tondas2 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Kolegové poradte prosím ,při zatáčce do leva ale musi být hodně postrá se z pravého zadního kola ozve zavrzání jako když něco o sebe dře.Poradte co by to mohlo být a jak to opravit.děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Chcelo by to dať dole bubon a pozreť či tam nevidieť ošuchany dotyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marzal Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Ahoj, při rozjedu slyším od zadní nápravy (alespon myslím) vrzání, které po dosažení trochu vetší rychlosti přestane (cca 15 km/h). Nemáte někdo pls podobnou zkušenost? Díky za každou radu. Mám 1.4 MPI, 50kW, 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Ahoj, při rozjedu slyším od zadní nápravy (alespon myslím) vrzání, které po dosažení trochu vetší rychlosti přestane (cca 15 km/h). Nemáte někdo pls podobnou zkušenost? Díky za každou radu. Mám 1.4 MPI, 50kW, 2000. Ahoj.Asi před týdnem mi začalo dělat to samé.Už jsi na to přišel kde je chyba?I auto máme stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 zadne dorazy ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 že by to dělala ruční brzda?? mám na zadku kotouče a dělá mi to taky, o víkendu jdu odvzdušnit brzdy, tak by to mělo pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ted jsem zjistil, ze kdyz vrze jen pri rozjezdu dopredu.Pri couvani nic.Tak rucka nebo dorazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) a nemužeš mít jen třeba zasraný kotouče, že by drhly o desky a dělalo to rámus, teď v tomhle počasí to je možný. teď koupám že máš mpi, to by mohlo bejt taky jen zahnojený prachem od paken, taky je běžný že vzadu při sešlápnutí brzdy vržou pérka u paken(to dělala i felda, je to stena brzda..) Editováno: 1. leden 2009, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 alebo ti vrzga interier ... a myslis si ze je to zadna naprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Člověče, já taky, ale pozoruju to až nyní v zimě, po těch velkých mrazech, ale co to dělá, nevím. Mám deformovaný doraty, na spodních koncích roztřepený, možná , že guma nasákla vodu, zmrzla a teď to vrže. Chystám se na výměnu dorazů, až to udělám, dám vědět , co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marzal Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Diky moc za vaše reakce. Nedávno jsem měnil dorazy zadních tlumičů a teď si uvědomuju, že už jsem vlastně to vrzání docela dlouho nezaznamenal. Možná to tedy opravdu bylo tím. Jinak k té odpovědi, která se týkala vrzání interiéru - vrže mi v něm opravdu kdeco, ale tenhle zvuk byl jiný, řekl bych, že opravdu pocházel od zadní nápravy. Každopádně ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marzal Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Tak se oteplilo a vrzání zase začlo. A ještě ke všemu si teď vůbec nejsem jistý, že to jde opravdu ze zadu... Editováno: 16. leden 2009, autor: Marzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Zdravím, hrozně mi vrže vzadu nevím jestli něco na nápravě nebo jinde, ale když vystupuju z auta nebo auto stojí z kopce. Při jízdě to nevrže. Kolikrát je to dost otravný.. koukal jsem po fóru, našel jeden příspěvek, ale odpověď žádná..a ostatním tady se to stává při přejíždění nerovností. Takže nemá s tím někdo zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 zkus pootočit pružinama....vzadu máš bubny, nebo kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 z kopce protože maš zataženou ruční brzdu...to je normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Zkusím pootočit. Mám bubny. Jinak MPI 44kw, najeto 150400 km. Nemohli by to být třeba tlumiče? Něčím je namazat? Normální? Vrže mi to právě až moc..na kombiku nám to nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Tlumiče se nemažou ;)a ani nevržou, vzadu často vrže ruční brzda nebo pružiny . Sedni do auta nastartuj, zatáhni ruční brzdu a otáčej volantem když to bude vrzat tak to je ta ruční brzda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Takže je to ruční brzda to můžu potvrdit už teď. Když ji zatáhnu vrzá to, ale nenapadlo mě, že by to mohla dělat ona..takže co s ní můžu udělat? Dotáhnout? Musím mít páku až nahoře aby to drželo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Záleží jak jsou na tom pakny pokud jsou nedávno dělané tak mrknout na samostav levého i pravého bubnu a potom seřídit lanka na ruční brzdě aby páka nešla tak nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Dělané nebyli od doby co auto mám, až poslední dobou to vrže. Takže s tím budu muset do servisu, podmínky na opravu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) Se na to vykasli .. beztak te oberou o tisicovku a reknou ze museli vymenit lanko a dalsich 500 pryc .. Nam to vrze na obou fabkach .. ja jsem spis na nervy z toho kdyz prejedu nerovnost tak to v aute zaklepe zezadu jako by se sypalo zelezarstvi .. dela to jeden zrezly sroub zespod ktery drzi nejaky plech :X Porad se mi stim nechce nic delat asi to brzo uleti A brzo te v km predbehnu Blizim se ke 144 000 .. do konce pristiho tydne bude mozna 145 000 Editováno: 21. Červen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Oberou no, ale za chvíli ta ručka nebude ani držet.. A ten plech dělá i mě musím to zvednout, najít nějákej dobrej šroub a přišroubovat.. Jinak to člověku přijde jak když se to rozpadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.