce to pravidelný servis,a vše je nato stašně drahé = typické mínusy pro českého uživatele.

A díky právě temto lidem jsou ty V6tky tak doničený.

Máš na opici musíš mít i na banany to prostě jinak nepujde.

Editováno: , autor: Satas
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Za mne kdybych si mohl vybrat tak jdu znova do V6 

Je to o lidech jak jezdí... Do práce jezdím po dálnici 50% a Praha 50 % spotřeba 5 l a 6,5 l na 100 km . Ano je to schopné žrát 20 l při 200 km/h ale tak co čekáte je to velké auto a ne malá fábie 1,2 htp

A špatný motor ? nemyslím si a pro rejpali vačky mne potkali ... Ale pokud se mění po 10 - 15 tis km olej + filtry a nevytáčí se dokud nemá 90 stupňů motor se nekurví :) Jinak ještě olejničky ? Stačí vyměnit výka a olej neteče :)  V6 4ever

Odkaz ke komentáři

Já mám V6 114kw automat a jsem spokojen ano je trochu hlučnější hlavně v zimě při startech je to diesel není to žádna formule to jo. Mám rád pohodlne svezení nemám aspoň křeče v noze když se chci rozjet toto nepochopi člověk co ještě neřidil V6 a vice. A s motorem vůbec žádný problém a to už mám 320000km hlavně měnit pravidelnĕ měnit olej. A to že to žere 8L si myslím že je slušné prostĕ jezďim podle předpisů. Nemám rád když někdo odsuzuje auta s vyšším obsahem. Tak hlavně ať nám to jezdí.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...