KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Zdravím, mám Superba 1, asi 14dní a hned mám závady.Před pár dny se mi rozsvítila kontrolka závady v Systému kontroly výfukových plynů, včera při prudším dobržďění se rozsvítilo ABS i ESP zároveň. Jsem z toho hotový protože po dvou týdnech hned řešit trable s autem,to je o nervy...nevíte co by s tím mohlo být ?samozřejmně se chystám do servisu na diagnostiku a uvidím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 takže ako si písal...treba diagnostiku a od toho sa odrazíš..dovtedy len dohady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Díky proletěl jsem to tu celé forum,ale kazdy pise neco jineho.navic u mne nedochazi k poklesu vykonu auto jede furt stejne tak nevim no...asi fakt jedine ta diagnostika.snad se s tim muj mechanik popere.ponevadz dneska je fakt tezke najit nekoho kdo svemu remeslu rozumi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 3. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Tak jen kdyby to někoho zajímalo, byl jsem dnes na diagnostice, psalo to chybu řídící jednotky.vymazali jsme to.projel jsem to a neukazuje nic.tak uvidime....urcite napisu jeste kdyby to pokracovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Já mám takovou zkušenost, že když to vyhodí chybu ŘJ tak to na chvíli dá pokoj a pak se to zhoršovalo. Nahodil jsem jinou z vrakáče za 500 a byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 16. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 No takze asi mas pravdu protoze to po tydnu zacalo znova,vymazali jsme to a dela to zase znova...coz znamena ze je tam nekde velka chyba...snad na to mechanik prijde. na kolik by jinak prisla nova ridici jednotka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.