Přejít na obsah

SRAZ VRANOV 2 17.a18. září 2011


riba

Doporučené příspěvky

:smich: Víťo, máš pravdu, toto by skutečně měla být příjemná záležitost, ale aby nakonec nemuseli kvůli "SUPÁKŮM" U Bazalů přistavovat!?;) Je to nádhera, že budeme taková početná "SUPÍ BANDA", jak říká náš guru RIBA!!!:palec2:

To Martin35: Martine, tak začínám mít obavy, aby jste nakonec nevyhlásili "SVOBODNOU REPUBLIKU MORAVSKEJCH SUPŮ", ale neboj, ono těch čehuňů bude taky hafo!:) Ty jsi snad Ríšovi slíbil extra demižonek, že Ti tak nahrává?:smich:

Kucí, je to nádhera, blíží se nám to a teď musím zapůsobit na tu mojí HEXE, aby to počasí zařídila! Jinak, když byl u mne Jára - Ace Ventura, tak jsme mimo jiné probírali thema "dříví" a vyslovil jsem obavu, že by jsme neměli spoléhat na to, že to tam bude jako na jaře, jelikož je po sezoně, ale to vlastně uvidíme hned dopoledne a když by jsme viděli, že je problém se dřevem, tak by jsme jej koupili při cestě z oběda. Tak teď už jen se modlit k tomu nahoře, aby nám dopřál počasí jako na jaře! :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando.

Tak tu máme naplánovaný druhý dvoudenní klubový sraz superbů. Tentokráte trochu s předstihem, aby jste s tím mohli počítat a mohli se zúčastnit alespoň v takovém počtu jako v květnu. Všichni jste srdečně zváni a těšíme se na setkání.

Termín konání: 17.9. - 18.9.2011

Místo konání: Vranovská pláž

http://www.vranovska-plaz.cz/

Pánové a případně dámy, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila závazně do čtvrtka 25.8.2011. Je to z důvodu rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit.

Děkujeme a hurá do toho. Richard, Víťa a stravovací expert Karel :kol-35: :kol-35: :kol-35:

Seznam přihlášených na sraz:

RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

VICK + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

PASSPORT5 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

STANKRA6 (jedna noc chata jedna osoba)

MORAVECMILAN21 (jedna noc chata jedna osoba)

MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)

MARCUSV (jedna noc chata jedna osoba)

KUBINOS (bez ubytování)

JAROSLAV.SOUKUP +1 (bez ubytování)

CASTOR603 + ? (ubytování ?)

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak všichni pěkně kvitujete, "pěkně se nám to rozjelo", což je jen dobře - už činím řádná opatření ohledně našeho sobotního oběda U Bazalů! Docela jsem zvažoval, zda jim nemáme podat návrh na přístavbu :smich: Ale jinak si myslím, že nám nejde o žádné rekordy, ale že se sešla dobrá parta a jak náš "guru Richard" říká - "SPRÁVNÁ SUPÍ BANDA" :palec2:

Pěkně se nám to blíží a tak už jen, aby to počasí nám vyšlo! No snažím se tu moji "HEXE" správně nasměrovat, ale doufám, že už kvůli sobě samotné to zařídí!!:smich::)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To víš Ríšo, dnes dopoledne mi to nedalo a Davidovi jsem poslal SZ s tím, že už máme o něj starost a on se obratem smskou ozval s omluvou velkého zápřahu - no v podstatě to co tady napsal. Je to kluk šikovnej a zodpovědnej, ale holt hodně vytíženej, což je nutno mu připsat k dobru! My se taky už těšíme a na Tebe Davide ještě extra!!!:palec2::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty nálepky pro nás dělával Luky15, ale už jsem ho na fóru neviděl tak dva roky.

Nebo můžete zkusit JohanaJFV. Vím, že si jí na svoje auto dělal sám a třeba by se do toho pustil.

Zkuste jim napsat SZ. :)

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Riba and Lanny: ahoj klucí,no díky za starost....je to milý číst,že jste na mě nezapomněli,prostě toho bylo opravdu moc,teď jen řeším preventivně,ten šestihran na olejovém čerpadle,známýmu se to vysypalo,já mám 220 tis km,a mám normálně strach jezdit....tak to řeším dopředu snad se stihnu tomu vyhnout,ale ofiko zlepšení neexistuje,tak budu muset improvizovat a asi do toho vyvažovacího hřídele udělat větší šestihran a necht udělat i tu hřídel a pak to dát do hromady....bude to asi oříšek,ale určitě to jde ,proto už ted sháním nějaký vadný vyvažovací hřídele aby to bylo na čem vyzkoušet,musí se jich všude válet dost ,bohužel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Passport5: Davide, to víš, že jsme si dělali starosti, vždycky alespoň jednou týdně a teď jsi se tak dlouho neozval, ale chápeme to a je to, jak je vidět v cajku! Ty Tvé starosti Ti nezávidím, pokud vím tak je to nějaká slabina té Tvé motorizace, no hlavně aby jsi to zvládnul, já ale vím, že jsi kluk šikovnej a tak nemám starost! Jinak já mám problém s poplašnou sirénou, mám ji rozebranou, myslel jsem, že si baterku vyměním a ONI MAKARÓNI to skutečně udělali tak, aby jsi se k tomu nedostal - je to celé zalité a za novou chtějí víc jak 4 tis. - no to mne mohou milovat!

Tak panstvo, za týden se už pomalu budeme chystat a snad i to počasí nám HEXE přičaruje :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty nálepky pro nás dělával Luky15, ale už jsem ho na fóru neviděl tak dva roky.

Nebo můžete zkusit JohanaJFV. Vím, že si jí na svoje auto dělal sám a třeba by se do toho pustil.

Zkuste jim napsat SZ. :)

Tak jsem napsal oboum dvoum......ten Luky15 byl naposledy přihlášenej 7 června a Johan myslím v srpnu,tak snad se někdo ozve. :feve: Spíš sem myslel jestli se někomu neválí jedna doma. Jinak díky za info :skoda:

To Lanny: kdo to je ta Hexe ? Nějaká bohyně počasí ? :smich:

Editováno: , autor: stankra6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To stankra6: Milý příteli, už při jarním srazu to tady "RIBA" uváděl na pravou míru! Je vidět, že jsi naše vlákna neštudoval až tak podrobně a tedy pro Tvoji informovanost uvádím: HEXE = ČARODĚJNICE! :smich: Je to německy. Ale všichni co jsme byli na jaře doufáme, že i teď za týden nám to počasí přihraje?!;)

Kucí, víte, že už za týden budeme s největší pravděpodobností po dobré baště!? :) A nebo si budeme nandavat dobrůtky na dojetí, ale každopádně se těšíme!

Já se dnes morduju s poplašnou sirénou, resp. je asi v háji ta baterka v ní a nemohu se do toho dostat¨, nedělal jste už to někdo?;) Každá rada dobrá! Všem hezkej zbytek víkendu!:gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych požádat,zda někdo nemáte na prodej jednu nálepku ,,super clubu,, a byl mi jí ochoten dovést na sraz.Nepohrnul bych ani tím nápisem škoda home.

Děkuji a těším se .......už jenom 8. dní :palec2:

tak už to mám naložené v autě.Našel jsem nějakou nálepku superbclub tak se koukneš a jak budeš chtít tak si ji vemeš.Jo a přibalil jsem i velkou nálepku skodahome jak jsi tu psal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...