Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kolegové poradte prosím ,při zatáčce do leva ale musi být hodně postrá se z pravého zadního kola ozve zavrzání jako když něco o sebe dře.Poradte co by to mohlo být a jak to opravit.děkuji.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, při rozjedu slyším od zadní nápravy (alespon myslím) vrzání, které po dosažení trochu vetší rychlosti přestane (cca 15 km/h). Nemáte někdo pls podobnou zkušenost? Díky za každou radu. Mám 1.4 MPI, 50kW, 2000.

• o 2 měsíce později...
Vloženo
Ahoj, při rozjedu slyším od zadní nápravy (alespon myslím) vrzání, které po dosažení trochu vetší rychlosti přestane (cca 15 km/h). Nemáte někdo pls podobnou zkušenost? Díky za každou radu. Mám 1.4 MPI, 50kW, 2000.

Ahoj.Asi před týdnem mi začalo dělat to samé.Už jsi na to přišel kde je chyba?I auto máme stejné

Vloženo (editace)

a nemužeš mít jen třeba zasraný kotouče, že by drhly o desky a dělalo to rámus, teď v tomhle počasí to je možný.

teď koupám že máš mpi, to by mohlo bejt taky jen zahnojený prachem od paken, taky je běžný že vzadu při sešlápnutí brzdy vržou pérka u paken(to dělala i felda, je to stena brzda..)

Editováno: , autor: kláca
Vloženo

Člověče, já taky, ale pozoruju to až nyní v zimě, po těch velkých mrazech, ale co to dělá, nevím. Mám deformovaný doraty, na spodních koncích roztřepený, možná , že guma nasákla vodu, zmrzla a teď to vrže. Chystám se na výměnu dorazů, až to udělám, dám vědět , co a jak. ;);)

Vloženo

Diky moc za vaše reakce. Nedávno jsem měnil dorazy zadních tlumičů a teď si uvědomuju, že už jsem vlastně to vrzání docela dlouho nezaznamenal. Možná to tedy opravdu bylo tím. Jinak k té odpovědi, která se týkala vrzání interiéru - vrže mi v něm opravdu kdeco, ale tenhle zvuk byl jiný, řekl bych, že opravdu pocházel od zadní nápravy. Každopádně ještě jednou díky.

Vloženo (editace)

Tak se oteplilo a vrzání zase začlo. A ještě ke všemu si teď vůbec nejsem jistý, že to jde opravdu ze zadu...

Editováno: , autor: Marzal
  • o 2 roky později...
Vloženo

Zdravím, hrozně mi vrže vzadu nevím jestli něco na nápravě nebo jinde, ale když vystupuju z auta nebo auto stojí z kopce. Při jízdě to nevrže. Kolikrát je to dost otravný.. :D koukal jsem po fóru, našel jeden příspěvek, ale odpověď žádná..a ostatním tady se to stává při přejíždění nerovností. Takže nemá s tím někdo zkušenosti? Díky

Vloženo

Zkusím pootočit. Mám bubny. Jinak MPI 44kw, najeto 150400 km. Nemohli by to být třeba tlumiče? Něčím je namazat?

Normální? Vrže mi to právě až moc..na kombiku nám to nedělalo

Vloženo

Tlumiče se nemažou ;)a ani nevržou, vzadu často vrže ruční brzda nebo pružiny . Sedni do auta nastartuj, zatáhni ruční brzdu a otáčej volantem když to bude vrzat tak to je ta ruční brzda.

Vloženo

Takže je to ruční brzda ;) to můžu potvrdit už teď. Když ji zatáhnu vrzá to, ale nenapadlo mě, že by to mohla dělat ona..takže co s ní můžu udělat? Dotáhnout? Musím mít páku až nahoře aby to drželo..

Vloženo (editace)

Se na to vykasli .. beztak te oberou o tisicovku a reknou ze museli vymenit lanko a dalsich 500 pryc .. Nam to vrze na obou fabkach lol .. ja jsem spis na nervy z toho kdyz prejedu nerovnost tak to v aute zaklepe zezadu jako by se sypalo zelezarstvi .. dela to jeden zrezly sroub zespod ktery drzi nejaky plech :X Porad se mi stim nechce nic delat asi to brzo uleti :smich:

A brzo te v km predbehnu :) Blizim se ke 144 000 .. do konce pristiho tydne bude mozna 145 000 :)

Editováno: , autor: Petrkiller
Vloženo

Oberou no, ale za chvíli ta ručka nebude ani držet..

A ten plech dělá i mě :D musím to zvednout, najít nějákej dobrej šroub a přišroubovat.. Jinak to člověku přijde jak když se to rozpadá :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...