Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdarec sem zoufalej pomozte mi vybrat nejaky hezky poklice pro octu 2 sedan vyber je tak velkej a ja si nedovedu predstavit jak muzou na aute opravdu vypadat nejlepe fotky a odkazy diky moc potrebuju 15tky

a auto má tmavě šedou metalízu

Já jsem nakonec zakoupil neoriginální ZDE POKLICE 15 a musím říct, že to vůbec nevypadá zle. Jasně že origo je origo, ale toto taky není špatné.

kryty-kol-poklice-skoda-15-2965-0.jpg

Upraveno od Austin

• Autor

Jéé tak to mě potěšilo zrovna tyto a ještě jedny se mi zamlouvali :-)asi je zkusím :-)

• 2 týdny později...

ahoj a co tyto.Jsou to originály,skoro nový.

Upraveno od radler

Zkus si dát do vyhledávače hlinikové nebo nerezové kryty kol,stojí kolem 600kč a přidělávaj se na šrouby,teď adresu přesně nevím,až tak v pondělí mam to uůoženy na jin.PC.

Pozor laciné neoriginály se pootáčí a natrhávají ventilky !!! Též jsou v zimě hodně křehké a rády praskají .

• 3 měsíce později...

.

post-70091-0-84184900-1320273822_thumb.j

Otázka jak dloho vydržej :smich: Já koupil origo Gaspry asi za 1200...ale ty co jsou v prvním příspěvku jsou pěkné :palec2:

post-32269-0-85458600-1320343537_thumb.j

• 2 týdny později...

Taky sem dneska koupil Gaspry 1177 kč, auto vypadá hned jinak

jj, Gaspry byly první poklice které mi konečně padly do oka a já si řekl: "ty musím mít".

A za 700,- na inzerát s ještě nedlepenou krycí fólii na znacích byla nabídka, která se neodmítá.

se mi zdá, že se po nasazení zvýšil aerodynamickej hluk. A nebo už poslouchám lecos, i to, co bych neměl....

• 2 týdny později...

Já sem koupil origo Castle, ty se mi líbí nejvíc.

Nevím ale zoufalej bych byl asi z něčeho jiného než jaké budu mít poklice na autě. :D

Já jsem koupil tyhle,bohužel se mi na autě nelíbí..... pro představu mám taky šedou barvu....radši bych stříbrné :kol-47:

post-66585-0-58669800-1322907118_thumb.j

post-66585-0-91782500-1322907126_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.